O fostă asistentă medicală, mărturisire uluitoare pe patul de moarte: ”Am schimbat 5000 de bebeluși la naștere!”

Publicat: 10/04/2019 | 12:53
O fostă asistentă medicală, mărturisire uluitoare pe patul de moarte: ”Am schimbat 5000 de bebeluși la naștere!”

Fosta asistentă de la maternitate, aflată pe patul de moarte, a făcut o mărturisire uluitoare. Apoi și-a cerut iertare și a argumentat că a făcut totul doar pentru… distracție. 

Conform observator.tv, femeia – bolnavă de cancer – a recunoscut pe patul de moarte că, timp de 12 ani, a schimbat la naştere peste 5000 de copii, la The University Teaching Hospital (UTH) din Zambia.

”Sufăr de cancer în fază terminală şi ştiu că voi muri curând. Vreau să îmi mărturisesc păcatele în faţa lui Dumnezeu şi în faţa tuturor oamenilor, în special în faţa femeilor care au născut la spitalul UTH în perioada în care eu am lucrat acolo”, a declarat Elizabeth Mwewa, potrivit tuco.co.ke.

Fosta asistentă de la maternitate crede că oamenii o vor ierta și spune că nu mai are nimic de ascuns.

”Nu am nimic de ascuns acum. În cei 12 ani în care am lucrat la maternitate, am schimbat între ei peste 5000 de copii. Ştu că am păcătuit şi sper ca Dumnezeu să mă ierte. De asemenea, îi rog pe oameni să mă ierte pentru lucurile diabolice pe care le-am făcut unor copii nevinovaţi. Ştiu că unele cupluri au divorţat după ce au făcut teste ADN şi au aflat că bebeluşii nu le aparţineau”, a declarat fosta asistentă.

Citește și...