Tristan Tate a cedat nervos: “Sper că vei muri”. Ce l-a scos din minți pe fostul iubit al Biancăi Drăgușanu

Publicat: 16/09/2018 | 15:39

Nu mai e un secret pentru nimeni că Tristan Tate este un iubitor de animale. El și fratele său, Andrew Tate, dețin mai mulți câini în vila în care locuiesc în București, pe care îi tratează ca pe niște membrii ai familiei. Într-o postare făcută pe o rețea de socializare, el și-a arătat disprețul pentru cei care își abandonează patrupezii sau îi duc într-un adăpost.

Citește și: EA e noua cucerire a fostului iubit al Biancăi Drăgușanu. Bruneta are forme voluptoase și multe tatuaje

Tristan Tate a cedat nervos: “Sper că vei muri”. Ce l-a scos din minți pe fostul iubit al Biancăi Drăgușanu

Fostul partener al Biancăi Drăgușanu a tunat și a fulgerat pe pagina lui oficială de Facebook, unde și-a exprimat o dorință la adresa celor care, după un timp se decid să renunțe la câinele sau câinii pe care i-au avut. El a scris un mesaj tranșant în limba engleză: “If you own a dog and then abandon it or put it in a shelter I hope that you die (n.r.: Dacă ai un câine și apoi îl abandonezi sau îl duci într-un adăpost, sper că vei muri)”.

“Amin!”, “Sunt total de acord cu tine”, “Ba să fie într-o cușcă, fără niciun confort” sunt trei dintre comentariile lăsate de prietenii virtuali.

Citește și: Bianca Drăgușanu, surprinsă într-o ipostază sexy la plajă într-un costum de baie provocator. Mesajul sincer transmis de divă

În perioada relației cu Bianca Drăgușanu, Tristan Tate s-a lăsat fotografiat în timp ce o ținea pe cățelușa frumoasei vedete în brațe. Imaginea a urcat-o pe contul său de Instagram.

View this post on Instagram

Watch out for Bella.

A post shared by Emory Andrew Tate III (@cobratate) on

Tristan Tate s-a iubit vara aceasta cu Bianca Drăgușanu. Fosta prezentatoare de la “Te vreau lângă mine” și excentricul britanic și-au asumat relația la scurt timp după despărțirea de Victor Slav, informație făcută publică în exclusivitate de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

Bianca Drăgușanu a fost căsătorită cu Victor Slav, dar au divorțat

Bianca Drăguşanu s-a născut pe 6 martie 1982 în Hunedoara. Vedeta şi Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civilă a Sectroului 3 din Bucureşti. Nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013, iar naşi au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei Zsolt Csergo. La câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, în 2014, din păcate, ei au divorţat.
Ulterior, ei şi-au reluat relaţia în secret, după care blonda a făcut totul public. Bianca Drăgușanu i-a dăruit o fiică lui Victor Slav. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016. Ea are și un atelier de croitorie, de unde ies adevărate capodopere vestimentare. La sfârșitul lunii iulie, vedeta și-a încheiat colaborarea cu postul de televiziune Kanal D, astfel că nu va mai prezenta emisiunea “Te vreau lângă mine”. Ea a fost înlocuită de Andreea Mantea.
Citește și...