Ultima previziune a lui Carmen Harra s-a adeverit! Un artist din generatia veche a murit

Publicat: 31/12/2017 | 12:06
Ultima previziune a lui  Carmen Harra s-a adeverit! Un artist din generatia veche a murit

După ce Carmen Harra a prezis moartea Stelei Popescu şi a prevăzut că Regele Mihai nu va mai trăi până la sfârşitul acestui an, clarvăzătoarea a mai vorbit despre moartea unui actor cunoscut. Şi acest lucru s-a adevărit, din păcate, în urmă cu doar câteva zile.

Este vorba despre Ion Abrudan, tatăl Crinei Abrudan, care s-a stins din viaţă în ziua de Crăciun, în urma unui infarct. Anunţul morţii sale a fost făcut chiar de fiica lui , jurnalista Crina Abrudan.

Anul acesta de Cărciun am aflat că nu e o vorbă goală când se spune că, de Sărbători, Dumnezeu îi cheamă la El pe cei mai buni. În această dimineaţă s-a stins tatăl meu, Ion Abrudan. Anul acesta de Crăciun am aflat ca nu e o vorba goală cand se spune că de Sărbători Dumnezeu Îi cheamă la El pe cei mai buni. În aceasta dimineaţă s-a stins din viaţa tatal meu, Ion Abrudan…

A aşteptat să mai vadă o singura dată răsăritul şi apoi a plecat aşa cum a trăit toata viaţa: discret, în linişte, repede ca să nu deranjeze pe nimeni cu boala lui, parcă jenat de agitaţia ce se va crea după ce oamenii care l-au cunoscut vor afla vestea. L-am văzut pe Tata murind de cateva ori pe scenă. Parcă a vrut să ne pregătească pentru această Ultimă Scenă însă, dragă Tată, de data asta nu ţi-a ieşit! Te-ai dus atât de repede şi fără niciun efect că nu am mai apucat să-ţi mulţumesc pentru toate comorile pe care le-am descoperit alături de tine, îndrumată de tine, impinsă de la spate uneori de tine.
Nu, cortina nu a căzut pentru tine, Tată, în această dimineaţă! Ai terminat un rol şi te-ai dus, alături de marii tăi prieteni şi colegi, să joci în trupa pe care Dumnezeu a adunat-o în Rai!
Pentru că s-a stins departe de oraşul pe care l-a iubit toata viaţă îi rog pe cei care l-au cunoscut, iubit, admirat să aibă răbdare până vom anunţa, tot aici, amănuntele legate de ceremonia funerară”,
a scris Crina Abrudan.

Citește și...