Un bărbat din Suceava s-a răzbunat pe nevastă și soacră, din gelozie!

Publicat: 01/09/2018 | 09:25
Un bărbat din Suceava s-a răzbunat pe nevastă și soacră, din gelozie!

Un bărbat din Suceava s-a răzbunat pe nevastă și soacră, din gelozie. Nevestei i-a incendiat mașina, iar soacra a bătut-o chiar în curtea locuinței sale. Individul era bine amețit de băutură și a condus între locul unde se afla soția și casa soacrei, astfel că polițiștii l-au reținut, în afară de violențe, și pentru conducerea în stare de ebrietate. Mai mult, au descoperit că avea și permisul suspendat.(CITEȘTE ȘI: MILIONARUL PLĂTEA 1000 € PENTRU FIECARE PARTIDĂ DE SEX + ”PREMIANTELE” AVEAU BONUS O VACANȚĂ PE IAHT ÎN GRECIA)

Bărbatul din Suceava s-a răzbunat pe nevastă, iar apoi și-a bătut soacra pentru că este extrem de gelos, au stabilit polițiștii. Joi seară, bărbatul de 29 de ani din comuna Dorna Arini a mers la locul de muncă al soției sale de 23 de ani, o pensiune din aceeași localitate. Acolo a incendiat capota autoturismului femeii, după care, a părăsit locul faptei cu o altă mașină. Bărbatul a mers apoi la domiciliul socrilor săi, a pătruns în curte și i-a amenințat, lovind-o pe soacra sa de 52 de ani.Agresorul a fost imobilizat imediat de polițiști și condus la sediul poliției, informează suceavanews.ro.

Soțul gelos a făcut cumul de infracțiuni

Față de suspect s-a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunilor de ,,lovire sau alte violente’, ,,distrugere’ cu un prejudiciu de 2.000 lei, ,,conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată’ şi „refuzul sau sustragerea conducătorului unui vehicul de a se supune prelevării de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava

Citește și...