Milionarul plătea 1000 € pentru fiecare partidă de sex + ”Premiantele” aveau bonus o vacanță pe iaht în Grecia

Publicat: 31/08/2018 | 22:31

CANCAN.RO, site-ul nr. 1, a intrat în posesia unor dovezi-bombă din cel mai voluminos dosar de prostituție care a existat vreodată în lumea bună din România. (Console si accesorii gaming) Un milionar super-cunoscut, cu legături și relații în fotbal, plătea nu mai puțin de 1000 € pentru fiecare partidă de sex cu tinere cunoscute în lumea mondenă a Capitalei. ”Premiantele”, adică fetele care îl satisfăceau din toate punctele de vedere pe afacerist, aveau bonus o vacanță pe iaht în Grecia.

Un milionar celebru din lumea fotbalului a plătit, pentru o perioadă deloc de neglijat, pentru partide de amor. Bogătașul “servea”, tot timpul, doar “bunăciuni” autohtone, care își fac, de regulă, veacul în cafenelele din București. Nu se uita absolut deloc la bani. Afaceristul era dornic de distracție și era dispus să scoată “cașcaval” serios din buzunar. Cum, de altfel, a și făcut. În plus, milionarul le asigura fetelor care îi ofereau plăcerea maximă chiar și sejururi de lux. (Super oferte la accesorii gaming

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, documente din, fără să exagerăm, cel mai mare dosar de prostituție care s-a desfășurat pe plaiurile autohtone. (CITEȘTE ȘI: NELSON MONDIALU’ A VĂZUT NIŞTE PROSTITUATE PE STRADĂ….A OPRIT MAŞINA ŞI LE-A LUAT LA ÎNTREBĂRI! INCREDIBIL CE I-AU SPUS FETELE)

Spre sfârșitul verii 2014, %$# i-a propus să meargă în vacanță în Grecia împreună cu &^% care le va asigura transportul și cazarea pe un iaht, vacanță în care &^% a invitat-o și pe &^%, care a fost de acord. Întrucât lui ^%$ nu i-a convenit suma de 3000 euro pe care urma să o primească pentru această deplasare de la #@$ s-a răzgândit, în vacanța din Grecia plecând numai ea cu #$% și %^#, care după terminarea vacanței le-a dat fiecăreia câte 3000 euro, pentru cele trei zile, timp în care amândouă au întreținut raporturi sexuale cu el. Ulterior, în fața instanței de judecată martora a revenit și a arătat că a fost de circa trei ori la &^%$ la ^%$# unde a întreținut relații sexuale cu acesta primind de fiecare dată 1000 de euro.

Martora $#@ declară că la sfârșitul verii 2014, ^%$ cu care locuia în același complex rezidențial i-a propus să meargă la un domn din ^%$ care dorește să o cunoască personal, pe nume &^%. A fost de acord și s-au deplasat la ^%$, unde a întreținut acte sexuale cu acesta și a primit în schimb suma de 1000 euro. Nu știe dacă #@$ a primit de la acesta bani, cu acea ocazie, însă ea nu a întreținut acte sexuale. Următoarele vizite la &*^ le-a făcut fără a mai fi însoțită de către alte persoane. De fiecare dată a întreținut cu aceste acte sexuale și a primit de la el diverse sume de bani cu titlu de cadou, dar niciodată bunuri. Chiar dacă martora a menționat că nu a urmărit să întrețină relații sexuale contra unor sume de bani ci să aibă o relație stabilă, modalitatea de desfășurare a relației o contrazice (vizite sporadice, de doar câteva ore, întâlniri care aveau loc doar la locuința martorului, primirea unor sume de bani de fiecare dată)”, au reținut magistrații. (VEZI AICI: MĂRTURISIRI ȘOCANTE DIN BORDELURILE BRITANICE ÎN CARE LUCREAZĂ ROMÂNCE. CE LI SE CERE PROSTITUATELOR SĂ FACĂ)

„Să nu mai vii cu nașparlie d-astea că te omor!”

Milionarul super-cunoscut în lumea fotbalului era și pretențios. Și nu o dată s-a plâns “peștelui” care îi “livra” domnișoarele. Stenogramele sunt absolut incredibile, iar CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, redă cel mai spectaculos dialog dintre afacerist și persoana care îi aducea “marfă”.

&^%: Să nu mai vii cu nașparlie d-astea că te omor! Te bat de te usuc!

$#@: Nașparlie?

&^%: Nuu…

$#@: De ce nașparlie?

&^%: Ce..adică execrabilă ce dracu’…chiar…să nu începi să mă confunzi acuma cu vreun obsedat.

$#@: Nuu!

&^%: Ee…

$#@: Dar ți-am dat poze, ce naiba.

&^%: Dă-o, să mă &&& în pozele tale. N-are nicio legătură poza cu realitatea, ce dracu, adică e…crimă și pedeapsă….și-i mai și mirosea &&&&& ca dracu!

$#@: Iac nu-mi mai zice!

&^%: De ce să nu-ți zic?

$#@: Nu mai îmi zice d-astea.

&^%: Păi cum să nu-ți zic fă, dacă tu ai adus-o.

$#@: Iac, oribil.

&^%: Eee..

$#@: Iac…mai și mănânc.

&^%: Păi nu mai mânca…ce &&&& mea, ce dracu adică…hai să…avem…păi ce dracu..

$#@: Mie nu mi se pare…la față nu mi se pare urâtă..

&^%: Da dă-o dracului că e urâtă cu spume.

$#@: Nu pot să cred așa ceva.

&^%: Poftim?

$#@: Nu pot să cred așa ceva.

&^%: Ei nu poți să crezi așa ceva, dar ce dracu’, tu nu ai ochi? Ești chioară ce &&&& mea ai?

$#@: Mie nu mi se pare așa pe cuvântul meu.

&^%: Păi asta e altceva, atunci &&&&-o tu, nu mai veni cu ea la mine!

$#@: (n.l. neinteligibil) n-aveam de unde să știu că ți se pare…

&^%: N-aveai de unde…nu mai fă din astea că pe urmă mă supăr și nu știu dacă e în avantajul vreunuia dintre noi.

$#@: Dar de unde să știu eu? Chiar pe bune, nu mi se pare nasoală, ce vrei

să-ți zic că mi se pare nasoală dacă nu mi se pare?

&^%: Nu e nasoală, e cu spume nasoală sărăcuța fată…e cu spume nasoală! Poți să o treci la…în dicționar, la cuvântul urât pe ea.

$#@: (n.l. râde)

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, urmează, ca de obicei, să vă țină la curent cu derularea celui mai mare dosar de prostituție care a existat vreodată în țara noastră. (NU RATA: OSCARUL PROSTITUATELOR DIN ROMÂNIA. CINE S-A CALIFICAT ÎN MAREA FINALĂ GALERIE FOTO)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...