Un preot din Rusia și-a omorât soția. Motivul incredibil pentru care a devenit criminal din slujitor al Domnului

Publicat: 28/07/2018 | 15:33
Un preot din Rusia și-a omorât soția. Motivul incredibil pentru care a devenit criminal din slujitor al Domnului

Preotul Denis G. a șocat autoritățile din Rusia, după ce și-a pus în aplicare un plan diabolic. Slujitorul Domnului și-a înjunghiat mortal soția într-o pădure, după ce îi promisese că o duce într-un loc special, scriu jurnaliștii de la handofmoscow.com. Oribila crimă s-a petrecut la aproape 100 de kilometri distanță de casa lor.

Mesajul trimis de soția preotului mamei ei, înainte să fie ucisă de acesta

Preotul Denis G., care slujea la o mănăstire din orașul Djerzinski, și soția lui aveau probleme în mariaj în ultimii doi ani, au aflat anchetatorii. Ei au mai descoperit că pricipalul motiv al certurilor din cuplu era reprezentat de faptul că bărbatul stătea prea mult timp la muncă. Furios că în ultimele luni, femeia insista în legătură cu divorțul, dar și pentru că se temea că ar fi putut să aibă probleme la muncă dacă se despărțea, preotul s-a decis să o ucidă. El i-a spus că o duce într-un loc interesant și la scurt timp după ce a ajuns într-o pădure situată la aproape 100 de kilometri distanță de casa lor, el a înjunghiat-o de 10 ori cu un cuțit, potrivit sursei citată mai sus.

Cu câteva minute înainte să își dea ultima suflare, femeia i-a trimis mamei sale un mesaj în care i-a scris despre comportamentul ciudat al soțului ei. “Mă duce undeva”, a fost ultimul mesaj al soției preotului către mama ei, conform LifeNews.

Când s-a întâlnit prima dată cu polițiștii, slujitorul Domnului le-a spus că nu știe unde este soția lui, însă, în timpul primului interogatoriu, el și-a mărturisit crima comisă.

“El e atât de inteligent, prietenos, calm. Părinții lui l-au lăudat”, a declarat un cunoscut al preotului rus.

Denis G. are 30 de ani și a fost născut și crescut în Ucraina. Pentru că și-a ucis soția, fostul preot va sta mulți ani într-o închisoare din Rusia.

Citește și...