Un tablou al pictorului suprarealist René Magritte, vândut pentru o sumă fabuloasă

Publicat: 13/11/2018 | 10:45
Un tablou al pictorului suprarealist René Magritte, vândut pentru o sumă fabuloasă

Un tablou al pictorului suprarealist René Magritte, vândut pentru o sumă fabuloasă. Potrivit Le Figaro, tabloul intitulat „Le Principe du plaisir” a fost vândut pentru suma record de 26,8 milioane de dolari. Evenimentul a avut loc în timpul unei licitații organizate de casa Sotheby’s la New York. (Angajeaza-te si castiga 10.000$ lunar!)

Tabloul – evaluat la 15 – 20 de milioane de dolari – a doborât recordul de preț pentru pictorul belgian. Recordul era deținut de lucrarea „La Corde sensible”, vândută – în februarie 2017, la Londra – pentru 17,9 milioane de dolari. Studio de videochat Bucuresti ofera salariu garantat!)

La licitația de toamnă dedicată artei impresioniste și moderne de casa Sotheby’s a mai fost adjudecat pentru o sumă consistentă tabloul „Improvisation auf Mahagoni”, al pictorului rus Vasili Kandinski – 24,2 milioane de dolari. Licitația casei Sotheby’s va continua până joi. (Ia-ti masina visurilor tale in doar cateva luni!)

René-François-Ghislain Magritte (1898 – 1967) a fost un pictor belgian, reprezentant de frunte al suprarealismului. El a devenit faimos datorită numeroaselor lucrări provocatoare şi filosofice, precum „Violul”, „Îndrăgostiţii II”, „Bărbat cu melon” etc. (Cel mai bun studio de videochat din București face angajări) 

CITEȘTE ȘI: CEL MAI SCUMP TABLOU VÂNDUT ÎN ROMÂNIA LA O LICITAȚIE

„Le principe du plaisir (portrait de Edward James)”, 1937 – René Magritte
Citește și...