Un tanar de 19 ani si-a filmat propria moarte! Soferul de Logan a fost spulberat de un TIR | VIDEO

Publicat: 18/04/2019 | 15:31

Dramă fără margini în familia unui tânăr de 19 ani. Aflat la volanul mașinii sale, un Logan, el a reușit să evite un accident frontal, însă, ulterior a pierdut controlul autoturismului. Din păcate, el nu a mai putut să redreseze mașina care a ajuns pe contrasens, unde a fost spulbertată de un TIR care circula regulamentar. Ultimele clipe de viață ale tânărului au fost filmate de camera instalată pe bordul Loganului, care s-a răsturnat în urma impactului devastator.

Un tânăr de 19 ani și-a filmat propria moarte! Șoferul de Logan a fost spulberat de un TIR

În înregistrarea care a fost făcută publică pe o reţea de socializare de poliția din regiunea Murmansk se observă cum, la un moment dat, călătoria unui băiat de 19 ani, care conducea un Logan, se sfârșește brusc. La secunda 7 a filmării, tânărul reușește să evite impactul frontal cu un autoturism, al cărui șofer a făcut o depășire imprudentă.

Imaginile surprinse chiar de camera de bord aflată în Logan ilustrează concret cum acesta scapă de sub control mașina, care ajunge pe contrasens, unde este izbită puternic de șoferul unui TIR care circula regulamentar. Impactul a fost nimicitor pentru tânărul de 19 ani care a murit pe loc, iar cadrele filmate de camera de bord după accident arată că Loganul s-a răsturnat. Vezi AICI ultimele clipe de viață ale tânărului șofer.

Oamenii legii din nordul Rusiei au postat filmarea, în speranţa că există martori care să dea mai multe informaţii despre acest tragic accident.

Citește și...