Unde nu ar putea merge vreodată Gina Pistol împreună cu Smiley. “Este comod și nu s-ar aventura!”

Publicat: 08/05/2020 | 11:44

Smiley și Gina Pistol sunt împreună de mai bine de trei ani. Au o relație deschisă, bazată pe încredere și sinceritate. Totuși, fosta vedetă “Playboy” recunoaște că nu ar putea participa alături de artist la vreun reality-show, pe motiv că acesta este o fire mai comodă, care nu s-ar aventura.

VEZI AICI: GINA PISTOL, DECLARAŢII SURPRIZĂ, LA ASIA EXPRESS DESPRE CEREREA ÎN CĂSĂTORIE! ATENŢIE, SMILEY! DE CE ESTE CONSIDERATĂ GHINIONISTĂ ÎN DRAGOSTE

De-a lungul timpului, Gina Pistol a fost concurentă la emisiuni precum “Sunt celebru, scoate-mă de aici!” și “Nea Mărin”. Vedeta a mărturisit că îi este dor de astfel de show-uri, la care ar fi dispusă să ia parte din nou, în viitorul apropiat.

Aș mai merge în astfel de reality-show-uri, dar depinde cu cine, pe cine ai partener cu care să mergi. De exemplu, cu Smiley n-aș putea merge, pentru că el este comod și nu s-ar aventura. Dar eu m-aș duce și nu știu dacă e ceva ce nu aș face. Aș face tot ce ar face concurenții, pentru că nu sunt mofturoasă. Știu că nu e ușor, iar dacă stai pe canapea și te uiți, poți comenta. Cum fac alții. Dar de exemplu, îi înțeleg pe Adda și pe Cătălin (n.r. concurenți la Asia Express), care numai ei știu prin ce au trecut. Dar copiii ăia se înțeleg și se iubesc”, a declarat Gina Pistol, potrivit click.ro.

CITEȘTE ȘI: SCANDAL ÎN CULISE LA ROMÂNII AU TALENT DE LA PRO TV! SMILEY, ATACAT DE UN CONCURENT: „MĂ DUC LA ALTĂ TELEVIZIUNE”

Gina Pistol, decizie radicală în izolare. “Am pus piciorul în prag și…”

Altfel, de aproximativ două luni, Gina Pistol este în izolare, alături de iubitul ei, Smiley. Pandemia a împiedicat-o pe vedetă să mai meargă la sala de fitness, motiv pentru care a început să țină o dietă, care să o ajute să revină la silueta pe care o avea înainte de izbucnirea crizei.

VEZI AICI: SMILEY A RUPT TĂCEREA! CE A FĂCUT ARTISTUL ÎN SUA CU GINA PISTOL. “AM AVUT BUCURIA SĂ…”

Eu iubesc mâncarea şi ea mă iubeşte pe mine. Îmi plac mult cartofii prăjiţi, dar şi mămăliga cu telemea. Mie îmi e foame în fiecare moment din zi. A trebuit acum să pun piciorul în prag şi am cerut o dietă, antrenamentele le mai ştiu.

Eu când ies din autoizolare, eu încep filmările pentru ‘Chefi la cuţite’. N-am cum să mă prezint în halul ăsta pe sticlă. De ieri m-am apucat de dietă. Trebuie să gătesc trei mese pe zi. Este o dietă echilibrată, nu poftesc, sunt şi sătulă. Acum am ca gustare un măr”, a dezvăluit Gina Pistol într-un live pe Youtube realizat de vloggerul Selly.

Citește și...