Urmărire ca-n filme în Olt! Șoferul avea 16 ani și era sub influența băuturilor alcoolice

Autor: A.N.
Publicat: 09/10/2019 | 16:50
Urmărire ca-n filme în Olt! Șoferul avea 16 ani și era sub influența băuturilor alcoolice

Urmărire ca-n filme în Olt! Șoferul avea 16 ani și era sub influența băuturilor alcoolice. 

Astăzi, 9 octombrie, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bobicești au pornit în urmărirea unui autoturism, care nu a oprit la semnalele acustice și luminoase utilizate de către oamenii legii. Autoturismul respectiv, în care se aflau trei bărbați, s-a deplasat în direcția Oboga-Iancu Jianu, iar la ieșirea din comuna Iancu Jianu, la  efectuarea bruscă a unui viraj la stânga, a fost acroșat de către autospeciala poliției. Polițiștii au identificat cele trei persoane, autoturismul fiind condus de un minor, de 16 ani, din comuna Bobicești.

Minorul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o concentrație de 0,66 mg/ Litru alcool pur în aerul expirat. Se pare că minorului i-a fost încredințat autoturismul de către unul dintre pasageri. Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fara permis de conducere și conducere sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

De asemenea, pasagerul este cercetat pentru încredințarea autoturismului unei persoane care nu deține permis de conducere și sub influența alcoolului.

Citește și...