Vacanțele în doi sunt deja istorie! Gabriela Cristea și Tavi Clonda, noi preferințe: ”Căutăm apartamente spațioase unde să ne aducem “jumătate din casă”

Autor: A.N.
Publicat: 28/01/2020 | 19:00

Vacanțele în doi sunt deja istorie! Acum, Gabriela Cristea și Tavi Clonda au noi criterii, mai ales după venirea pe lume a micuței Iris.

Sunt împliniți, mai ales de când a venit pe lume și micuța Iris. Mezina le-a întregit familia, dar… le-a schimbat și tabieturile, preferințele, criteriile. Dacă pe vremuri, Gabriela Cristea și Tavi Clonda aveau timp de ei înșiși și reușeau să plece în câte o escapadă romantică, iată că acum… lucrurile s-au schimbat.

Vacanțele nu mai sunt în doi ci… în 4! (CITEȘTE ȘI: GABRIELA CRISTEA, APARIȚIE DE SENZAȚIE DUPĂ CE A SLĂBIT 14 KILOGRAME)

”Când eram doar noi doi mergeam în weekendurile de relaxate la hotel. Ne plăcea să lenevim și să ne relaxam, comandam la roomservice și mergeam la spa. Acum criteriile noastre sunt diferite. Căutăm apartamente spațioase unde să ne aducem “jumătate din casă”, obligatoriu cu bucatarie pentru că fetele vor să mănânce “acum”, nu așteaptă roomservice, iar spațiile de distracție pentru copii să ne fie la îndemana. Weekendul ăsta am ales Sinaia și am stat la o jumatate de pas de parcul central și cu toate cerințele îndeplinite.”, a scris Gabriela Cristea pe pagina ei.

Familia Tavi-Clonda

 

Gabriela Cristea, declarații despre a treia sarcină

În ultime vreme, fanii Gabrielei Cristea au tot așteptat cu sufletul la gură un anunț din partea prezentatoarei TV. Și anume că este, din nou, însărcinată. Ei bine, acum, Gabriela Cristea a decis să spună lucrurilor pe nume și să le mărturisească fanilor dacă va exista sau nu o a treia sarcină. (CITEȘTE ȘI: S-A AFLAT SECRETUL! CE STUDII ARE, DE FAPT, GABRIELA CRISTEA)

”Dragilor, știu că ne doriți și un băiețel dar a venit momentul ca eu și soțul meu să ne fixăm toată atenția și către viața profesională, (proiecte TV și online, evenimente, concerte etc.) carieră ușor lăsată deoparte în ultimii ani, din cele două motive minuntate apărute în viața noastră, fetele. Am simțit nevoia să fac public acest mesaj, întrucât am tot fost sunată și întrebată de colegii din presă și nu numai, dacă sunt însărcinată din nou. Nu, nu sunt însărcinată, ba mai mult, va așteptăm anul viitor cu proiecte frumoase pe care abia așteptăm să vi le prezentăm! Și nu uitați: emisiunea Like a star”, a scris Gabriela Cristea pe contul ei de socializare.

Citește și...