Vedeta Pro Tv a născut azi! Primele declarații

Publicat: 08/10/2019 | 14:51
Vedeta Pro Tv a născut azi! Primele declarații

O vedetă a postului Pro TV a devenit, azi, mamă pentru a doua oară, iar bucuria sa este nemărginită. Vedeta a adus pe lume o fetiță sănătoasă și, la scurt timp după naștere, a oferit și primele declarații.

Fetița abia venită pe lume a primit nota 10 din partea medicilor, iar Oana Andoni a spus că mulțumește divinității pentru această ”minune” și ”binecuvântare” din viața cuplului.

„Îi mulțumim lui Dumnezeu pentru încă o minune, o binecuvântare în viața noastră. Așteptăm să mergem cât mai repede acasă, unde sora mai mare este nerăbdătoare să începem o viață nouă în formulă completă”a declarat Oana Andoni, pentru PRO TV.

Oana Andoni a născut o fetiță

Își doreau ca familia lor să se mărească

Oana Andoni și soțul ei își doreau ca familia lor să se mărească. Prezentatoarea TV trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața ei și abia așteapă să-și țină fetița la piept.

„Nu pot să spun că această veste ne-a luat prin surprindere pentru că atât noi, părinții, cât și bunicii ne-am dorit ca familia noastră să se mărească. Iar Erica, fetița noastră, este cea mai încântată! Ea ne tot întreba de ce nu are o surioară, insista aproape zilnic cu acest subiect și acum este foarte curioasă cum o să arate cea mică, îi spune deja povești și de-abia așteaptă să o cunoască. În octombrie vom fi binecuvântați cu încă o minune în viața noastră și ne pregătim cu drag pentru venirea ei pe lume. O așteptăm cu nerăbdare!”, mărturisit Oana Andoni.