Veste tristă în lumea fotbalului! Ce s-a întâmplat cu Iker Casillas după ce a făcut infarct

Publicat: 03/05/2019 | 11:17

O veste tristă a făcut înconjurul lumii fotbalului! Medicii care i-au salvat viața lui Iker Casillas după ce a făcut infarct i-au dezvăluit sportivului cât de delicată este situația în care se află în prezent. Portarul lui FC Porto va împlini 38 de ani luna aceasta, pe 20 mai.

Citește și: Detaliul JENANT pe care Iker Casillas l-a lasat sa se vada in timpul meciului cu Chile!

Iker Casillas ar putea fi forţat să îşi încheie cariera

Juan Antonio Corbalan, medic cardiolog şi fost jucător de baschet la Real Madrid, a dat un verdict trist pentru “San Iker”: “Nu mai poţi juca fotbal cu un stent coronarian, mai ales ca portar. Iker se va întoarce la o viaţă normală, însă nu va mai putea rămâne un sportiv profesionist”, a spus Corbalan, relatează gianlucadimarzio.com. Potrivit Marca, mai multe surse din cadrul clubului Porto au dat de înţeles că portughezii vor să se asigure că Iker Casillas va duce o viaţă normală de acum înainte şi nu îi vor grăbi în niciun fel revenirea pe teren.

Vă reamintim că Iker Casillas a suferit un infarct în timpul antrenamentului de miercuri, 1 mai, al formaţiei portugheze. Fostul goalkeeper de la Real Madrid a fost transportat de urgenţă la spital, unde a fost supus unei intervenții chirurgicale. La scurt timp, clubul Porto a emis un comunicat în care a precizat că problema de la inimă a lui Casillas a fost rezolvată şi acesta este în afara oricărui pericol.

Sosit în 2015 în Portugalia, Iker Casillas şi-a prelungit contractul cu FC Porto, în luna martie, până în 2020. În actual sezon, campionul mondial cu Spania în 2010 a fost folosit în 42 de partide, reuşind să menţină poarta intactă a lui Porto în 19 ocazii.

Pe lângă Campionatul Mondial şi cele două Campionate Europene obţinute alături de Spania, Casillas are numeroase trofee şi alături de echipa de club. Printre cele mai importante se numără trei triumfuri în Liga Campionilor şi cinci titluri în La Liga, toate alături de Real Madrid, pentru care a evoluat în 725 de partide.

Citește și...