VIDEO | Andreea Bălan, total schimbată! Cum s-a afișat artista

Publicat: 02/09/2020 | 14:43

Andreea Bălan s-a afișat recent total schimbată. Iată cum s-a fotografiat artista. 

De-a lungul anilor, Andreea Bălan și-a schimbat look-ul, însă mereu a revenit la blond.

Recent, artista s-a transformat și s-a filmat într-o ipostază retro, în stilul anilor 1920. Cu un breton lung și cu o nuanță de blond delicată, Andreea a făcut furori. Fanii au reacționat imediat și au complimentat-o pentru coafura aleasă. 

Solista a dezvăluit că nu s-a vopsit, ci doar a purtat o perucă, în cadrul filmărilor de „Te cunosc de undeva!”, unde Andreea este jurat. 

Află și: Andreea Bălan continuă seria mesajelor controversate. Ce au putut observa fanii, la atitudinea ei

Andreea Bălan, mesaje controversate pentru George Burcea

De când s-a cuplat cu Tiberiu Argint, Andreea Bălan a început să posteze tot felul de mesaje cu subînțeles, pe rețelele de socializare, unele dintre ele cu trimitere către George Burcea, iar altele… cu trimitere către viața pe care o duce acum!

Au trecut mai bine de 7 luni de când Andreea Bălan și George Burcea și-au spus adio. În urmă cu aproape 2 luni, artista și-a găsit fericirea în brațele lui Tiberiu Argint, iar CANCAN.RO v-a prezentat, în exclusivitate, primele imagini cu cei doi.

De când a lansat melodia „Nu mai doare”, în care vorbește despre dezamăgire, dar și despre rănile din trecutul său, care încep să se vindece, Andreea Bălan a continuat, totodată, seria mesajelor cu subînțeles la adresa fostului său soț.

„Am ajuns! Așa este în viață, când unul râde, altul plânge. Elluței îi place în mașină, Clăriței nu îi place în mașină. Ce ne facem?”, a spus Andreea Bălan pe pagina sa de Instagram.

Nu rata: Andreea Bălan, fotografiată într-o ipostază romantică alături de Tiberiu Argint! Artista urmează să semneze actele de divorț împreună cu George Burcea