Andreea Bălan continuă seria mesajelor controversate. Ce au putut observa fanii, la atitudinea ei

Autor:
Publicat: 17/08/2020 | 10:24
Andreea Bălan continuă seria mesajelor controversate. Ce au putut observa fanii, la atitudinea ei

Andreea Bălan continuă seria mesajelor controversate! Artista le demonstrează tuturor că a uitat ce este suferința și dezamăgirea, iar acum trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei, după mult timp în care probabil s-a gândit că fericirea nu își va mai face prezența prea curând în viața ei. 

Pe contul său de Instagram, la scurt timp după ce s-a aflat de relația ei cu Tiberiu Argint, Andreea Bălan a început să tot posteze diverse mesaje. Unele dintre ele despre dezamăgire, altele cu trimitere către George Burcea și către rănile trecutului, dar și unele despre cum arată viața ei, în prezent.

În urmă cu doar câteva ore, Andreea Bălan a postat încă un mesaj de acest gen, de această dată cu trimitere către limitele pe care le are o femeie inteligentă.

„O femeie desteapta isi stie limitele,
O femeie inteleapta stie ca nu are niciuna ✨?” a scris artista, în dreptul unei fotografii cu ea, care a adunat numeroase like-uri din partea internauților. În acest fel, fanii au putut observa, la atitudinea artistei, că este una extrem de pozitivă, iar ea se pare că a cam dat uitării toate problemele pe care le-a avut până acum.

Cum este viața lui George Burcea, după despărțirea de Andreea Bălan

George Burcea a vorbit pentru prima dată despre viața lui personală, după despărțirea de Andreea Bălan. Actorul a mărturisit pentru unica.ro că în viața lui există mai multe femei, doar că nicidecum nu este vorba despre iubite sau pretendente.

Mai exact, Burcea a vorbit despre toate femeile pe care le iubește și cărora le poartă respect, printre care a menționat-o și pe fosta soție, Andreea Bălan.

”Da, există mai multe femei în viața mea cărora le datorez iubire, respect și protectie pentru tot restul vieții. O iubesc pe mama că m-a nascut și a avut grijă de mine, pe bunica pentru că m-a crescut și m-a învățat să fac enorm de multe lucruri care-mi prind bine acum și, bineînțeles, pe fosta soție căreia îi mulțumesc pentru cele două fetițe sănătoase și minunate pe care mi le-a oferit. Mai am două fetițe care vor deveni femei, iar rolul meu este acela de a încerca să le conduc pe un drum plin de dragoste și fericire. După cum vedeți, am multe femei în viața mea și sunt mândru de acest lucru”,a spus actorul.