Andreea Bălan, fotografiată într-o ipostază romantică alături de Tiberiu Argint! Artista urmează să semneze actele de divorț împreună cu George Burcea

Publicat: 18/08/2020 | 14:15

Recent, Andreea Bălan a fost fotografiată într-o ipostază romantică alături de Tiberiu Argint în timp ce se aflau pe o stradă din București. După ce a devenit publică imaginea, fanii cântăreței, dar și ai fostului ei soț, George Burcea, au analizat-o din toate unghiurile și au tras câteva concluzii. Talentata artistă și actorul urmează să semneze actele de divorț. Cel mai probabil, Clara și Ella vor rămâne să locuiască împreună cu mama lor.

Citește și: Andreea Bălan continuă seria mesajelor controversate. Ce au putut observa fanii, la atitudinea ei

Andreea Bălan, fotografiată într-o ipostază romantică alături de Tiberiu Argint

În vârstă de 36 de ani, Andreea Bălan a fost surprinsă zilele trecute în timp ce era de mână cu Tiberiu Argint, primul său iubit după separarea dureroasă de George Burcea. După cum puteți vedea în galeria foto a articolului cei doi se țin strâns de mână și radiază de fericire. Vedeta are o ținută sexy și a fost mai mereu cu zâmbetul pe buze, au povestit câțiva martori care i-au văzut, relatează click.ro. Ei au luat masa la un restaurant din zona Romană, unde s-au relaxat și s-au bucurat unul de compania celuilalt timp de mai bine de două ore.

“Râdem, dar trăim în ţara în care dacă eşti fericită după un divorţ ţi se dă în cap. (…). Trebuie să mai stai să mai plângi. De ce nu ai plâns mai mult? Le place suferinţa. Vor să te vadă la pământ. Şi când nu mai suferi, spun: Ah, dar trebuia să sufere mai mult. Aşa e lumea”, a declarat în urmă cu o lună Andreea Bălan într-un vlog urcat pe canalul său de YouTube.

Nu rata: Andreea Bălan, mărturii despre partidele de amor în locuri publice: “Este prea incomod”. Ce a spus despre filmele pentru adulți

Andreea Bălan, în vacanță cu fiicele și mama sa în stațiunea Venus

Ieri, Andreea Bălan și-a luat mama și cele două fetițe și au plecat spre litoralul românesc. Ele sunt cazate la un hotel din stațiunea Venus, iar astăzi, vedeta a publicat câteva poze în care apare în costum de baie alături de comorile sale: Clara și Ella.

Află și: George Burcea a vorbit pentru prima dată despre viața lui personală, după separarea de Andreea Bălan: “În viața mea există mai multe femei, sunt mândru”

Descoperă și: Andreea Bălan îi dă peste nas lui George Burcea! Cum îi arată artista că este fericită lângă Tiberiu Argint: Când unul râde, altul plânge”

George Burcea, printre concurenții de la “Ferma. Orășeni versus săteni”

În vârstă de 32 de ani, actorul George Bucea filmează în prezent pentru noua emisiune de la Pro TV, “Ferma. Orășeni versus săteni”. El se află de două săptămâni în izolare, iar contul său de Instagram este administrat de un prieten apropiat, care, la cererea lui, publică poze cu fiicele pe care le are cu Andreea Bălan. Prima înfățișare a divorțului lor ar fi stabilită pentru data de 1 octombrie, conform sursei citată mai sus.

Vezi și: Top 40 sexy-vedete “cu picioarele-n tavan”. În ce poziții au putut să “pozeze” Lora, Andreea Bălan, Ioana Filimon ori Bianca Drăgușanu