Andreea Bălan, mărturii despre partidele de amor în locuri publice: “Este prea incomod”. Ce a spus despre filmele pentru adulți

Publicat: 15/07/2020 | 13:13

Andreea Bălan a făcut mărturii surprinzătoare despre partidele de amor în locurile publice. În plus, împreună cu buna ei prietenă, Amna, au vorbit despre filmele pentru adulți, despărțiri, divorț și multe altele. Cele două artiste au recunoscut că au momente în care nu mai știau ce să facă din punct de vedere muzical.

Citește și: Andreea Bălan, despre viața de după George Burcea: “Le place suferința. Vor să te vadă la pământ”

Andreea Bălan, mărturii despre amorul locuri publice: “Este prea incomod”

Andreea Bălan i-a lansat cântăreței Amna provocarea de a face un vlog în care să joace “Am/N-am”, iar întrebările au fost trimise de fanii fostei partenere a lui George Burcea. Prima întrebare care le-a fost citită celor două artiste de un prieten a fost: “Am/N-am regretat ceva” și, în timp ce jurata de la “Te cunosc de undeva” a răspuns afirmativ, colega sa de breaslă a negat. Aceleași răspunsuri le-au oferit și la următoarea idee: “Am/N-am plâns din cauza unor comentarii de hate”. Celebrul joc “te obligă” să răspunzi sincer întrebărilor incomode. Iar acestea nu au întârziat să apară… “Am/N-am făcut vreodată dragoste în mare sau în mare” a provocat crize de râs, iar cameramanul nu a rezistat nici el când a auzit răspunsurile celor două vedete.

“Nu, și cred că este destul de nasol, nu”, a răspuns imediat Amna.

“Nu ne place, este incomod. Este incomod!”, a spus Andreea Bălan în timp ce s-a rușinat.

“Ea știe, dar nu a încercat!”, a subliniat Amna râzând cu gura până la urechi, iar prietena sa, dar și tânărul cameraman au izbucnit și ei în râs. Ulterior, fosta parteneră a lui George Burcea, din dorința de a fi mai credibilă, a punctat: “Bănuiesc că este incomod”.

Întrebate dacă s-au uitat sau nu la filme pentru adulți, Amna a răspuns imediat: “Ei, haideți… am!”, în timp ce Andreea Bălan a mărturisit: “Eu sunt o rușinoasă… N-am văzut, nu, nu, nu, nu, nu!”.

Deși o cunoaște ce ceva ani pe prietena sa, Amnei nu i-a venit să creadă ce a auzit și a reacționat astfel: “Asta minte, mă! Vă zic eu că minte, credeți-mă! Uitați-vă! Cum, mă?! Stați,fraților, că eu vreau să dezbatem. Tu vrei să-mi spui mie, pe cuvântul tău de Andreiuța Bălăncuța, că tu nu te-ai uitat… o dată la un film porno cu cineva, cu fetele?! Mâncați floricele și, ha-ha-ha?! Nu? Doamne ferește”.

Nu rata: Coronavirusul bagă showbizul în faliment! Câți bani pierd Marcel Pavel, Alex Velea, Irina Rimes, Amna și multe alte vedete

Andreea Bălan și Amna și-au făcut nevoile în locuri publice

Nu doar curiozitățile de mai sus le-au pus într-o situație delicată pe cele două artiste; ele au fost nevoite să spună dacă și-au făcut sau nu nevoile în locuri publice.

“Am făcut pipi în locuri publice (…). Sunt concerte unde nu ai toaletă publică. N-ai! N-ai! Nici măcar un wc-uț din ală! Și atunci, ce faci? Te duci într-un boschet. Asta înainte să intri pe scenă. Oamenii se așteaptă ca tu să levitezi și tu…. De fapt, veneai din boschet, după… Și noi, și dansatoarele”, a povestit cu zâmbetul pe buze Andreea Bălan, după cum puteți vedea în clipul de mai jos.

Descoperă și: George Burcea are o nouă iubită? Cu cine s-a fotografiat, după ce Andreea Bălan s-a cuplat cu Tiberiu Argint

“Nu ți s-a întâmplat să urci pe scenă cu frunze pe toc?”, a întrebat-o Amna pe prietena sa care a început să râdă și mai tare.

Vezi și: Lista cu prioritățile cântăreței! Ce face Andreea Bălan atunci când nu este cu iubitul ei, Tiberiu Argint

Amna, pe numele din buletin Cristina Andreea Mușat, a divorțat anul trecut de bărbatul cu care are un băiețel. În prezent, ea este o femeie singură și are o relație de prietenie strânsă cu Andreea Bălan care trăiește o poveste de iubire alături de Tiberiu Argint. Flacăra dragostei dintre ei s-a aprins de câteva săptămâni și, așa cum era normal pentru artista care ține enorm la intimitatea sa, nu și-a dorit să se afle imediat acest lucru. Cântăreața de 36 de ani are două fetițe superbe din mariajul cu actorul George Burcea.