Lista cu prioritățile cântăreței! Ce face Andreea Bălan atunci când nu este cu iubitul ei, Tiberiu Argint

Publicat: 12/07/2020 | 22:22

Lista cu prioritățile cântăreței Andreea Bălan este cât se poate de evidentă! Iar în rândurile de mai jos, vă dezvăluim ce face vedeta atunci când nu este cu iubitul ei, Tiberiu Argint, dar și cum și-a petrecut ultima din din acest weekend.

Nu rata: Ipoteza care răstoarnă totul. Relația dintre Andreea Bălan și Tiberiu Argint, o farsă? Apropiații artistei spun că…

Ce face Andreea Bălan atunci când nu este cu iubitul ei, Tiberiu Argint

După separarea de actorul George Burcea, în vârstă de 32 de ani, Andreea Bălan și-a reorganizat lista cu priorități. Pe primul loc se află fiicele sale: Clara și Ella, dar și mama ei, care o ajută la creșterea și educarea celor două prințese. Pe al doilea loc este situată atât cariera sa, cât și propria persoană. Asta ar însemna pentru unii că pe al treilea loc se clasează viața ei amoroasă… De altfel, atunci când nu este cu noul iubit, cântăreața petrece foarte mult timp în compania fetițelor pe care le are cu fostul soț, George Burcea, sau în sala de repetiții ori la studioul de înregistrări. În ultima perioadă, vedeta împreună cu Petrișor Ruge și dansatoarele ei au început intens repetițiile. Cu toții își dorească să iasă perfect primul show din noua realitate creată de apariția virusului SARS-CoV-2 în România.

Andreea Bălan și-a petrecut dimineața acestei zile de 12 iulie, împreună cu fiicele ei, iar după-amiază s-a întâlnit cu Amna, după cum puteți vedea în galeria foto a articolului. Ulterior, jurata de la “Te cunosc de undeva!” a mers împreună cu Ella și alte prietene la Grădina Zoologică din Băneasa. Fata cea mare a Andreei Bălan a fost impresionată de animalele domestice, dar și cele sălbatice pe care le-a văzut la zoo. În urmă cu o seară, ea și Tiberiu Argint au cinat în oraș, iar aceasta a filmat ceea ce au comandat și a făcut publice imaginile pe Instagram Stories.

Descoperă și: Andreea Bălan și Tiberiu Argint nu se așteptau să se afle că sunt împreună. Cum au reacționat cei doi

Andreea Bălan are două fiice din mariajul cu actorul George Burcea

Andreea Bălan a devenit mamă pentru prima dată pe 9 octombrie 2016. Ea a adus pe lume o fetiţă sănătoasă de 3,270 kilograme şi 49 de centimetri, căreia i-a pus numele Ella Maya. La cinci luni de la nașterea fiicei sale, cântăreața s-a căsătorit cu George Burcea. Ceremonia a avut loc pe Sunset Beach, o superbă plajă din Malibu, California. Visul de a se însura pe o plajă din America a fost al actorului, iar artista a făcut tot posibilul ca acesta să se împlinească. Biletele de avion către America au fost cadoul pe care Andreea Bălan i l-a făcut lui George Burcea la începutul lui 2017, de ziua lui de naştere.

Cântăreața a adus-o pe lume pe a doua fetiță a cuplului pe 4 martie 2019. La naștere, Clara Maria cântărea 3,190 kg, avea 49 cm și a primit nota 10 din partea medicilor. Din nefericire, cântăreața de 34 de ani a făcut stop cardio-respirator, la scurt timp de la operația de cezariană. Situația a fost însă gestionată cu maxim profesionalism de echipa excepțională de medici de la Sanador, cel mai performant spital privat din România. Andreea Bălan și George Burcea s-au căsătorit religios pe 15 septembrie 2019, iar evenimentul a fost unul cu totul și cu totul deosebit.