Andreea Bălan și Tiberiu Argint nu se așteptau să se afle că sunt împreună. Cum au reacționat cei doi

Publicat: 09/07/2020 | 14:53
Andreea Bălan și Tiberiu Argint nu se așteptau să se afle că sunt împreună. Cum au reacționat cei doi

Andreea Bălan și Tiberiu Argint au fost luați prin surprindere cu imaginile făcute publice de CANCAN.RO, în care apar în tandrețuri la malul mării. Cei doi sunt de-a dreptul uimiți de amploarea situației.

Andreea Bălan și Tiberiu Argint s-au simțit complet copleșiți de faptul că brusc au ajuns subiectul principal în ziarele din România. Surse apropiate artistei au povestit că, deși ea este obișnuită cu expunerea în media, nu se aștepta nicio clipă să se afle asa repede de relația cu fratele prezentatoarei de la TVR.

 ”Andreea Bălan, care este obișnuită totuși cu expunerea media a fost de-a dreptul surprinsă de amploarea care a luat-o acest subiect. Mai mult chiar, nu se aștepta să se întâmple așa ceva, de aceea preferă să stea departe, momentan, de apariții publice. Iar Tiberiu Argint este șocat de-a dreptul… Adică, să fim sinceri, cine s-ar fi așteptat ca viața lui să fie atât de disecată în doar 24 de ore, să se publice mai totul despre el, despre familia lui… Cel puțin o perioadă cei doi vor avea grijă să fie cât mai discreți cu putință, de aceea nici nu fac declarații publice, așteaptă să se mai liniștească situația”, au povestit surse apropiate Andreei Bălan pentru Wowbiz.ro.

Conform apropiaților artistei, aceasta a încercat să fie cât se poate de discretă în ceea ce privește noua sa relație. Aproape nimeni nu ar fi știut, se pare, că cei doi sunt împreună.

”Din ce am înțeles, nici George nu știa nimic despre relația e care o are Andreea Bălan cu Tiberiu Argint, a mai spus sursa.

Terapia a ajutat-o să treacă peste despărțirea de George Burcea

”Fac terapie de pe la 27 de ani. E foarte important să faci terapie pentru oricine, dacă te simți trist și supărat. (…) Dacă nu făceam terapie mi-ar fi fost mult mai greu în anii ăștia, și cu cele două nașteri, și cu depresia postnatală și cu despărțirea, adică terapia m-a ajunt foarte mult să trec mai ușor peste aceste lucruri”, a spus Andreea Bălan pe vlogul ei.

A renunțat la ranchiună și vorbește despre George Burcea cu zâmbetul pe buze

”Au trecut aproape 4 luni de când ne-am separat, eu sunt ok acum, ne-am obișnuit cu această situație. El vine o dată pe săptămână să le vadă pe fetițe… Ela, un copil la trei ani, nu prea înțelege, nu știe ce înseamnă un divorț sau o supărare, tati lucrează… De aceea este foarte important pentru mine să le ofer anumite activități, să le ajut să treacă mai ușor peste această perioadă de tranziție și, atunci când vine tati, să aibă timpul lor cu tati.

Când vine tati, mă bucur și eu de timpul meu, cu mine și cred că așa fac foarte multe mame care sunt full-time. Ei bine, trecând patru luni, nu se mai poate rezolva și nu se mai poate repara nimic și nu cred că vom mai putea să fim ca înainte, ca și familie. Acum este important ca fiecare să își îndeplinească rolul, eu de mamă și el, cât se poate, de tată”, a explicat Andreea Bălan.