Detaliul fabulos observat de internauți! Ce au văzut fanii în imaginile cu Andreea Bălan și noul ei iubit, din Vama Veche

Autor:
Publicat: 09/07/2020 | 09:51

CANCAN.RO v-a oferit primele imagini cu Andreea Bălan și noul iubit, Tiberiu Argint. Cei doi au petrecut un weekend de vis pe litoral, în Vama Veche, acolo unde au dat frâu liber sentimentelor. Chiar dacă au încercat să se ascundă de ochii curioșilor, Andreea Bălan și Tiberiu Argint au făcut o „gafă” colosală pe Instagram, iar câțiva internauți au observat imediat. 

Andreea Bălan și Tiberiu Argint au petrecut pe litoral clipe de neuitat și artista a demonstrat că nu mai e deloc „liberă la mare”. Deși a vrut să țină totul ascuns, noi am prins-o pe cântăreață cu noul său iubit în timp ce se sărută pe plajă, se țin de mână și au tot felul de gesturi tandre, unul față de celălalt. Dar asta nu este tot, căci internauții au observat un detaliu fabulos în fotografiile postate de Andreea Bălan și Tiberiu Argint.

NU RATA – GEORGE BURCEA S-A RĂZBUNAT PE ANDREEA BĂLAN! ARE ȘI EL O NOUĂ IUBITĂ?! ALĂTURI DE CE BLONDĂ CELEBRĂ A FOST FOTOGRAFIAT

Stâncă la puterea a doua!

Așa cum vă spuneam, Andreea Bălan și noul său iubit au petrecut clipe de neuitat pe malul mării. Artista nu s-a afișat cu Tiberiu Argint, însă pe conturile lor de Instagram se regăsesc două fotografii făcute în același loc. Mai exact, noul amorez al cântăreței a fotografiat-o pe aceasta la răsărit în timp ce zâmbește și pare extrem de fericită. Detaliul care a atras atenția tuturor a fost o stâncă ce se vedea în fundal, în apa mării.

CITEȘTE ȘI – CUM L-A CUNOSCUT ANDREEA BĂLAN PE NOUL EI IUBIT. “I S-A PĂRUT CĂ SEAMĂNĂ LEIT CU KEO ȘI…”

Nici Tiberiu Argint nu s-a lăsat mai prejos, căci acesta a postat și el o fotografie pe rețeaua de socializare, în care se vede doar stânca din fotografia Andreei Bălan, pesemne că cei doi s-au aflat în același loc.

Mai mult, o internaută a observat acest lucru și i-a lăsat un comentariu lui Tiberiu Argint. „Mmmm, aceeași stâncă. Andreea Bălan, tu faci poze mai reușite” i-a scris aceasta, noului iubit al artistei.