Cu cine s-a mai iubit Andreea Bălan. Artista a fost la un pas să se mărite cu alt bărbat, înainte de George Burcea

Publicat: 07/07/2020 | 13:36

Cu cine s-a mai iubit Andreea Bălan. Artista a fost la un pas să se mărite cu alt bărbat, înainte de George Burcea. Relația, însă, a ajuns la final după 11 luni.

Andreea Bălan s-a mutat din casa părintească în Capitală, în anul 2004, unde l-a cunoscut pe Teo Păcurar. Un an mai târziu, cei doi s-au logodit, ambii tatuându-și un inel de logodnă pe degetul inelar.

În 2006, însă, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate deoarece Andreea nu a vrut să se mute cu logodnicul ei în Bistrița. La scurt timp, Andreea Bălan s-a cuplat cu Keo. Timp de aproape nouă ani, cei doi au fost împreună colaborând și pe plan muzical. (CITEȘTE ȘI: ELENA IONESCU (EX-MANDINGA) ȘI-A IEȘIT DIN „RITM” DUPĂ SURVIVOR. TALIA DE VIESPE A DISPĂRUT…)

Când toată lumea îi vedea în fața altarului, Keo a călcat strâmb, iar artista a pus punct relației. După despărțire, Andreea Bălan și-a găsit alinarea în brațele pușcașului marin Michael Tracy, pe care l-a cunoscut în S.U.A, în timp ce filma un videoclip.

Andreea Bălan și Michael

Povestea lor de dragoste a durat, însă, doar 11 luni. Apoi, cântăreața l-a cunoscut pe George Burcea, cu care s-a și căsătorit. Cei doi au împreună două fetițe, dar recent au ajuns la divorț.

Andreea Bălan iubește din nou

În plin divorț, Andreea Bălan și-a găsit alinarea în brațele lui Tiberiu Argint. Cei doi formează un cuplu de aproximativ trei săptămâni, potrivit apropiaților. Tânărul este manager de vânzări la “Bang&Olufsen”, o companie daneză de lux care proiectează și produce aparate audio, televizoare și telefoane.

Cei doi se vedeau pe ascuns în apartamentul fratelui prezentatoarei de la TVR, situat pe Șoseaua Nicolae Titulescu din Capitală. Acum, însă, și-au asumat relația și au petrecut un weekend de vis în Vama Veche. (VEZI AICI IMAGINI)