Elena Ionescu (ex-Mandinga) și-a ieșit din „ritm” după Survivor. Talia de viespe a dispărut…

Autor: Daria Popa
Publicat: 06/07/2020 | 23:45

Elena Ionescu (ex-Mandinga) pare să își fi ieșit din „ritm” după ce a câștigat competiția dură „Survivor România”. CANCAN.RO a întâlnit-o pe cunoscuta artistă la piscină, iar efectele relaxării de după „bătălie” sunt vizibile cu ochiul liber.

Odată cu temperaturile caniculare, vedetele au ieșit la apă, la soare, la distracție! Printre artistele care au îndrăznit să-și etaleze corpul, în această vară, se numără și Elena Ionescu.

(NU RATA: CE A FĂCUT ELENA IONESCU DUPĂ CE A CÂŞTIGAT SURVIVOR! FANII AU LUAT FOC: „TOATĂ LUMEA O PLÂNGEA ŞI PRIMUL LUCRU PE CARE L-A FĂCUT A FOST SĂ-ŞI PUNĂ…)

A demonstrat că se simte bine în pielea ei

Deși, după participarea la Survivor România, se putea lăuda cu o siluetă de invidiat, acum… lucrurile s-au mai schimbat. Fotoreporterii CANCAN.RO au întâlnit-o pe Elena Ionescu la piscină, îmbrăcată într-un costum de baie de culoare albastră, din două piese. Elena Ionescu a atras toate privirile, doar că nu neapărat pentru perfecțiunea trupului.

Și asta pentru că, după „relaxare”, talia de viespe pare să fi dispărut, iar pe picioarele și pe posteriorul vedetei se putea „detecta” celulita. Se vede destul de clar că Elena a acumulat câteva kilograme în plus, spre deosebire de cum arăta atunci când a ieșit învingătoare la „Survivor România”.

Elena Ionescu la piscină, după o perioadă de „relaxare”

Cât a fost ziua de lungă, fosta solistă a trupei Mandinga a stat pe șezlong alături de o bună prietenă, s-a delectat cu băuturi reci pentru a combate canicula, a dansat și s-a simțit bine și nu a părut nicio secundă deranjată de cele câteva kilograme în plus. Dimpotrivă! Elena a radiat și a demonstrat că are foarte multă încredere în ea, dar mai ales că se simte bine în pielea sa.

Elena Ionescu, probleme hormonale după participarea la „Survivor România”

Experiența de la „Survivor România” a fost presărată cu de toate pentru Elena Ionescu. Deși se bucură din plin de marele titlu de câștigătoare a competiției, artista s-a confruntat și cu probleme serioase de sănătate, despre care nu s-a temut să vorbească deschis.

(CITEȘTE ȘI: FIX ASTA A FĂCUT ELENA IONESCU DUPĂ CE A CÂȘTIGAT SURVIVOR: ”CU TOATE CĂ AȘ FI VRUT SĂ VĂD…”)

Elena Ionescu este una dintre cele mai sincere vedete de la noi. Artista nu are nicio reținere să spună lucrurilor pe nume și, pentru că își respectă fanii extrem de mult, îi ține mereu la curent cu ceea ce se întâmplă în viața ei. În Republica Dominicană, Elena a avut parte de numeroase experiențe, atât plăcute, cât și neplăcute.

Elena Ionescu, marea câștigătoare Survivor România

„Am văzut că foarte mulți v-ați mirat că m-am îngrășat la Survivor. Ei, bine, să știți că nu e din pricina mâncării. Este vorba de o problemă hormonală care se întâmplă, am înțeles eu, frecvent, celor care merg în astfel de competiții, chiar și la Survivor. Este o dereglare pe care nu pot s-o gestionezi…

Atunci când corpul nu mai mănâncă foarte mult timp și câștigă niște recompense ca cele pe care le câștigam noi, evident că existau niște șocuri pe care noi le dădeam organismului.

Tot din această problemă nu am mai avut «perioadă». «Perioada» mea nu a mai venit de patru luni de zile. E foarte greu să spun din pricina căror motive, dar probabil că toate acestea s-au cumulat, s-au adunat și s-a ajuns la această problemă pe care astăzi o am. Nu știu dacă știți, eu sunt foarte activă și fac sport pentru mine, în primul rând, pentru sănătate.

Inclusiv când eram însărcinată cu bebelușul meu făceam foarte mult sport și eram la aceleași kilograme pe care le am acum”, a dezvăluit Elena Ionescu, în vlogul său.

Viața la „Survivor România”, un adevărat calvar?!

Elena Ionescu, câștigătoarea marelui concurs din Republica Dominicană, a făcut declarații uimitoare despre traiul pe care l-au îndurat toți concurenții la Survivor România.

Elena Ionescu a trecut probe de foc la „Survivor România”

(VEZI ȘI: SE ȘTIA DINAINTE CĂ ELENA IONESCU VA CÂȘTIGA SURVIVOR ROMÂNIA?! CHIAR CÂNTĂREAȚA S-A DAT DE GOL)

”A fost greu foarte, foarte greu… Să mânânci doar puțin orez și nucă de cocos, să dormi pe șipcile acelea, care mai aveau un pic și îți rupeau spatele, să mori de frig seara și de cald ziua, să te uiți pe unde calci, că puteai să dai peste vietățile alea de acolo, care aveau dimensiuni uriașe față de ce știam eu, să te muște țânțarii ăia oribili și apoi să fii fresh a doua zi pe traseu, e cumplit.

Nimeni de acasă nu știe cât de dure condiții am îndurat în Republica Dominicană, dar, practic, acum, la rece, nici nu mai contează…”, a declarat „Faimoasa”, acum ceva timp.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.