Fix asta a făcut Elena Ionescu după ce a câștigat Survivor: ”Cu toate că aș fi vrut să văd…”

Publicat: 01/06/2020 | 10:48

Elena Ionescu este câștigătoarea ”Survivor România 2020”, competiție desfășurată în Republica Dominicană și transmisă pe postul Kanal D. A fost, pentru cei 29 de concurenți, o experiență unică, în care fiecare a trebuit să se descurce cu propriile forțe. Ce a făcut Elena Ionescu la scurt timp după ce a fost declarată învingătoare?

CITEȘTE ȘI: ELENA IONESCU ȘI EMANUEL, IDILĂ SECRETĂ LA SURVIVOR ROMÂNIA?! CUM S-AU DAT DE GOL CEI DOI CONCURENȚI DE LA KANAL D: „ESTE O FEMEIE…”

Elena Ionescu, câștigătoarea de la “Survivor România”, a primit, pe lângă impresionantul trofeu al show-ului, și un premiu în valoare de 250.000 de lei. Emoționată, Elena avea să facă declarații chiar în fața lui Dan Cruceru, nimeni altul decât prezentatorul emisiunii-concurs: ”Am luptat ca o leoaică pentru copilul meu. M-am dăruit și am mers cu un scop precis, dar în același timp prin corectitudine și prin muncă. A fost o cursă tare grea, dar tare frumoas, din care, cu siguranță, am să-l învăț și pe el. Mă simt mult mai puternică din toate punctele de vedere, pentru a-l ajuta pe el în viață de acum înainte. Nu am cuvinte să vorbesc despre Survivor în acest moment. Voi avea când mă voi trezi din acest vis. Este ceva ireal! Am impresia că n-aș vrea să mă mai trezesc. Această competiție este cea mai supremă lecție de viață pe care am primit-o de la voi și de la Dumnezeu”.

Elena s-a trezit din acel vis și, fuguța, direct pe pagina de socializare s-a dus pentru a împărtăși imensa bucurie cu fanii ei. ”Pân’ la ultimu’! Hu hu! Oameni frumoși cu caractere minunate, cu care am legat o prietenie frumoasă!”, a scris Elena în dreptul filmulețului postat pe Facebook.

Pan' la ultimu'! Hu hu! 🤣🤣🤣 Oameni frumosi cu caractere minunate cu care am legat o prietenie frumoasa! #Emanuel #Ema #Andi #Lola #Cristi #Adriana 😘🤗

Publicată de Elena Ionescu pe Duminică, 31 mai 2020

Reacțiile au apărut instant! Toate de apreciere, chiar dacă în unul dintre ele internauta a dat de înțeles că totul a fost o înscenare. ”Felicitări, Elena!!! Am ținut mereu cu Războinicii, dar mereu te-am admirat cât ești te puternică. Știam că dacă ajungi și tu în finală, razboinicii mei nu au șanse, la cât ai fost de susținută. Să te bucuri de premiu și de frumoasa experiență de care ai avut parte. Cu toate că aș fi vrut să văd cum vă luptați pe teren pentru trofeu, așa era mai corect”, este primul mesaj.

NU RATA: DRAMA ELENEI IONESCU. CÂȘTIGĂTOAREA SURVIVOR ROMÂNIA A DIVORȚAT DE SOȚ DUPĂ CE L-A PRINS CU AMANTA

”Încă de la începutul Survivor, am admirat şi susținut doi concurenți! Elena şi Emanuel, doi oameni frumoşi, două caractere minunate! Meritați în egală măsură acest trofeu”, ”Felicitări, sunteți minunați toți 4, încă o dată s-a dovedit că Elena nu avea defectele urâte de care era denigrată de proprii colegi din fosta ei echipă, pentru că chiar și din echipa albastră adversarii ei s-au înțeles minunat cu ea, bravo, felicitări oameni buni, felicitări amazoana noastră Elena”, ”Am suferit la interviurile mamai tale, o persoană cu suflet frumos ca și tine. Felicitări! O războinică faimoasă! Meriți pe deplin…”, au curs și celelalte.

 

Survivor România. Cine este câștigătoarea Elena Ionescu

Elena Ionescu are 32 de ani și s-a născut în Caracal. Acolo a și absolvit cursurile Colegiului Național “Ioniță Asan”. A venit în București, unde și-a continuat studiile artistice cu profesori de canto și instructori de dans. Înainte să devină solista trupei Mandinga, a participat la concursuri, festivaluri și emisiuni TV, între care “Atenție se cântă”, de pe TVR2, “Sunetul muzicii”, de la TVR Craiova. A câștigat mai multe premii în muzică și a absolvit cursuri de modelling la Craiova.

Elena Ionescu este licențiată în Jurnalism și a absolvit Școala Populară de Artă, Secția Canto și Teatru. În 2006, a devenit vocea formației Mandinga. Colaborarea ei s-a încheiat după 10 ani. Din 2016, artista are o carieră solo.

Citește și...