Elena Ionescu și războinicul Emanuel, adevărul despre relația lor: ”Suntem mereu împreună și…”

Publicat: 04/07/2020 | 16:48

După zvonurile apărute în ultima perioadă, Elena Ionescu a decis să spună adevărul despre relația pe care o are cu războinicul Emanuel.

După finalul show-ului ”Survivor România”, Elena Ionescu și războinicul Emanuel au păstrat legătura. Cei doi au decis, recent, să petreacă câteva zile împreună la mare, acolo unde s-au distrat de minune iar artista a filmat și videoclipul pentru ultima piesă lansată.

Apoi… Emanuel i-a făcut o vizită Elenei, chiar la vedetă acasă. Foștii concurenți de la ”Survivor România” au făcut mai multe filmulețe amuzante, spre deliciul fanilor care speră să îi vadă într-o relație.

După atâtea speculații, însă, Elena Ionescu a decis să spună adevărul în ceea ce privește relația pe care o are cu Emanuel. Se pare că între cei doi există doar o… prietenie strânsă. (CITEȘTE ȘI: NUMELE LUI DAN NEGRU APARE ÎNTR-UN DOSAR AL POLIȚIEI! E VICTIMA UNEI REȚELE DE ”PIRAȚI” ONLINE: “ȘTIU CĂ SUNT ZGÂRCITUL SUPREM, DAR…”)

”Suntem mereu împreună și lumea gândește puțin greșit despre noi. Nu suntem împreună în sensul acela al cuvântului, ci colaborăm. Suntem prieteni, ne înțelegem foarte bine. Abia ne-am întors din Vamă, unde ne-am distrat extraordinar, dar nu numai noi doi, ci alături de alți concurenți de la Survivor, cu care am rămas în relații extraordinar de bune. Este adevărat, am stat unul lângă altul, dar nu sunt sentimente acolo… cel puțin așa percep eu lucrurile. Poate lumea a crezut mai mult după ce am făcut acel Tik Tok în pat și… uite iubirea. Se poate vorbi și așa, dar să nu exagerăm… deocamdată.

Suntem în toate filmulețele posibile și imposibile de pe internet. S-au exagerat foarte multe lucruri, au fost multe discuții, precum acelea că Emanuel a ajuns acasă la Elena, în patul Elenei. A fost, nu zic nu, dar am făcut un vlog împreună, și a fost extrem de viral. Oamenii empatizează cu fețele noastre și este frumos. De aceea, am cosiderat că trebuie să dezvoltăm colaborarea noastră.

Uite, el este actorul principal din videoclipul meu ”Noapte albă!”, piesa pe care am făcut-o la Survivor. Suntem foarte apropiați acolo, așa că sunt sigură că vor exista foarte multe discuții cum că este o poveste de iubire la mijloc. Sper să păstrăm această prietenie frumoasă cât se va putea, să ne ajutăm reciproc”, a declarat Elena Ionescu pentru Wowbiz.

Emanuel, cuvinte de laudă la adresa Elenei Ionescu

Legătura strânsă pe care o au cei doi i-a făcut pe mulți, însă, să-și dea coate. Emanuel și-a exprimat părerea în ceea ce o privește pe Elena Ionescu, așa că fanii își doresc, cu ardoare, ca aceștia să fie împreună, în ciuda afirmațiilor făcute de Elena. (VEZI ȘI: PRIMELE IMAGINI CU OTILIA BILIONERA & SOȚUL. CUM S-AU DISTRAT ALĂTURI DE OTNIELA ȘI…)

”Este o femeie specială, minunată, îmi place mult, mult de ea. Însă, sunt mai timid și nu știu cum să abordez lucrurile. Atunci când ești atras de cineva, spui anumite glume, care speri la un moment dat să poată ajunge la sufletul persoanei căreia îi sunt adresate. Așa am făcut eu cu Elena la Survivor, încercam să mă apropii de ea…”, a povestit Emanuel la WOWbiz.ro, la emisiunea ”Ștafeta mixtă!”.