Cum l-a cunoscut Andreea Bălan pe noul ei iubit. “I s-a părut că seamănă leit cu Keo și…”

Publicat: 08/07/2020 | 23:44

În urmă cu câteva zile, v-am prezentat, în premieră, imagini memorabile, din Vama Veche, cu Andreea Bălan și noul ei iubit. La scurt timp după ce artista și-a „oficializat” povestea de iubire, au ieșit la iveală amănunte incredibile despre relația în care este implicată jurata de la Antena 1. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, noi detalii și imagini din culise.

D.A.S. (Departamentul Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor noi amănunte unice din culisele celei mai noi relații din lumea mondenă, cea dintre Andreea Bălan și Tiberiu Argint. (NU RATA: „ANDRELELE” S-AU REUNIT LA MARE, CU TOT CU NOII IUBIȚI. AU STAT TOȚI PATRU PE NISIP ȘI…)

Potrivit unor surse D.A.S, categoria A, povestea de dragoste a debutat în urmă cu mai bine de o lună, atunci când una dintre prietenele vedetei ar fi insistat să-i facă cunoștință Andreei cu fratele prezentatoarei TVR Sonia Argint. Din câte se pare, Andreea Bălan s-ar fi îndrăgostit pe loc de Tiberiu. “I s-a părut că seamănă leit cu Keo și a fost atrasă imediat de el”, au declarat surse din apropierea cuplului. Ar fi fost momentul când Andreea Bălan a decis să-și refacă viața amoroasă. Asemănarea dintre Tiberiu și Keo ar fi cântărit, astfel, foarte mult în evoluția relației. (VEZI ȘI: CE REACȚIE A AVUT GEORGE BURCEA DUPĂ APARIȚIA IMAGINILOR ÎN CARE ANDREEA BĂLAN SE SĂRUTĂ CU NOUL IUBIT. “CA O STRIPTEUZĂ…”)

Tiberiu Argint ar semăna extrem de mult cu fostul iubit al Andreei Bălan

Tiberiu Argint, prezență discretă la party-ul Andreei

În urmă cu câteva săptămâni, atunci când Andreea Bălan a organizat o super-petrecere de ziua ei de naștere, printre invitații de seamă s-a numărat și Tibi Argint. Fratele prezentatorei TVR a fost o prezență discretă și a interacționat extrem de puțin cu sărbătorita. Acesta a preferat să stea mai tot timpul retras și a socializat cel mai mult cu amicul său Dragoș, partenerul Andreei Antonescu. (VEZI ȘI: ȚI SE FACE MILĂ DE EL! CE FĂCEA GEORGE BURCEA ÎN TIMP CE ANDREEA BĂLAN SE SĂRUTA LA MARE CU NOUL IUBIT)

Tiberiu Argint, extrem de discret la petrecerea Andreei

Andreea Bălan, cu perucă în apartamentul iubitului?!

Andreea Bălan s-ar fi îndrăgostit nebunește de Tiberiu Argint. În plus, potrivit surselor noastre, artista i le-ar fi prezentat tânărului pe cele două fetițe pe care le are cu George Burcea. Cei doi și-ar consuma legătura sentimentală în principal în apartamentul fratelui prezentatoarei de la TVR, situat pe Șoseaua Nicolae Titulescu din Capitală. Potrivit surselor citate, artista îl vizitează frecvent, dar ar fi preferat, de fiecare dată, să poarte perucă atunci când a ajuns în zonă, pentru a nu fi prea ușor recunoscută.

Andreea Bălan și noul iubit, Tiberiu Argint

Super-distracție în Vamă!

Vă reamintim că în weekend-ul trecut, Andreea Bălan și Tiberiu Argint au decis, în sfârșit, să-și asume relația și să iasă împreună în public. Cuplul a fost prezent în stațiunea Vama Veche, unde a arătat o poftă nebună de distracție. Îmbrăcată sexy, cu o fustă scurtă, bluză și șapcă, ultimele două accesorii de culoarea roz, artista și-a “sufocat” cu îmbrățișări noul iubit.

Andreea Bălan și Andreea Antonescu au petrecut pe litoral cu noii parteneri

Andreea și Tiberiu au ieșit la “inspecție”, în speranța că vor găsi un club în aer liber pe placul lor, dar în care să fie și o atmosferă pe măsură. După câteva minute, l-au reperat și au intrat în el ținându-se de mână, după o odihnă de câteva minute pe nisip. În interior, artista a băut un cocktail, în timp ce partenerul ei a optat pentru puțin vin. Nu au depășit, sub nicio formă, măsura!

Nu doar Andreea Bălan  și-a ”etalat” noul partener în Vama Veche, ci și colega ei de trupă, Andreea Antonescu. Șatena a bifat o nouă relație pe care și-a „oficializat-o” pe litoral, ”la unison” cu prietena și partenera ei de scenă.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.