Motivul pentru care fetițele Andreei Bălan nu pot locui la tatăl lor. Unde stă de fapt George Burcea

Publicat: 09/07/2020 | 13:34
Motivul pentru care fetițele Andreei Bălan nu pot locui la tatăl lor. Unde stă de fapt George Burcea

S-au despărțit în urmă cu aproximativ șase luni, însă abia acum au făcut pace de dragul fetițelor lor. Andreea Bălan și George Burcea au ajuns, se pare, la un numitor comun pentru binele copiilor lor. Un detaliu este însă „bătut în cuie”: George Burcea nu le poate aduce în locuința lor pe Ella și Clara.

În timpul căsniciei cu artista Andreea Bălan, George Burcea a locuit la vila acesteia din zona Băneasa, motiv pentru care după despărțire acesta a trebuit să-și strângă lucrurile și să se mute în altă parte. Neavând o locuință proprie, actorul se pare că stă momentan într-un apartament cu chirie.

CITEȘTE ȘI: Bilanț negru al deceselor cauzate de COVID-19. În total, 1.834 persoane și-au pierdut viața din cauza virusului

George se întâlnește cu fetele în casa Andreei, nu le ia la el acasă. Momentan, el nu are un domiciliu stabil, deci nu s-ar putea pune problema ca el să aibă custodia fetelor. Niciun judecător nu ar proceda în acest fel. Oricum, sunt șanse mari ca Andreea și George să ajungă la o înțelegere privind fetițele, încât să fie bine pentru toată lumea”, au mai spus aceleași surse, pentru revista Viva.

Problemele legate de locuința instabilă a actorului nu influențează legătura cu fiicele lui, decât în măsura legală, în care judecătorul nu-i va putea acorda niciodată custodia exclusivă lui, neavând un domiciliu stabil. Cu toate acestea, George Burcea este un tată prezent și responsabil în viața fetițelor sale. El le vizitează periodic pe fete la vila Andreei Bălan.

CITEȘTE ȘI: Coronavirus în România, 9 iulie 2020. Cel mai mare număr de infectări de până acum: 614! Bilanțul total a ajuns la 30.789

„Andreea și George comunică des, dar strict despre cele două fetițe, Ella și Clara. Ba chiar au ajuns la un numitor comun, iar George este binevenit oricând în casa Andreei, pentru a-și petrece timp cu fetele. El vine cam o dată pe săptămână”, au precizat surse din anturajul solistei, pentru VIVA!

Andreea Bălan și George Burcea s-au uitat definitiv

Mai mult, se pare că de fapt George Burcea și Andreea Bălan nu mai simt nimic unul pentru celălalt și nu își poartă ranchiună pentru faptul că își văd de viețile lor cu alți parteneri.

„Au trecut șase luni de când s-au despărțit și este firesc ca fiecare dintre ei să-și refacă viața. Nu o interesează pe Andreea cu cine umblă George și nici pe George ce relație are Andreea. Bineînțeles, dacă nu sunt implicate fetele. Fiecare e liber să facă ce vrea, așa cum este și firesc la jumătate de an de la despărțire”, au mai spus aceleași surse, pentru Viva.ro.