Andreea Bălan îi dă peste nas lui George Burcea! Cum îi arată artista că este fericită lângă Tiberiu Argint: „Când unul râde, altul plânge”

Autor:
Publicat: 13/08/2020 | 16:28
Andreea Bălan îi dă peste nas lui George Burcea! Cum îi arată artista că este fericită lângă Tiberiu Argint: „Când unul râde, altul plânge”

De când s-a cuplat cu Tiberiu Argint, Andreea Bălan a început să posteze tot felul de mesaje cu subînțeles, pe rețelele de socializare, unele dintre ele cu trimitere către George Burcea, iar altele…cu trimitere către viața pe care o ducea ea, acum!

Au trecut mai bine de 7 luni de când Andreea Bălan și George Burcea și-au spus adio. În urmă cu aproape 2 luni, artista și-a găsit fericirea în brațele lui Tiberiu Argint, iar CANCAN.RO v-a prezentat, în exclusivitate, primele imagini cu cei doi.

Andreea Bălan, mesaj cu subînțeles pentru George Burcea

De când a lansat melodia „Nu mai doare”, în care vorbește despre dezamăgire, dar și despre rănile din trecutul său, care încep să se vindece, Andreea Bălan a continuat, totodată, seria mesajelor cu subînțeles la adresa fostului său soț. Profitând de câteva zile libere, artista și-a luat fetițele și a plecat acasă la o bună prietenă, la curte, pentru a se distra.

Ei bine, nimic dubios până acum, însă cântăreața a transmis un mesaj interesant, în cadrul „excursiei”.

”Am ajuns! Așa este în viață, când unul râde, altul plânge. Elluței îi place în mașină, Clăriței nu îi place în mașină. Ce ne facem?”, a spus Andreea Bălan pe pagina sa de Instagram.

Cum este viața lui George Burcea, după despărțirea de Andreea Bălan

George Burcea a vorbit pentru prima dată despre viața lui personală, după despărțirea de Andreea Bălan. Actorul a mărturisit pentru unica.ro că în viața lui există mai multe femei, doar că nicidecum nu este vorba despre iubite sau pretendente.

Mai exact, Burcea a vorbit despre toate femeile pe care le iubește și cărora le poartă respect, printre care a menționat-o și pe fosta soție, Andreea Bălan.

”Da, există mai multe femei în viața mea cărora le datorez iubire, respect și protectie pentru tot restul vieții. O iubesc pe mama că m-a nascut și a avut grijă de mine, pe bunica pentru că m-a crescut și m-a învățat să fac enorm de multe lucruri care-mi prind bine acum și, bineînțeles, pe fosta soție căreia îi mulțumesc pentru cele două fetițe sănătoase și minunate pe care mi le-a oferit. Mai am două fetițe care vor deveni femei, iar rolul meu este acela de a încerca să le conduc pe un drum plin de dragoste și fericire. După cum vedeți, am multe femei în viața mea și sunt mândru de acest lucru”, a spus actorul.