VIDEO / Caz înfiorător! O femeie a fost violată şi decapitată în faţa mai multor oameni! E halucinant ce au făcut cu sângele ei

Publicat: 10/10/2017 | 16:09

Un caz petrecut în Republica Democrată Congo a îngrozit lumea. În imaginile care au făcut deja înconjurul Pământului apare o femeie care e executată în faţa mulţimii adunate în jurul ei. Potrivit jurnaliştilor de la Daily Mail, ea a fost adusă dezbrăcată în mijlocul oamenilor, după care a fost forţată să întreţină relaţii sexuale cu unul dintre fiii săi vitregi. Ulterior, atât femeia, cât şi bărbatul au fost executaţi.

Scenele îngrozitoare s-au petrecut pe o stradă din Luebo, un oraş din Congo. Pe înregistrare se poate observa cum o femeie, care nu poartă haine, e violată şi, ulterior, decapitată. Călăii săi îi beau sângele. Ea a avut parte de acest sfârşit cumplit pentru că a servit “peşte interzis” unui grup de rebeli care au mers în restaurantul ei, conform sursei citată mai sus.

Imaginile au fost filmate în primăvara acestui an, pe 8 aprilie, dar abia acum au fost făcute publice, după ce au circulat o perioadă pe Whatsapp.

Citește și...