VIDEO EXCLUSIV. Am filmat-o pe Cruduţa la 3 dimineaţa, ţinându-se de mână cu… un cunoscut patron de club!

Publicat: 04/06/2017 | 23:30

Daniela Crudu a decis, recent, să părăsească definitiv emisiunea „Xtra Night Show“, prezentată de Dan Capatos şi să încheie capitolul vieţii sale în care era asistentă TV. CANCAN.ro, site-ul numărul 1 din România, a întâlnit-o pe brunetă la doar câteva zile de la această schimbare majoră, în compania unui cunoscut patron de club. (Toate noutăţile pe PARFUMERIA.RO, oficial site-ul nr. 1 de shopping al vedetelor)

Daniela Crudu a ajuns vineri seara în clubul Nuba din nordul Capitalei. Nu a fost singură, ci însoţită de un bărbat celebru, recunoscut pentru apetenţa sa în ceea ce priveşte viaţa de noapte. Deşi are o relaţie cu Radu Maricuţa, fiul fostului primar al localităţii Şelimbăr, de lângă Sibiu, Cruduţa a ieşit în respectivul local la braţul lui Bebe de la Cuando (AICI îţi povesteam mai multe despre relaţia Danielei Crudu cu Radu Maricuţa).

Cei doi s-au ţinut de mână şi au defilat aşa prin Nuba, după cum se vede în imaginile obţinute de CANCAN.ro, site-ul numărul 1 din România. Întreg episodul s-a petrecut în jurul orei 3 dimineaţa. Din câte s-a putut observa pe chipul Danielei Crudu, nu era absolut deloc tristă că a plecat din emisiunea lui Dan Capatos. (CITEŞTE ŞI: EXCLUSIV! A schimbat patru numerele de telefon din cauza lui, dar… Cruduţa e hărţuită zi şi noapte de fostul iubit, celebrul Nilă: ”E un fomist, disperat…”)

Între Cruduţa şi Bebe de la Cuando există o veche şi strânsă relaţie de prietenie, încă de pe vremea când bruneta dansa în clubul acestuia. Totul se întâmpla în urmă cu 10 ani, când clubul Cuando din Capitală era foarte în vogă, Bebe fiind practic cel care a inventat-o pe Daniela Crudu.

Ex-asistenta TV a hotărât că e momentul să plece de pe „sticlă” şi să nu mai apară, seară de seară, în emisiunea „Xtra Night Show“, aşa că şi-a dat demisia. Totul s-a întâmplat la începutul săptămânii trecute, când decizia brunetei a luat pe toată lumea pe nepregătite, chit că au mai existat zvonuri că ea va pleca din cadrul show-ului TV din cauza unor nemulţumiri de ordin financiar (AICI îţi dădeam toate detaliile despre demisia Danielei Crudu).

Citește și...