VIDEO| Mărturisirile șocante ale Agafiei despre soțul decedat după ce a băut spirt: „Bine că s-a dus! Că tare am mai tras multe cu el”

Autor: A. D.
Publicat: 07/05/2020 | 19:46
VIDEO| Mărturisirile șocante ale Agafiei despre soțul decedat după ce a băut spirt: „Bine că s-a dus! Că tare am mai tras multe cu el”

 Soția unuia dintre bărbații morți după ce a băut spirt cu alcool metilic, a făcut unele declarații șocante. Aceasta a susținut că în realitate se bucură de faptul că soțul ei s-a stins din viață, punând acest lucru pe seama clipelor grele pe care le-a avut de îndurat alături de el.

Atunci când a fost vizitată de o echipă de reporteri, Agafia se afla sub influența alcoolului și a povestit cu nonșalanță despre moarte soțului. „A murit ca un cărăbuș de mai. Bine că s-a dus”, a spus femeia fără nicio urmă de tristețe în glas. (CITEȘTE ȘI: CÂȚI BANI AU SCOS AFACERIȘTII ARABI DIN SPIRTUL UCIGAȘ. „PROFITÂND DE CEREREA CRESCUTĂ DE ALCOOL SANITAR, INCULPAȚII AU…”)

Agafia Teofan este văduva unui bărbat care a decedat recent după ce a băut spirt contrafăcut. Se pare că familia Teofan și apropiații acesteia obișnuiau destul de des să consume acest fel de substanțe. În urma tragicului eveniment femeia a avut doar două concluzii: era bucuroasă că ea a decis să bea vin în acea seară neagră și că toți vecinii au văzut-o la televizor. (VEZI ȘI: S-AU SCOS EXAMENELE DE ADMITERE DE LA MAI MULTE FACULTĂȚI! CUM O SĂ SE DERULEZE ÎNTREG PROCESUL ÎN ACEST AN)

Cât despre moarte soțului nu a avut prea multe cuvinte de spus. „Ce să mai zic acum? A murit ca un cărăbuș de mai. Cu mâinile și picioarele în sus… Asta este… Bine că s-a dus, că tare am mai tras multe cu el…”, a spus Agafia.

Se pare că nepăsarea femeii vine din viața grea pe care a dus-o alături de soțul ei. Cei doi nu au avut tocmai cea mai fericită căsnicie.

 „Eu am trăit greu cu el. Înainte să moară eu m-am urcat în pod. El mi-a luat scara și a trebuit să sar. Am dat cu capul de ciment… m-am lovit tare… dar asta e, bine că am scăpat acum”, a declarat ea.

În satul Brătești din comuna ieșeană Stolniceni Prăjescu patru persoane și-au pierdut viața după ce au băut alcool metilic.

Citește și...