VIDEO / Oana și Viorel Lis, moment emoționant pe malul mării: „La început, nu credeam nici eu, nici lumea că vom fi 20 de ani împreună”

Publicat: 05/07/2020 | 22:15
VIDEO / Oana și Viorel Lis, moment emoționant pe malul mării: „La început, nu credeam nici eu, nici lumea că vom fi 20 de ani împreună”

Formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbizul românesc și chiar dacă lumea nu a crezut la început în povestea lor, se iubesc la fel ca în prima zi. Este vorba de nimeni alții decât Oana și Viorel Lis, care au avut parte de un moment romantic, în stilul lor specific, la malul mării. 

Deși de cele mai multe ori este pusă pe glume și pe ironii atunci când vine vorba de mariajul ei cu Viorel Lis, de această dată, Oana Lis a fost extrem de emoționată și sentimentală și i-a făcut soțului său o declarație de dragoste ca în filme, pe malul mării.

NU RATA – OANA LIS A DAT LOVITURA! CE ȘI-A CUMPĂRAT VEDETA CU BANII PE CARE I-A STRÂNS PE DURATA PANDEMIEI. “AM REUȘIT SĂ…”

Oana și Viorel Lis, moment romantic pe malul mării

Mai mult, Oana Lis i-a oferit lui Viorel Lis un aranjament floral, chiar dacă bărbații obișnuiesc să facă acest lucru. Plină de recunoștință, aceasta de-abia și-a putut găsi cuvintele pentru a-i spune lui Viorel ce simte pentru el.

„Știu că de obicei bărbații oferă flori femeilor, dar astăzi sunt plină de recunoștință și vreau să-i ofer eu flori soțului meu, Viorel. Pot să stau aici la tine, mă ții? Ține-mă puțin. Vreau să-ți mulțumesc în această zi pentru că atunci când m-ai cunoscut, mi-ai arătat ce înseamnă iubirea, mi-ai oferit siguranță, mi-ai dat un nume, m-ai luat de soție, mi-ai schimbat viața. 

CITEȘTE ȘI – OANA LIS A DEZVĂLUIT CÂND ȘI UNDE A FĂCUT PRIMA DATĂ DRAGOSTE CU VIOREL

E o mândrie pentru mine să am grijă de tine, să-ți fiu alături și vreau să-ți spun că te iubesc și la început nu credeam nici eu, nici lumea că o să stau 20 de ani cu tine, au trecut atât de repede încât îmi vine să plâng. Ești cel mai important om și cel mai important bărbat din viața mea. Tu mi-ai schimbat viața” a spus Oana Lis, vizibil emoționată.