Viorica Dăncilă, viitorul premier, înjurată şi bătută în plină stradă! ”M-a lovit sub ochii primarului!”

Publicat: 18/01/2018 | 17:24

Viorica Dăncilă, propunerea PSD-ALDE la fotoliul de premier al României, a trăit clipe neplăcute în urmă cu ceva timp, când a fost bruscată ăe stradă, în Videle. A fost înjurată şi lovită de un adversar poilitic, simpatizant al PDL. S-a întâmplat în 2009, în timpul campaniei electorale pentru alegerile prezidenţiale. 

Lucian Militaru, primarul de la Videle, ar fi fost de faţă la incidentul neplăcut.  Viorica Dăncilă a povestit procurorilor că se afla într-o acţiune electorală, alături de o echipă de tineri PSD-işti. Ea ar fi fost abordată de primarul PDL Lucian Militaru, care i-a reproşat faptul că a rupt două afişe electorale cu Traian Băsescu.

A intervenit apoi un apropiat al edilului. Acesta ar fi înjurat-o lovit-o pe Dăncilă. „În timp ce discutam, din maşină a coborât un membru PDL, N.C., care a început un limbaj foarte violent, s-a repezit la unul dintre oamenii care ma însoţeau. După ce a terminat o altercaţie cu respectivul, s-a întors spre mine şi m-a lovit. Sub ochii primarului”, declara Viorica Dăncilă la acea vreme.

Cazul s-a finalizat cu neînceperea urmăririi penale pentru agresor.

Citește și...