Zodiac Chinezesc pentru săptămâna 23-29 martie. Iepurele și Şarpele se bucură de o perioadă productivă

Autor: A. D.
Publicat: 21/03/2020 | 16:11
Zodiac Chinezesc pentru săptămâna 23-29 martie. Iepurele și Şarpele se bucură de o perioadă productivă

Spre deosebire de zodiacul occidental, în astrologia chineză, zodiile sunt atribuite inițial în funcție de anul nașterii reprezentând aparența, sau felul în care persoana este percepută de cei din jur. Zodiacul chinezesc are la bază un ciclu de 12 ani, care la rândul său face parte dintr-un ciclu mai lung, de 60 de ani.

Din 25 ianuarie 2020 pentru zodiacul chinezesc a început anul Șobolanului de Metal. Conform previziunilor chinezești, anul 2020 este un an al belșugului, al perspectivelor pozitive și al ocaziilor favorabile. (CITEȘTE ȘI: HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 21 MARTIE 2020. VĂRSĂTORII EXPLOATEAZĂ OPTIMISMUL)

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 23-29 martie

În anul 2020 toate zodiile o să simtă o îmbunătățire în zona afacerilor. Vor cunoaște o amplitutine maxima, bogațiile se vor acumula. Toate acestea pentru că Șobolanul de Metal este un semn ce aduce noroc și bogăție. (VEZI ȘI: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 23 – 29 MARTIE 2020. BERBECII SE AFIRMĂ ȘI AU SUCCES)

Șobolanul

Săptămâna aceasta este pusă sub semnul amânării. Trebuie să te scuturi puțin și să nu mai lași lucrurile să treacă pe lângă tine.  Letargia în care ai intrat nu te ajută cu nimic. Fii mai activ și vei vedea cum problemele pe care le ai încep să se rezolve.

Boul

Este săptămâna ta norocoasă. Ai multă energie și  asta te face să rezolvi repede toate sarcinile. Nu este exclus să începi un proiect nou. Este posibil ca dorințele tale din ultimele săptămâni să devină realitate.

Tigrul

Ai câteva proiecte care au rămas la stadiul de idee. Acum este un moment prielnic sa te ocupi de ele. Poți chiar să accesezi noi venituri, trebuie doar să te concentrezi și să te mobilizezi. Primești oferte care îți vor aduce mai mulți bani.

Iepurele

Este săptămâna transformărilor pentru tine. Te-ai plictisit de ce făceai până acum și vrei ceva nou. Poate te apuci să scrii, să compui un cântec sau să pictezi. Exprimarea artistică este foarte ușoară pentru tine, iar în combinație cu alinierea planetelor care îți este favorabilă, poți crea o adevărată operă.

Dragonul

În această săptămână te dedici treburilor casnice. Vrei să uiți de ce se petrece în jurul tău așa că te refugiezi în curățenie și reamenajări. Vrei să redecorezi și să îți găsești o ocupație. Concentrează-te puțin și pe realitate, trebui să înfrunți lucrurile prin care treci.

Șarpele

Săptămâna aceasta este pentru tine una extraordinară, te distrezi cât poți de mult în compania celor dragi. Euforia pe care o simți te-ar putea face să cauți o abordare mai spirituală în tot ceea ce faci. Savurează aceste momente și lasă totul să decurgă natural.

Calul

Săptămâna se anunță una productiva, însă trebuie să depui ceva efort. Nu este exclusa o promovare sau măcar o recompensă pentru loialitate. Cheia fericirii se află în a face tot ce poți și  a renunța la lucrurile toxice din viața ta.

Oaia

Nu este o săptămână prea bună pentru tine. Vechi rivali se arată. Atenție la oamenii din jurul tău. Unii s-ar putea să încerce să îți încurce planurile. Nu trebuie să te îngrijorezi, poți să le faci față dacă ești atent. Concentreză-te la ce ai de făcut și nu lăsa pe nimeni să îți stea în cale.

Maimuța

Săptămâna aceasta ai tendința de a cheltui destul de mult. Evită să iei împrumuturi, evită să faci schimbări în ceea ce privește sursa veniturilor. Trebuie să îți gestionezi mai bine banii, ca să nu ajungi în impas. Cumpără doar lucrurile necesare și încearcă să faci mici economi.

Cocoșul

Săptămâna asta aduce anulări de planuri pentru tine. Vacanța pe care o așteptai e posibil să fie amânată. Nu trebuie să te întristezi, dacă știi cum să gestionezi situația lucrurile tind să se rezolve de la sine.

Câinele

Se anunță o săptămâna în care poți fi competitiv. Rezolvă-ți problemele din cariera, urmărește oportunitățile, vezi care sunt beneficiile, chiar dacă poate, lucrezi de acasă. Trebuie să accepți toate provocările noi.

Mistrețul

Nu-ți neglija sănătatea, chiar dacă ești ocupat. Vrei să faci cât mai multe lucruri într-un timp prea scurt, iar asta te solicită. Adrenalina îți pompează în corp și nu ai stare. Trebuie să te relaxezi și să te ocupi mai mult de tine.

Citește și...