El este cel mai mare cheltuitor din viaţa de noapte a ROMÂNIEI. A avut note de 36.000 E în weekend, la mare!

Nebunia de la 1 Mai de la LOFT Mamaia naşte an de an şi o competiţie între milionari cu privire la cine are cea mai bună masă (adică cea mai bine poziţionată), dar şi cea mai mare notă de plată. “Mărimea” unei note de plată este dată, logic, de cantitatea de băutură, adică de şampanie comandată. Anul trecut cea mai mare notă i-a aparţinut lui Davide “Salerno”, cum se prezintă, un elveţian tinerel, slăbuţ, plin de bani, însoţit în permanenţă de fratele său şi un prieten, doi, dar şi de zeci de fete. Nota la Loft în 2015: 30.000 de euro. Isprăvile şampanizate de weekendul trecut, mai jos :).

Ultima imagine cu MARIAN DÂRŢĂ, în viaţă. Cine a făcut fotografia!

Ultima imagine cu MARIAN DÂRŢĂ, în viaţă. Cine a făcut fotografia!

Ultima imagine cu Marian Dârţă , ”Stilistul vedetelor” în viaţă a fost făcută la iniţiativa Adrianei Bahmuţeanu, cea care i-a fost alături până în ultimele sale clipe. Adriana a făcut publică imaginea, după ce şi-a vizitat prietenul, fără să ştie că îl va vedea pentru ultima oară.

Veste bună pentru şoferi: Nu vor mai exista limitări abuzive de 30 de kilometri la oră în localitate!

Veste bună pentru şoferi: Nu vor mai exista limitări abuzive de 30 de kilometri la oră în localitate!

Limitarea vitezei sub 50 de kilometri pe oră pentru autovehicule pe întreg parcursul localităţilor ar putea fi interzisă, potrivit unui proiect de lege de la Senat. Iniţiativa deputatului UDMR Marton Arpad prevede că "se interzice limitarea vitezei sub 50 de km pentru autovehicule la întreaga localitate, adică de la indicatorul ce anunţă intrarea într-o localitate până la indicatorul de ieşire din localitate".