Acasă » Știri » REGULAMENT OFICIAL AL CONCURSULUI „Petrece Revelionul 2017 la Poiana Brasov cu CANCAN.RO”

REGULAMENT OFICIAL AL CONCURSULUI „Petrece Revelionul 2017 la Poiana Brasov cu CANCAN.RO”

De: Cancan 04/11/2016 | 13:11
REGULAMENT OFICIAL AL CONCURSULUI „Petrece Revelionul 2017 la Poiana Brasov cu CANCAN.RO”

SECTIUNEA 1. ORGANIZATORUL SI REGULAMENTUL OFICIAL AL CONCURSULUI

Concursul este organizat si desfasurat de WEB EDITING DEVELOPMENT SRL, cu sediul in Bucuresti,  Str. Biharia, nr. 67-77, corp B, etaj 1, Camerele 1,4,5,6,11,12,13,14,  numar de inregistrare in Registrul Comertului J40/631/20.01.2016, CUI 35451445, cont bancar RO24INGB0000999905634433 deschis la ING Bank, reprezentata legal de Savulescu Claudia Cristina in functia de Administrator (denumita in continuare „Organizator”). Participantii la concurs sunt obligati sa respecte termenii si conditiile regulamentului oficial al acestuia, potrivit celor mentionate mai jos (denumit in continuare „Regulament Oficial”). Regulamentul Oficial este intocmit si va fi facut public pe pagina  site-ului Cancan.ro. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba prezentul Regulament Oficial, urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare numai dupa prezentarea acestor modificari pe site-urile mentionate mai sus.

SECTIUNEA 2. ZONA DE DESFASURARE A CONCURSULUI

Concursul este organizat si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei. Pentru obtinerea de informatii suplimentare va rugam sa trimiteti un email la [email protected] pe intreaga durata a concursului, potrivit celor mentionate in Sectiunea 3 de mai jos.

SECTIUNEA 3. DURATA CONCURSULUI

Concursul va fi lansat la data de 07.11.2016, ora 12 si va dura pana la data de  08.12.2016, ora  15. Concursul se va desfasura in conformitate cu prevederile prezentului Regulament Oficial.

SECTIUNEA 4. MECANISMUL CONCURSULUI

Pentru participarea la concurs, userii vor trebui sa dea Like si Share postarii concursului sa lase un comentariu  in care sa taguiasca cel putin o persoana.

Extragerea va avea loc in data de 08.12.2016 ora 18 prin tragere la sorti. Castigatorul va fi anuntat pe pagina de Facebook – Cancan.ro.
Datele de contact  ale castigatorului se vor solicita intr-un mesaj privat pe chat Facebook Cancan.ro.

Premiile constau in:

    3 Camere duble  pentru 2 persoane/camera la Hotel  AURELIUS IMPARATUL ROMANILOR din POIANA BRASOV.
    Perioada: 31.12.2016 – 02.01.2017;
    Demipensiune si masa festiva de Revelion.

Valoare premiu: 207 euro conform anexa.

Premiul acordat nu se poate converti in bani.
La primirea premiului, castigatorii vor completa un proces verbal de predare-primire al premiului. Castigatorul se obliga sa mentioneze pe Procesul verbal de predare-primire al premiului, in baza prevederilor Codului Fiscal (conform caruia platitorii de venituri, cu regim de retinere la sursa a impozitelor, au obligatia sa depuna o declaratie privind calcularea si retinerea impozitului pentru fiecare beneficiar de venit, la organul fiscal competent, pana la data de 25 a fiecarei luni urmatoare lunii in care a fost predat premiul catre castigator) codul sau numeric personal din cartea de identitate si sa predea o copie a actului sau de identitate. In cazul in care un castigator refuza sa indice codul sau numeric personal sau sa predea o copie a actului sau de identitate, nu ii va fi inmanat premiul castigat, el urmand a fi decazut din drepturile de a reclama acest premiu.

    SECTIUNEA 5. TAXE

Platitorul premiilor, in speta WEB EDITING DEVELOPMENT SRL, se obliga sa calculeze, sa retina si sa vireze impozitul datorat pentru veniturile obtinute de catre câstigatori in conformitate cu Legea 227/2015 privind codul fiscal, orice alte obligatii de natura fiscala sau de orice alta natura, in legatura cu acestea, fiind in sarcina exclusiva a câstigatorului.
Orice alte cheltuieli care nu sunt acoperite in mod specific de acest Regulament vor fi suportate de catre castigator
In acest sens, in baza prevederilor Codului Fiscal (conform caruia platitorii de venituri, cu regim de retinere la sursa a impozitelor, au obligatia sa depuna o declaratie privind calcularea si retinerea impozitului pentru fiecare beneficiar de venit, la organul fiscal competent, pana la data de 25 a fiecarei luni urmatoare lunii in care a fost predat premiul catre castigator), castigatorii premiilor vor inmana Reprezentantului Organizatorului o copie a actului de identitate.

SECTIUNEA 6. PROCEDURA PENTRU REVENDICAREA, VALIDAREA SI PRIMIREA PREMIILOR

Toti castigatorii extrasi prin tragere la sorti, conform celor mentionate in sectiunea 4, vor fi contactati de catre Organizator conform informatiilor furnizate de catre participanti. De asemenea, numele castigatorilor va fi postat pe site-ul/pagina de facebook mentionat in regulament. Premiile vor putea fi revendicate la sediul Organizatorului sau prin trimiterea unui e-mail la [email protected] in termen de 24 de ore de la notificarea primita prin mesaj privat pe pagina de facebook( notificarea prin care se cer datele personale pentru inmanarea premiului)  Premiile nerevendicate in aceste conditii vor intra intr-o noua extragere. Termenul de 24 de ore de revendicare se aplica si in aceasta situatie.  

SECTIUNEA 7. RESPONSABILITATE

Prin participarea la concurs, toti participantii si eventualii castigatori sunt de acord si se obliga sa respecte si sa se conformeze tuturor cerintelor si conditiilor impuse de Organizator prin prezentul Regulament Oficial, nerespectarea acestora atragand raspunderea personala si exclusiva a participantilor si eventualilor castigatori.
Organizatorul nu are nici o obligatie de a intretine corespondenta cu solicitantii unor revendicari necastigatoare ce apar ulterior acordarii efective a premiilor.

SECTIUNEA 8. DREPTUL DE PARTICIPARE

    Concursul este deschis participarii tuturor persoanelor fizice cu domiciliul/ resedinta in Romania cu varsta peste 18 ani.
    Nu pot participa la Concurs angajatii Organizatorului concursului, precum si a membrilor familiilor acestora (copii, parinti, sot/ sotie).
    Premiul  nu este transmisibil.

SECTIUNEA 9. PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Prin participarea la prezentul Concurs, participantii/castigatorii sunt de acord ca datele cu caracter personal (nume, prenume, adresa, numar de telefon fix si/sau mobil, e-mail) sa fie prelucrate de Organizator. Prelucrarea va avea ca scop predarea premiului si plata impozitului.
In conformitate cu Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Organizatorul are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale ale participantilor la concurs. De asemenea, Organizatorul este obligat sa faca publice numele castigatorilor si castigurile acordate in cadrul acestui concurs.
Participantii la concurs, in calitate de persoane vizate, au, conform Legii 677/ 2001, urmatoarele drepturi: dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de opozitie si dreptul de a se adresa justitiei.

SECTIUNEA 10. INCETAREA CONCURSULUI

Prezentul concurs poate inceta numai in cazul producerii unui eveniment ce constituie forta majora, inclusiv in cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a continua prezentul concurs.

SECTIUNEA 11. LITIGII

Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la prezentul concurs se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

SECTIUNEA 12. REGULAMENTUL OFICIAL

Regulamentul Oficial este disponibil gratuit pentru toti accesand site-ul Cancan.ro. Pentru informatii suplimentare privind Regulamentul oficial al concursului, va rugam sa trimiteti un mail la [email protected]  incepand cu data de 11.08.2016.
Prin participarea la acest concurs, participantii sunt de acord sa respecte si sa se conformeze tuturor prevederilor, termenilor si conditiillor prezentului Regulament Oficial.
Prezentul Regulament de concurs va fi semnat in numele si pe seama Organizatorului de CRETU LAURA ELENA cu imputernicire anexata.

Anexa

 Premiile constau in:
3 Camere duble  pentru 2 persoane/camera la Hotel  AURELIUS IMPARATUL ROMANILOR din POIANA BRASOS
Perioada: 31.12.2016 – 02.01.2017, 3 nopti
Pret Pachet – 690 Eur/persoana( 1380 Eur/camera)

    Pachetul include:
 • Cazare cu mic dejun 3 nopţi
 • Cină, petrecere, joc şi voie bună în fiecare seară
 • Cina festiva Revelion
 • Brunch 1 Ianuarie 2017 între orele 11:30 – 14:00
 • Acces la piscină, jacuzzi, saună umedă, saună uscată, sală fitness
 • Ski-bus
 • Garderobă ski
 • Loc de joacă pentru copii

 Condiţii şi facilitaţi pentru copii şi persoanele cazate suplimentar
 (mai mult de două persoane)
 • 0-6 ani gratuitate
 • 7-12 ani achită 50% din contravaloarea unui loc în camera
 • peste 12 ani sau a treia persoana adultă achită 80% din contravaloarea
unui loc in cameră
 • a patra persoana adultă / peste 12 ani achită 80% din contravaloarea
 unui loc in cameră

 Opţional cu plată:
 • Extensie 30 decembrie, 02 ianuarie, cazare cu mic dejun pentru două
 persoane
 Superior Room / Deluxe Room – 180 euro / noapte
 Executive Room – 200 euro / noapte
 Premier Suite – 250 euro / noapte
 Deluxe Suite – 300 euro / noapte
 • Bar
 • Restaurant tradiţional românesc pentru prânz
 • Servicii masaj
 • Serviciu coafor
 • Teren de tenis acoperit
 • Snooker

Pret: 4140 euro( inclusiv TVA) la care se aplica un discount de 95%

 Pret final 207 euro( inclusiv tva)

Tags:
Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
Asta e fotografia din INTIMITATEA Simonei Halep care a ajuns pe net! Iubește din nou?
Asta e fotografia din INTIMITATEA Simonei Halep care a ajuns pe net! Iubește din nou?
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
VIDEO Scene halucinante în Ilfov: Un adolescent a fost sechestrat într-o parcare, apoi a fost dus în alt sat și bătut cu bestialitate
VIDEO Scene halucinante în Ilfov: Un adolescent a fost sechestrat într-o parcare, apoi a fost...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii. Îți poate afecta mașina?
Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii. Îți poate afecta mașina?
Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”. Vedeta s-a filmat fără machiaj și cu părul nearanjat
Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”....
"Am călătorit în timp". Profesorul ieșit din comă a fost în anul 3906 și spune...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns de un parapet vechi. Acasă, doi copii îşi vor aştepta tatăl în zadar
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai culca cu el?
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași pe sfoară”
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași...
Devine interzis prin lege în mod definitiv. Noul ordin UE trebuie aplicat imediat în România
Devine interzis prin lege în mod definitiv. Noul ordin UE trebuie aplicat imediat în România
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Regula obligatorie pe care românii o vor accepta. Decizia așteptată de milioane de persoane
Regula obligatorie pe care românii o vor accepta. Decizia așteptată de milioane de persoane
Șase pași pentru un gazon perfect. Sfaturile unui grădinar
Șase pași pentru un gazon perfect. Sfaturile unui grădinar
Cum arată castelul unui primar din România! E copiat după „Muzeul bântuit”, iar proprietara din acte este mama PENSIONARĂ a „vătafului” de la Câmpina
Cum arată castelul unui primar din România! E copiat după „Muzeul bântuit”, iar proprietara din...
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să...
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am pierdut?! E corect să iasă!”. Ce au filmat camerele
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Care este cel mai mare regret al Marianei Ionescu Căpitănescu: ”Dacă aș da timpul înapoi, aș petrece timp cu părinții mei”
Care este cel mai mare regret al Marianei Ionescu Căpitănescu: ”Dacă aș da timpul înapoi,...
Cum se menține în formă Mihaela Bilic la cei 54 de ani? Secretul medicului nutriționist
Cum se menține în formă Mihaela Bilic la cei 54 de ani? Secretul medicului nutriționist
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea va fi pe placul abonaților din România
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea...
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul care îi dă o aromă de neuitat
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul...