Vasluian arestat de americani! A mituit doi agenţi guvernamentali

Vasluian arestat de americani! A mituit doi agenţi guvernamentali

Fost militar de carieră, Daniel Emil Popescu a ajuns în arestul poliţiei ieşene la cererea Departamentului de Justiţie american. Originar din Alba-Iulia, bărbatul de 49 de ani a ajuns să locuiască la Vaslui în urma căsătoriei. Acum este acuzat că ar fi mituit doi agenţi guvernamentali americani, ca reprezentant al unei firme irakiene, pentru supraevaluarea unui imobil pe care americanii l-au închiriat. Conform anchetatorilor, acelaşi imobil fusese închiriat unei alte firme cu 124.000 de dolari, în timp ce americanilor le-a fost cerută suma de 665.000 de dolari. Daniel Popescu a fost acuzat de infracţiuni de conspiraţie la încălcarea Legii privind mita şi arestat preventiv până la definitivarea documentelor de extrădare. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România , vă prezintă toate iţele poveştii cu iz de film american de acţiune.

Donald Trump îşi ameninţă serviciile secrete!

Donald Trump îşi ameninţă serviciile secrete!

Preşedintele SUA, Donald Trump, a condamnat scurgerile de informaţii confidenţiale despre atentatul terorist de la Manchester apărute în presa americană şi a promis că autorităţile de la Washington vor investiga acest caz şi îi vor trage la răspundere pe cei vinovaţi, relatează stiripesurse.ro.

Primele imagini de la botezul fiului lui Nuţu Cămătaru

Primele imagini de la botezul fiului lui Nuţu Cămătaru

Ion Balint, zis Nuţu Cămătaru, îl botează, vineri, pe Cezărică, băiatul pe care ”Brazilianca”, ultima lui soţie, l-a născut în urmă cu trei luni. Petrecerea, care va ţine trei zile şi trei nopţi,  va fi una împărătească, iar atmosfera va fi întreţinută de "spuma" lăutarilor. ( Toate noutăţile pe PARFUMERIA.RO, oficial site-ul nr. 1 de shopping al vedetelor )