Şoferul român care a provocat tragedia din Ungaria a fost reţinut. Ar fi mers neîntrerupt 1.900 de kilometri

Şoferul român care a provocat tragedia din Ungaria a fost reţinut. Ar fi mers neîntrerupt 1.900 de kilometri

Bărbatul din Neamţ care se afla la volanul microbuzului ce a intrat, marţi, într-un TIR, în Biharkeresztes, a fost reţinut de poliţiştii maghiari. Şoferul de 36 de ani este acuzat de omor din culpă şi se află în arestul Căpităniei de Poliţie din Debreţin. CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA , are detalii de ultimă oră în acest caz.  (CITEŞTE AICI: Accident cumplit în Ungaria: trei români morţi, alţi şase răniţi)

De ce nu e bine să fumezi. Nimeni nu ţi-a spus asta

De ce nu e bine să fumezi. Nimeni nu ţi-a spus asta

De ce nu e bine să fumezi . Fumatul provoacă sute de mii de victime anual, iar în continuare vă spunem cât de nocive sunt ţigările pentru sănătate. Fumatul te predispune la infecţii. Până acum, fumatul a fost deja asociat cu numeroase forme de cancer, însă studiile indică faptul că el diminuează capacitatea corpului de a combate infecţiile. De ce nu e bine să fumezi. Un studiu publicat în The Journal of the American Medical Association a subliniat că fumatul îi afectează pe cei de vârstă mijlocie, cauzându-le probleme de memorie. De asemenea, fumătorii care se confruntă cu probleme cognitive uşoare ajung să dezvolte demenţă într-un ritm accelerat.

Dieta cu pepene. Avantaje şi dezavantaje

Dieta cu pepene. Avantaje şi dezavantaje

Dieta cu pepene . Înainte de a te apuca de dieta cu pepene, trebuie să ştii că aceasta te privează de sursele de proteine de care organismul tău are nevoie. Nu este recomandată femeilor însărcinate, copiilor sau persoanelor cu sistemul imunitar slab. Dieta cu pepene . Te ajută să slăbeşti, reduce inflamaţiile şi îţi curăţă corpul de toxine. Există mai multe variante ale dietei cu pepene, însă cea mai populară presupune de fapt o detoxifiere a organismului. Cum spuneam mai sus, această dietă nu este recomandată pentru toată lumea.