În perioada interbelică, Regele Carol al II-lea mergea pe aici la prostituate, iar industriaşul Auschnitt îl folosea pentru…
Am descoperit ce ascunde TUNELUL SECRET de sub palatul lui Gigi Becali!

În perioada interbelică, Regele Carol al II-lea mergea pe aici la prostituate, iar industriaşul Auschnitt îl folosea pentru… Am descoperit ce ascunde TUNELUL SECRET de sub palatul lui Gigi Becali!

Palatul lui Gigi Becali de pe Aleea Alexandru ascunde o poveste fabuloasă! Cu toate că s-a mai scris despre tunelul secret care ar lega impozanta construcţie de actualul sediu al Ministerului de Externe, CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România , vă prezintă astăzi adevărata istorie a galeriei subterane. (Toate noutăţile pe PARFUMERIA.RO, ofici al site-ul nr. 1 de shopping al vedetelor)

Reghe şi-a scos fina la un prânz cu şpriţ regulamentar

Reghe şi-a scos fina la un prânz cu şpriţ regulamentar

Laurenţiu Reghecampf şi Anamaria Prodan au o relaţie extraordinară cu numeroasele perechi de fini, însă printre cei mai apropiaţi se numără Andreea Tonciu şi soţul ei, Daniel Niculescu. Pentru că rezultatele echipei pe care o antrenează au fost pozitive în ultima vreme, Laurenţiu şi-a permis o zi de relaxare, scoţându-şi fina la un prânz în oraş, "stropit" cu un vin rosé regulamentar, numai bun pentru a se răcori într-o zi călduroasă! CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă imagini cu Anamaria şi Reghe alături de cei doi fini, de băieţelul sexy-impresarei şi al antrenorului FCSB, micuţul Bebeto, dar şi de Florin Răducioiu . (Toate noutăţile pe PARFUMERIA.RO, oficial site-ul nr. 1 de shopping al vedetelor)

Primele imagini din Mamaia! Ce se întâmplă acum pe Litoral

Primele imagini din Mamaia! Ce se întâmplă acum pe Litoral

La malul mării, deja au început petrecerile. Turiştii au sosit încă de ieri pe litoral din dorinţa de-a câştiga o seară în plus de distracţie. Muzica răsună în boxe, iar tinerii încep să vină într-un număr cât mai mare pe plajă, deşi vremea este puţin cam posomorâtă.