Campioana Moldovei la fitness, bombă sexy! Cum arată în bikini

Campioana Moldovei la fitness, bombă sexy! Cum arată în bikini

Leo Ciobu, campioana Republicii Moldova la fitness, are un corp de milioane, însă pentru a arăta aşa a renunţat la micile plăceri. Tânăra nu a mai consumat produse lactate, dulciuri, chiar şi unele fructe ca să fie în formă fizică bună la Campionatul Moldovei la Bodybuilding şi Fitness 2017. Însă efortul a meritat, ea este acum campioana Moldovei.

METEO 30 APRILIE! Temperaturile maxime nu vor trece de…

METEO 30 APRILIE! Temperaturile maxime nu vor trece de…

Săptămâna se încheie cu vreme mohorâtă şi destul de rece în mai multe regiuni. Veştile bune sunt pentru turiştii care petrec mini-vacanţa de 1 mai pe litoral pentru că, cel puţin duminică, scapă de ploi. Totuşi, temperaturile nu vor depăşi 17 grade Celsius.

În perioada interbelică, Regele Carol al II-lea mergea pe aici la prostituate, iar industriaşul Auschnitt îl folosea pentru…
Am descoperit ce ascunde TUNELUL SECRET de sub palatul lui Gigi Becali!

În perioada interbelică, Regele Carol al II-lea mergea pe aici la prostituate, iar industriaşul Auschnitt îl folosea pentru… Am descoperit ce ascunde TUNELUL SECRET de sub palatul lui Gigi Becali!

Palatul lui Gigi Becali de pe Aleea Alexandru ascunde o poveste fabuloasă! Cu toate că s-a mai scris despre tunelul secret care ar lega impozanta construcţie de actualul sediu al Ministerului de Externe, CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România , vă prezintă astăzi adevărata istorie a galeriei subterane. (Toate noutăţile pe PARFUMERIA.RO, ofici al site-ul nr. 1 de shopping al vedetelor)

Reghe şi-a scos fina la un prânz cu şpriţ regulamentar

Reghe şi-a scos fina la un prânz cu şpriţ regulamentar

Laurenţiu Reghecampf şi Anamaria Prodan au o relaţie extraordinară cu numeroasele perechi de fini, însă printre cei mai apropiaţi se numără Andreea Tonciu şi soţul ei, Daniel Niculescu. Pentru că rezultatele echipei pe care o antrenează au fost pozitive în ultima vreme, Laurenţiu şi-a permis o zi de relaxare, scoţându-şi fina la un prânz în oraş, "stropit" cu un vin rosé regulamentar, numai bun pentru a se răcori într-o zi călduroasă! CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă imagini cu Anamaria şi Reghe alături de cei doi fini, de băieţelul sexy-impresarei şi al antrenorului FCSB, micuţul Bebeto, dar şi de Florin Răducioiu . (Toate noutăţile pe PARFUMERIA.RO, oficial site-ul nr. 1 de shopping al vedetelor)