Acasă » Știri » HOROSCOP 12 februarie: Este o zi in care trebuie sa ne luam ragaz pentru a rezolva lucrurile cu adevarat importante

HOROSCOP 12 februarie: Este o zi in care trebuie sa ne luam ragaz pentru a rezolva lucrurile cu adevarat importante

De: Cancan 12/02/2015 | 07:50
HOROSCOP 12 februarie: Este o zi in care trebuie sa ne luam ragaz pentru a rezolva lucrurile cu adevarat importante

Astazi nu trebuie sa ne grabim pentru a putea gasi momentele ideale in care sa rezolvam treburile importante. Nici sentimentele nu trebuie neglijate in aceasta zi!

Berbec

Planurile si sperantele lansate cu mai bine de trei saptamani in urma se cer revizuite si integrate pas cu pas in viata ta, nefiind acum timpul de a demara noi proiecte. Teama de schimbare este o realitate dar si un obiectiv de depasit cu multa credinta si control emotional. Atmosfera se detensioneaza odata cu venirea serii, iar ideile noi pot fi adoptate si folosite pentru interesele tale.

Taur

Astazi, fiind un rastimp de bilant mai degraba decat unul pentru noi initiative, ai ocazia sa vezi ce parteneriate functioneaza pentru avansarea ta socio-profesionala si ce se ascunde in spatele unor angajamente. Ar fi indicat sa iei in considerare transformarile prin care treci, dar si sa diferentiezi clar ceea ce stii de ceea ce simti, pentru a trage spre seara invataminte folositoare.

Gemeni

Anumite idei si schimbari ale mediului de lucru nu sunt chiar atat de usor de integrat, desi poate simti ca aceasta este directia buna. Important este sa nu grabesti lucrurile, acordandu-ti suficient timp si fiind tolerant cu tine insuti. Ultima parte a zilei aduce o nota evidenta de optimism, vazand cum relatiile pe care le legi iti ofera viziunea de ansamblu, mult cautata.

 

Rac

Sentimentele intense ce le poti experimenta astazi pot fi tinute in frau daca iti propui sa-ti dirijezi in alte directii atentia, fara a te lasa prada anumitor anxietati sau atitudini posesive. Ai energie de consumat iar activitatile creative te pot ajuta pentru a-ti scoate mai usor la suprafata emotiile. Spre seara, ai ocazia de a fructifica ideile originale, dar si informatiile mai putin cunoscute.

Leu

Inainte de a te gandi la ceea ce vrei sa-ti propui pe viitor pentru zona parteneriala, este cazul sa treci printr-o faza de bilant, care nu este neaparat confortabila. Anumite tipare emotionale sau legaturi din familie se cer depasite, insa este bine sa lasi lucrurile sa se aseze la nivel subtil, fara a le forta. Lasa voia buna si intalnirile interesante sa intre in viata ta odata cu venirea serii.

Fecioara

Anumite tensiuni ar putea iesi astazi la suprafata in relatia cu cei de la serviciu, insa cea mai buna atitidine ar fi sa te concentrezi pe proiectele ce trebuie finalizate, decat pe alimentarea conflictelor. Pana la urma vei gasi o cale de a castiga increderea celor din jur prin solutii originale. Sfarsitul de zi se anunta mai relaxat, mai ales daca optezi pentru activitati stimulative alaturi de cei dragi.

Balanta

Desi nu ai dus lipsa de idei creative, totusi nu este tocmai usor sa te adaptezi rapid, mai ales cand vine vorba de modificarea unui plan financiar. De fapt, chiar este indicat sa clarifici ce anume iti poti asuma curajos de acum inainte si ce baza au temerile tale, ca apoi sa poti fructifica abilitatile tale. Seara, dedic-o iesirii in oras pentru a te pune la punct cu noutatile.

Scorpion

Relatia cu cei din familie poate deveni tensionata pe alocuri, cu atat mai mult cu cat incerci sa pastrezi aceleasi abordari sau sa detii controlul. Totusi, avand puterea sa patrunzi instinctiv in subconstientul celorlalti, ar trebui sa le castigi increderea dirijandu-ti constructiv emotiile si oferind mai multe dovezi de afectiune. Pentru sfaturi financiare inspirate, apeleaza spre seara tot la cei dragi.

horoscop

Sagetator

Cum astazi nu este cea mai potrivita zi pentru a demara ceva nou, ar fi indicat sa-ti consumi energia doar pentru lucruri esentiale. Ar fi benefica o mica retrospectiva a ultimelor trei saptamani pentru a alege cu ce este bine sa continui si la ce sa renunti. De asemenea, pune accent pe consolidarea relatiilor cu cei dragi din familie, energia si voia buna revenind la normal spre sfarsitul zilei.

Capricorn

Astazi, este indicat sa nu te lasi coplesit de angoase legate de necesitatea schimbarii unor strategii sau cercuri sociale. Urmareste-ti pas cu pas obiectivele, pe viitor gasind mai usor atat resurse cat si idei viabile pentru a-ti pune planurile in aplicare. Aloca-ti timp, mai ales in ultima parte a zilei pentru refacerea energiei, dar si pentru a analiza cateva informatii ce ar merita valorificate.

Varsator

Implicarea ta emotionala in proiectele deja demarate este evidenta, insa te poti confrunta acum cu un moment de bilant si cu necesitatea de a lua in considerare ajustari, mai mult sau mai putin placute. Partea buna este ca te poti mobiliza pentru a da viata celor mai inspirate idei dar si pentru a-ti consolida increderea in ochii celorlalti. Prietenii iti pot oferi sfarturi utile, deci cauta-i.

Pesti

Daca intampini astazi dificultati de integrare a trairilor emotionale, este si pentru ca uneori ceea ce crezi este diferit de ceea ce simti, acest lucru generand angoase si nesiguranta. Totusi, incercand sa nu mai controlezi mental fiecare etapa, vei avea mai multe sanse pentru a-ti dirija constructiv trairile. Fii deschis catre mesajele venite, dar ofera la randul tau din ceea ce stii.
R.O.

 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
BANC | Bulă și Bubulina se află la vizionarea unei case
BANC | Bulă și Bubulina se află la vizionarea unei case
FOTO. Cea mai bogată româncă are o avere de peste 800.000.000 de euro și arată impecabil la 66 de ani
FOTO. Cea mai bogată româncă are o avere de peste 800.000.000 de euro și arată...
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Cum a ajuns Regina Elisabeta a II-a la 96 de ani. Sandwich-ul simplu, dar sănătos, pe care îl mânca mereu monarhul Marii Britanii
Cum a ajuns Regina Elisabeta a II-a la 96 de ani. Sandwich-ul simplu, dar sănătos,...
Meteorologii Accuweather anunță o vară istorică în România! Nu s-a mai întâmplat așa ceva în ultimii ani. Cum va fi vremea pe litoral?
Meteorologii Accuweather anunță o vară istorică în România! Nu s-a mai întâmplat așa ceva în...
Cel mai mare atac ucrainean de la începutul războiului. Peste 100 de drone au lovit baze navale, rafinării și instalații militare ruse
Cel mai mare atac ucrainean de la începutul războiului. Peste 100 de drone au lovit...
Ciclonul care a făcut ravagii în Europa ajunge și în România. Meteorologii avertizează că vin zile cu averse, grindină și vijelii
Ciclonul care a făcut ravagii în Europa ajunge și în România. Meteorologii avertizează că vin...
Când intri pe autostradă, dai semnal STÂNGA sau DREAPTA? Ce semnale luminoase sunt impuse de lege
Când intri pe autostradă, dai semnal STÂNGA sau DREAPTA? Ce semnale luminoase sunt impuse de...
Bat clopote de nuntă pentru Anamaria Prodan și Ronald Gavril? Impresara a dezvăluit dacă a fost sau nu cerută în căsătorie: ,,Eu mi-am cerut toți foștii în căsătorie”
Bat clopote de nuntă pentru Anamaria Prodan și Ronald Gavril? Impresara a dezvăluit dacă a...
"Te iubesc, sufletul meu". Ți se rupe sufletul de durere! Mesajul emoționant transmis de părinții...
Culiță Sterp a apelat de urgență la mama Geta! Cu ce bunătăți s-a dus femeia la fiul său: „Mamă, adu-mi ceva de mâncare că nu mai pot de foame și n-am timp să mă mai duc să mănânc.”
Culiță Sterp a apelat de urgență la mama Geta! Cu ce bunătăți s-a dus femeia...
Mama lui Salman Khan rupe tăcerea despre Iulia Vântur! Ce relație există, de fapt, între româncă și actorul de la Bollywood. Acum e clar
Mama lui Salman Khan rupe tăcerea despre Iulia Vântur! Ce relație există, de fapt, între...
Un sat montan din Europa introduce taxă de intrare pentru turişti, din cauza celor care îşi fac selfie-uri
Un sat montan din Europa introduce taxă de intrare pentru turişti, din cauza celor care...
BANCUL ZILEI. Bulă e cu o tipă în pat. Gagica: - Bulă, ai un clopoțel cam mic!
BANCUL ZILEI. Bulă e cu o tipă în pat. Gagica: - Bulă, ai un clopoțel...
Primul ChatGPT dedicat limbii române
Primul ChatGPT dedicat limbii române
CERCETĂTORII cred că au AFLAT care este FORMA UNIVERSULUI!
CERCETĂTORII cred că au AFLAT care este FORMA UNIVERSULUI!
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără făceam tâmpenia asta la greu...”
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără...
Pădurea din România care s-a transformat într-un loc de vis. Turiștii se îngrămădesc pentru a se bucura de o experiență unică
Pădurea din România care s-a transformat într-un loc de vis. Turiștii se îngrămădesc pentru a...
Fructul care i-a șocat pe toți românii. Oamenii n-au știut cum să-l mănânce. A fost nevoie de un ghid pentru a-l consuma
Fructul care i-a șocat pe toți românii. Oamenii n-au știut cum să-l mănânce. A fost...
Rămas bun, maestre! A murit marele actor. Și-a luat adio
Rămas bun, maestre! A murit marele actor. Și-a luat adio
Anunţul surpriză al lui Reghecampf după show-ul făcut de Prodanca la gala lui Gavril
Anunţul surpriză al lui Reghecampf după show-ul făcut de Prodanca la gala lui Gavril
Testul inedit ce-ți distruge computerul. Experimentul unui vlogger - VIDEO
Testul inedit ce-ți distruge computerul. Experimentul unui vlogger - VIDEO
Antreprenorii români răscumpără businessurile vândute anterior unor fonduri de investiţii
Antreprenorii români răscumpără businessurile vândute anterior unor fonduri de investiţii
Românii sunt obligați să declare. Au termen doar 30 de zile. Statul a impus amenzi
Românii sunt obligați să declare. Au termen doar 30 de zile. Statul a impus amenzi
O nouă corvoadă pentru pensionari. Actele care trebuie depuse la dosar
O nouă corvoadă pentru pensionari. Actele care trebuie depuse la dosar
BANC | Bulă și Bubulina se află la vizionarea unei case
BANC | Bulă și Bubulina se află la vizionarea unei case
Anunţul radical făcut de Leonard Doroftei, la 5 ani după ce a plecat din România: Aveam nevoie de un şoc!
Anunţul radical făcut de Leonard Doroftei, la 5 ani după ce a plecat din România:...
Ilona Brezoianu și-a ales rochia de mireasă. Florin Ristei: „O să plâng când o să te văd, nu o să pot să cânt”
Ilona Brezoianu și-a ales rochia de mireasă. Florin Ristei: „O să plâng când o să...
Preşedintele Iranului, Ebrahim Raisi, a murit în urma prăbuşirii elicopterului în care se afla
Preşedintele Iranului, Ebrahim Raisi, a murit în urma prăbuşirii elicopterului în care se afla
Iulia Vântur, apel disperat către fani: ”Vă rog! Fiecare minut contează”. Ce i s-a întâmplat vedetei
Iulia Vântur, apel disperat către fani: ”Vă rog! Fiecare minut contează”. Ce i s-a întâmplat...
Orașele din România în care se dau bani celor căsătoriți de multă vreme. Cum poți intra în posesia lor
Orașele din România în care se dau bani celor căsătoriți de multă vreme. Cum poți...
Horoscop zilnic pentru luni, 20 mai 2024. Leul își dorește un nou început
Horoscop zilnic pentru luni, 20 mai 2024. Leul își dorește un nou început
×