Acasă » Știri » HOROSCOP 26 februarie: Suntem preocupati de aspectul financiar si orice oportunitate trebuie fructificata!

HOROSCOP 26 februarie: Suntem preocupati de aspectul financiar si orice oportunitate trebuie fructificata!

De: Cancan 26/02/2015 | 07:21
HOROSCOP 26 februarie: Suntem preocupati de aspectul financiar si orice oportunitate trebuie fructificata!

Este o zi in care ne preocupa in mod special problemele legate de bani. Bunadispozitie si sentimentele pozitive nu vor lipsi astazi, asa ca nu trebuie sa ne lasam influentati doar de partea materiala a lucrurilor.

Berbec

Astazi este favorizata comunicarea si deschiderea catre idei originale, numai bune de pus in practica. De asemenea, este bine sa tii cont de mesajele intuitive, chiar daca esti predispus sa privesti totul cu mult optimism si tentat sa-ti asumi riscuri. Dozeaza-ti eficient energia, axandu-ti atentia numai catre proiecte in care crezi si fii atent la orice oportunitate care se iveste.

Taur

Zona financiara este cea care are nevoie de atentia ta, existand posibilitatea atat de a gasi solutii inedite chiar si atunci cand nu te astepti dar si de a fi destul de generos cu cei dragi, familie sau prieteni, astfel risipind usor ceea ce ai acumulat. Acorda-ti timp pentru a te retrage din ritmul agitat cotidian pentru refacerea fortelor dar si pentru a reflecta la ceea ce ai de transformat in interiorul tau.

Gemeni

Buna dispozitie si dorinta de a interactiona cat mai mult pentru a afla tot ce este nou iti poate fi de un real ajutor, mai ales daca ai nevoie de abordari originale in proiectele tale de viitor. Fii gata sa nu ratezi oportunitatile de asociere care se pot ivi in special din zona prietenilor sau a celor care te sustin, cu conditia sa iti mentii totusi un grad de implicare constant si obiective tangibile.

 

Rac

Chiar daca poate astazi nu esti atat de vizibil din punct de vedere social, a studia in liniste posibilitatile de crestere pentru veniturile tale reprezinta o actiune recomandata, ce sanse bune de succes. In plus, te poti baza si pe ajutorul intuitiei, daca ii acorzi suficienta atentie. Ai proiecte profesionale ambitioase, asupra carora este necesar sa-ti concentrezi atentia, dozandu-ti bine eforturile.

horoscop

Leu

Astazi, nu uiti sa fii generos cu cei care te-au ajutat la randul lor, la nevoie. Cauti compania prietenilor si a cercurilor sociale care iti pot satisface dorinta de cunoastere si de extindere a sferei tale de influenta sau implicarea in actiuni bazate pe aceleasi principii. Fiind constient de abilitatile tale creative, te poti implica in proiecte de anvergura, unele chiar legate de strainatate.

Fecioara

Esti implicat in diverse activitati cu caracter socio-profesional dar ai tendinta de a cauta cele mai facile optiuni sau speculatii aducatoare de profit neasteptat. Totusi, este indicat sa fii atent in cine te increzi, acum existand un risc suplimentar de a se profita de buna ta credinta sau de fi victima unor confuzii. In familie, se poate pune problema implicarii intr-o investitie comuna.

Balanta

Se poate ivi posibilitatea unei deplasari sau a unei mici vacante, fie cu partenerul de cuplu, fie alaturi de prieteni, singura conditie pentru o resusita garantata fiind un program cat mai variat si captivant. Astfel, ai ocazia de a te revigora putin din punct de vedere fizic, energia fiind acum mai scazuta. O discutie serioasa care vizeaza asumarea unei relatii sau oficializarea are sanse de succes.

Scorpion

Se pot ivi anumite oportunitati de dezvoltare ale proiectelor tale, pe care ar fi indicat sa nu le treci cu vederea, ramanand deschis la mai multe posibilitati de asociere, respectiv resurse comune. De altfel, privesti cat se poate de realist situatia ta materiala, fiind capabil sa te angajezi la serviciu in actiuni dinamice si solicitante , dar care promit rezultate pe masura.

Sagetator

Sociabil si implicat in activitati variate, astazi este indicat sa fii deschis catre oferte parteneriale care se ivesc din strainatate sau care iti dau ocazia de a te perfectiona intr-un anumit domeniu de interes. In plus, sunt sanse mari ca iesind din rutina, sa te si distrezi, iar daca ai alaturi persoana iubita, cu atat mai bine. Anumite responsabilitati fata de cei dragi iti cer totusi o participare activa.

Capricorn

Sanatatea este vizata in acest rastimp, asa ca acorda suficienta atentie odihnei, menajandu-ti in mod special sistemul respirator, ce poate fi primul care se resimte. Altfel, ai mereu la indemana solutii suplimentare, fie primind idei bune din partea familiei, fie acces la mai multe resurse comune, astfel incat responsabilitatile zinice sa fie indeplinite cu mai multa usurinta si ingeniozitate.

Varsator

Idei venite din aparente discutii banale, in compania relaxanta a unor prieteni sau posibili noi parteneri interesanti se pot ivi astazi, toate cu conditia sa iesi in lume si ca cauti medii sociale cat mai diverse. Cei care iti sunt alaturi si-ti impartasesc acelasi entuziasm si aceeasi viziune, pot fi deveni parteneri activi, zi de zi, in proiectele tale. Trebuie doar sa preiei initiativa.

Pesti

Chiar daca din diverse motive, vei petrece mai mult timp pe acasa sau vei fi implicat in actiuni alaturi de cei dragi din familie, sigur nu este rost de plictiseala sau de monotonie. Deschiderea catre dialog si buna dispozitie pot da o nota placuta atmosferei in care si asa domneste un anume grad de toleranta. Totusi, administarea planului financiar are prioritate si necesita implicare activa.

R.O.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Nu este o eroare! Cu cât se vinde un singur mic la Cocoșatu’, acum, de 1 MAI
Nu este o eroare! Cu cât se vinde un singur mic la Cocoșatu’, acum, de...
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
Imaginea zilei: ANDREEA ESCA în costum de BAIE! N-a mai fost văzută niciodată AȘA
Imaginea zilei: ANDREEA ESCA în costum de BAIE! N-a mai fost văzută niciodată AȘA
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Eroul român care a lansat celebra deviză „Pe aici nu se trece!”. Povestea generalului considerat cel mai important comandant al Armatei Române în Primului Război Mondial
Eroul român care a lansat celebra deviză „Pe aici nu se trece!”. Povestea generalului considerat...
Strigăte și urlete de jale la priveghiul lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu care a fost răpus de cancer
Strigăte și urlete de jale la priveghiul lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu care a...
Un fost ministru a fost filmat omorându-și în bătaie soția, într-un restaurant. Imaginile au stârnit o revoltă uriașă
Un fost ministru a fost filmat omorându-și în bătaie soția, într-un restaurant. Imaginile au stârnit...
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani....
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
Dana Roba, în lacrimi după ce familia lui Daniel Balaciu a amenințat-o că îi ia fetițele! Ce părere are Doctorul Psiholog Ion Duvac despre această situație
Dana Roba, în lacrimi după ce familia lui Daniel Balaciu a amenințat-o că îi ia...
Adevărul despre starea gravă a lui Florin Piersic! Breaking news!
Adevărul despre starea gravă a lui Florin Piersic! Breaking news!
Florin Piersic, ajuns de urgență pe masa de operație! Care este starea de sănătate a actorului?  „Nu se va anula nimic.”
Florin Piersic, ajuns de urgență pe masa de operație! Care este starea de sănătate a...
Verdict neașteptat în cazul bărbatului suspectat de uciderea gravidei din Orhei.  Ce urmează să se întâmple cu el
Verdict neașteptat în cazul bărbatului suspectat de uciderea gravidei din Orhei. Ce urmează să se...
Un tânăr din Suceava a omorât un om cu maşina, apoi a fugit. Poliţia l-a găsit acasă, dar el n-a vrut să iasă la poartă. Cum a fost convins să se predea
Un tânăr din Suceava a omorât un om cu maşina, apoi a fugit. Poliţia l-a...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă, nevasta te-ar întâmpina cu…
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
RISC MAJOR în spațiul cosmic! Un cercetător avertizează că „suntem LA LIMITĂ”
RISC MAJOR în spațiul cosmic! Un cercetător avertizează că „suntem LA LIMITĂ”
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de măritat, dacă trebuie și insistă cine trebuie...”
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de...
Câți mici a comandat un singur român la o terasă de 1 Mai. Numărul l-a uimit până și pe grătargiu
Câți mici a comandat un singur român la o terasă de 1 Mai. Numărul l-a...
Singurele zodii care vor avea noroc pe toate planurile în următoarele două luni. Primesc șansa unică să-și schimbe viața complet
Singurele zodii care vor avea noroc pe toate planurile în următoarele două luni. Primesc șansa...
Noua lege obligatorie pentru ȘOFERI. E intrată deja în vigoare: Vă trimite la închisoare
Noua lege obligatorie pentru ȘOFERI. E intrată deja în vigoare: Vă trimite la închisoare
Lumea afacerilor din România, zguduită de decesul unui dintre cei mai cunoscuţi afacerişti. A fost răpus de o boală incurabilă
Lumea afacerilor din România, zguduită de decesul unui dintre cei mai cunoscuţi afacerişti. A fost...
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Rusia îşi intensifică producţia de armament, după ce Statele Unite au anunţat un nou ajutor pentru Ucraina
Rusia îşi intensifică producţia de armament, după ce Statele Unite au anunţat un nou ajutor...
Lege pentru cei care au telefoane mobile. Persoanele care ar putea avea interzis să aibă un telefon
Lege pentru cei care au telefoane mobile. Persoanele care ar putea avea interzis să aibă...
Codul Rutier. Amintirea care vine cu amenzi. Mulți șoferi fac acest gest
Codul Rutier. Amintirea care vine cu amenzi. Mulți șoferi fac acest gest
https://www.gandul.ro/diverse/cat-costa-porumbul-fiert-sau-copt-in-vama-veche-pana-si-acest-simplu-produs-a-ajuns-sa-fie-foarte-scump-20198989
https://www.gandul.ro/diverse/cat-costa-porumbul-fiert-sau-copt-in-vama-veche-pana-si-acest-simplu-produs-a-ajuns-sa-fie-foarte-scump-20198989
Averea lui Ionuţ Negoiţă a explodat! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români!
Averea lui Ionuţ Negoiţă a explodat! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul...
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice. Poze cu ea din trecut
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice....
"A făcut o mare greșeală că a renunțat la profesia de actor". Carmen Tănase, declarații...
Mara Bănică și-a făcut o nouă operație estetică. Jurnalista a plătit 3200 de euro
Mara Bănică și-a făcut o nouă operație estetică. Jurnalista a plătit 3200 de euro
Mircea Badea, reacție dură după ”pensionarea” din învățământ a lui Klaus Iohannis: ”Cum? 20 de ani n-a trecut pe acolo!”
Mircea Badea, reacție dură după ”pensionarea” din învățământ a lui Klaus Iohannis: ”Cum? 20 de...
Orașul din România unde nu e bine să trăiești astăzi. Locuitorii nu știu cât e de periculos
Orașul din România unde nu e bine să trăiești astăzi. Locuitorii nu știu cât e...