Acasă » Știri » HOROSCOP 13 MAI! Care sunt cele mai norocoase zodii de ASTAZI!

HOROSCOP 13 MAI! Care sunt cele mai norocoase zodii de ASTAZI!

De: Cancan 13/05/2015 | 07:21
HOROSCOP 13 MAI! Care sunt cele mai norocoase zodii de ASTAZI!

Taurii vor participa la diverse evenimente si se pot intalni cu oameni dragi, iar Gemenii isi schimba atitudinea in relatiile cu apropiatii.

BERBEC- Toate cele pentru care te framanti contin o cale de iesire. Pentru a o vedea, e necesar sa renunti la preconceptii, judecati, puncte de vedere vechi… altfel spus, sa accepti ca nu stii ce sa faci in situatia asta…. In acel moment te deschizi catre o noua cale, o noua solutie care era deja acolo asteptandu-te. Asadar, fii gata s-o primesti pastrandu-ti spatiul mintii cat mai curat si avand incredere in ceea ce apare din… tine. Inspiratia nu-ti lipseste, curiozitatea si combativitatea nici atat… Totusi, ar putea fi util sa asculti mai mult si sa vorbesti mai putin.

Taur- E posibil ca prietenii sau participarea la evenimente de grup sa reprezinte surse de inspiratie pentru tine, astazi. Indiferent ca te preocupa situatia financiara sau derularea unei afaceri, acum e momentul sa te opresti, sa privesti si sa asculti cu atentie, in loc sa fortezi lucrurile si sa adaugi presiune in situatia respectiva. Fii atent la mesaje, mai ales la cele pe care le culegi citind printre randuri si ascultand pe sub cuvinte… Odata ce renunti la dorinta de a controla, incep sa se lege lucrurile si totul incepe sa capete sens… chiar daca un sens nou.

Gemeni– Te afli intr-o perioada de ajustare in ce priveste imaginea ta in lume si atitudinea in relatii, dar macar acum, dupa cateva saptamani de confuzie, incepi sa intelegi cu ce te confrunti, ce e de schimbat si incotro te indrepti. Totusi, desi rabdarea nu e punctul tau forte, in contextul actual al vietii tale este absolut necesara. In alta ordine de idei, in ce priveste cariera, ai senzatia ca mergi pe nisipuri miscatoare si chiar asa este. Nu e insa momentul pentru a face o miscare decisiva in acest sens, ci observa totul cu atentie si lasa lucrurile sa curga.

RAC– Multe detalii iti sunt ascunse auzului si vazului in aceasta perioada, asa ca nu-ti mai e chiar de nici un folos controlul. E momentul sa te bazezi pe celalalt simt, foarte puternic in cazul tau, intuitia. Sa simti, mai degraba decat sa vezi si sa auzi. Sa asculti dincolo de ceea ce spun ceilalti, sa vezi in spatele actului pe care-l joaca. Imaginea de ansamblu este importanta acum, si viziunea, caci astfel vei capata o intelegere noua asupra contextului in care te afli si vei sti incotro doresti sa te indrepti. In alta ordine de idei, permite banilor sa vina din surse necunoscute si neasteptate.

Leu– Activitatea sociala se intensifica, se ivesc tot mai multe ocazii de a impartasi si afla tot felul de vesti si informatii utile. S-ar putea sa fie necesara si reglarea unor conturi, negocierea pozitiei tale in anumite relatii si proiecte, precum si clarificarea intentiilor tale in forul interior. Ziua de astazi este generoasa in oportunitati, daruri si idei, pentru cei care sunt dispusi sa renunte la control si rezistenta, primind cu seninatate tot ce apare si adaptandu-se din mers.

Fecioara- Astazi s-ar putea sa te prinzi, ca din senin, ce sau pe cine ai lasat sa-ti stea in cale. Capeti o viziune mult mai clara, ai tot felul de revelatii si constentizari cu privire la un drum ales, mai ales daca inaintarea pe el implica si pe altcineva ca insotitor. E ca si cum iti cade un val de pe ochi si poti sa vezi, dintr-odata, care este minciuna pe care ti-ai spus-o pentru a stagna si care sunt iluziile pe care le-ai hranit. Daca isi face loc vreo dezamagire in mintea ta, multumeste-i, pentru ca este de fapt un punct nou de creatie pentru tine.

horoscop

BALANTA- Luna in Pesti activeaza zona muncii si a rutinei zilnice, aducand o energie creatoare numai buna de folosit, mai ales daca te-ai saturat sa ai acelasi program zilnic. Asadar, dincolo de sentimentul de confuzie care poate fi preganant astazi, uita-te ce ai putea crea pentru sufletul tau, in aceasta zi. Ce te-ar face sa te simti conectat cu tine? Ce vise ai putea hrani, legat de serviciul si contributia ta in lumea asta? Cui i-ai putea face ziua mai frumoasa, prin inspiratia care esti?

Scorpion- Orice lucru a existat mai intai in imaginatia cuiva. Aminteste-ti asta astazi, si ai curajul sa-ti imaginezi absolut orice. Fara limite. Cu bucuria si inocenta unui copil. Cu indrazneala si nonsalanta incepatorului, intr-o zona despre care nu stii inca nimic. Cu cat mai liber iti permiti sa fii, cu atat mai inspirat te vei simti si cu atat mai multe idei vei aduce la lumina. Tot ce pare blocat in viata ta acum este de fapt rezultatul rezistentei pe care o opui clipei prezente. Dar daca macar astazi te-ai lasa in voia curentului?

Sagetator- Energia acestei zile te invita sa-ti acorzi mai multa atentie observandu-ti emotiile, recunoscandu-ti si onorandu-ti nevoile. Chiar daca e o perioada agitata, in care pare ca toata lumea vrea ceva de la tine, mai ales explicatii, si toti au ceva de spus cu privire la viata ta, e esential sa te lasi cat mai putin distras si sa te asculti in primul rand pe tine. Zumzetul exterior nu poate fi oprit, dar tu poti sa te extragi din el si, mai ales, sa faci liniste in interiorul tau.

Capricorn- Capacitatea de a privi cu compasiune si de a accepta punctul celuilalt de vedere este esential sa fie antrenata astazi. Cu cat mai putina presiune pui pe ceilalti, cu atat mai usor se vor aseza toate de la sine. Pentru asta, e necesar sa-ti micsorezi asteptarile de la ceilalti si uneori sa vezi perfectiunea in imperfectiune. Astazi, absolut toate experientele par sa aiba un mesaj important pentru tine, daca esti dispus sa asculti si sa privesti cu atentie.

Varsator– Desi ideile si avantul tau creator par sa intampine rezistenta celorlalti sau pur si simplu nu intalnesc mediul propice pentru manifestare acum, este totusi un moment excelent pentru a crea. Dar… e mai mult o perioada de coacere, de incubatie… care te ajuta sa vezi mai intai ce e nevoie sa ajustezi, inainte sa iesi la rampa. Prin urmare, rabdarea, odata cu permiterea anotimurilor fiecarui proiect sa se deruleze… iti aduc binecuvantari imense. Doar sa lasi lucrurile putin sa respire… si sa te lasi si pe tine…in pace.

Pesti- Poate ca a sosit momentul sa parasesti postura confortabila de victima, sa incetezi sa-ti plangi de mila si sa faci ceea ce stii ca e corect si bine pentru tine. Astazi pur si simplu se evapora multe dintre scenariile in care te-ai afundat… si poti vedea mult mai clar care e urmatorul pas de facut, care sunt oamenii care te pot inspira si sprijini, ce e posibil sa creezi cu energia acestui moment. Ideile sunt ale tale, terenul este pregatit de altii. Tu doar exprima ce vrei.

Sursa: AstroCafe

L.L

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Două zodii vor avea noroc la BANI în luna mai. Planeta Jupiter le va aduce abundență
Două zodii vor avea noroc la BANI în luna mai. Planeta Jupiter le va aduce...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un manechin spectaculos
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Nu s-a mai abținut! A spus cine conduce din umbră cu adevărat România: „Îi cunosc în proporție de 80%”
Nu s-a mai abținut! A spus cine conduce din umbră cu adevărat România: „Îi cunosc...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Zodiile care în Săptămâna Mare sunt apărate de divinitate. Până la Paști își vor rezolva toate problemele
Zodiile care în Săptămâna Mare sunt apărate de divinitate. Până la Paști își vor rezolva...
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce îl urmărea pe presupusul amant al iubitei sale!
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce...
SUA au cumpărat 81 de avioane sovietice de la un aliat al lui Putin cu 20.000 de dolari bucata
SUA au cumpărat 81 de avioane sovietice de la un aliat al lui Putin cu...
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Ești obligat să lași certificatul de înmatriculare la service atunci când duci mașina la reparat?
Ești obligat să lași certificatul de înmatriculare la service atunci când duci mașina la reparat?
Irinuca Columbeanu se întoarce în România! Ce spune Irinel Columbeanu despre vizita fiicei sale: „Nu a mai venit în România din 2018”
Irinuca Columbeanu se întoarce în România! Ce spune Irinel Columbeanu despre vizita fiicei sale: „Nu...
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și Sebastian: „Fiecare are ceva al lui. Sebastian e un băiat frumos, vorbește frumos.”
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Românul care a cumpărat un avion de pasageri şi-l transformă în restaurant. Momentul în care a fost adus pe un trailer special
Românul care a cumpărat un avion de pasageri şi-l transformă în restaurant. Momentul în care...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă, nevasta te-ar întâmpina cu…
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
Cea mai BOGATĂ actriță de la Hollywood! „Puțină lume știe despre mine că...
Cea mai BOGATĂ actriță de la Hollywood! „Puțină lume știe despre mine că...
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Locul din România care e unic în Europa. Un fenomen i-a înnebunit pe turiști înainte de Paște
Locul din România care e unic în Europa. Un fenomen i-a înnebunit pe turiști înainte...
Plantele pe care să le ții în bucătărie. Purifică aerul și te scapă de mirosurile neplăcute
Plantele pe care să le ții în bucătărie. Purifică aerul și te scapă de mirosurile...
Halep, aproape de MARELE VIS. Tatăl său a dat personal vestea fabuloasă
Halep, aproape de MARELE VIS. Tatăl său a dat personal vestea fabuloasă
DEZASTRU pentru Iancu Sterp. Riscă descalificarea din finală! Acuzații grave la Survivor! Cum a trișat cu ajutorul fratelui său
DEZASTRU pentru Iancu Sterp. Riscă descalificarea din finală! Acuzații grave la Survivor! Cum a trișat...
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
Se stabilește chiar mâine, 30 aprilie. Decizia care este obligatorie în România
Se stabilește chiar mâine, 30 aprilie. Decizia care este obligatorie în România
Europa, tot mai săracă față de SUA
Europa, tot mai săracă față de SUA
Păcăleala de care au parte ardelenii: ROȘII din Italia, vândute ca „roșii oltenești”, la un preț uriaș!
Păcăleala de care au parte ardelenii: ROȘII din Italia, vândute ca „roșii oltenești”, la un...
Cât de mult seamănă fiica cea mare a lui Cristi Borcea cu milionarul român! Melissa Borcea se scaldă în lux la 20 de ani
Cât de mult seamănă fiica cea mare a lui Cristi Borcea cu milionarul român! Melissa...
Artist internațional, filmat într-o ipostază neașteptată, la Costinești. Este urmarit de zeci de milioane de oameni, dar nu i-a păsat că este văzut așa | VIDEO
Artist internațional, filmat într-o ipostază neașteptată, la Costinești. Este urmarit de zeci de milioane de...
"M-am săturat". David Pușcaș a ajuns la capătul puterilor. Ce piedici întâmpină fiul adoptiv al...
Maia Morgenstern, dezvăluiri emoționante. Ce sacrificii a făcut pentru carieră: „Nu am fost o mamă bună. Timpul este limitat”
Maia Morgenstern, dezvăluiri emoționante. Ce sacrificii a făcut pentru carieră: „Nu am fost o mamă...
Alimentul ieftin și plin de proteine recomandat de doctorul Mihail Pautov. E ideal pentru cei care vor să pună masă musculară
Alimentul ieftin și plin de proteine recomandat de doctorul Mihail Pautov. E ideal pentru cei...
Peștele pe care să nu-l cumperi din piață. Ce au arătat testele:  “Am găsit arsen, plumb și mercur”
Peștele pe care să nu-l cumperi din piață. Ce au arătat testele: “Am găsit arsen,...