Acasă » Știri » Horoscop 1 iunie! Ce iti rezerva astrele!

Horoscop 1 iunie! Ce iti rezerva astrele!

De: Cancan 01/06/2015 | 07:08
Horoscop 1 iunie! Ce iti rezerva astrele!

Horoscop 1 iunie 2015.


Berbec

Lasa deoparte grijile cotidiene si observa atent ce se petrece in jurul tau. Posibil sa fii ingrijorat de aspectele financiare pe care le imparti cu pertenerul de viata, rudele sau colaboratorii. Insa este vorba doar de un moment in care constientizezi faptul ca s-a profitat de tine in mod deliberat. Astfel vei descoperi adevaratele intentii ale celorlalti. Profita de aceste informatii si alcatuieste-ti alte planuri financiare de care sa stii numai tu, potrivit astrocafe.ro

Taur

Chiar daca esti provocat de ceilalti, cu putin efort si bunavointa ai reusi sa te detasezi de ei si sa intorci situatiile in favoarea ta. Totul este sa iti sustii punctele de vedere. Pe de alta parte poti discuta pe indelete despre actiunile comune, fiind un moment excelent de a afla adevaruri bine ascunse legate de intentiile celor alaturi de care iti petreci viata sau iti desfasori activitatea profesionala. Spre seara pot interveni cheltuieli diverse.

Gemeni

Se pare ca vrei sa rezolvi toate treburile restante, atat la serviciu, cat si acasa. In continuare, sanatatea este vulnerabila si ai nevoie de odihna. Fereste-te de actiuni care te solicita prea mult. Pe de alta parte, rezerva-ti momente linistite si reorganizeaza-ti stilul de viata. Cineva din anturajul apropiat iti poate oferi sugestii interesante pentru a-ti imbunatati viata si relatiile cu ceilalti. Insa, fii rabdator si atent la ce ti se spune.

 

Rac

Gandurile iti zboara spre distractii, aventuri sau iubiri din trecut. Sunt momente bune, pentru a sta departe de iuresul cotidian si a rememora aspectele importante ale relatiilor tale sentimentale. Posibil sa iti amintesti de persoane care ti-au fost dragi cu multi ani in urma, persoane care ti-au rascolit mult sentimentele undeva, candva. Bine este sa stai de vorba cu tine insuti si sa iti clarifici totul. La momentul potrivit exista sanse chiar sa revezi acele persoane.

Leu

Horoscop

O zi buna pentru a lasa deoparte grijile si a te bucura de confortul casei si de prezenta celor dragi. Chiar daca exista sanse de discutii aprinse sau fara noima, fii intelegator cu toata lumea. Posibil sa te cuprinda ingrijorarile vizavi de situatia unui membru al familiei sau vizavi de starea in care se afla unele bunuri patrimoniale. Insa, in umbra, providenta vegheaza atent asupra ta si te ajuta neconditionat la momentul potrivit.

Fecioara

Activitatile intelectuale, discutiile cu ceilalti sunt destul de greu de dus la bun sfarsit. S-ar putea sa fii nevoit sa reiei unele demersuri care tin de competenta ta profesionala si care undeva, in trecut au fost rezolvate partial sau deloc. Chibzuieste-ti pe indelete prioritatile si remediaza situatiile respective. Pe de alta parte vorbeste strictul necesar si evita sa iti divulgi planurile de viitor, mai ales cele profesionale.

Balanta

Ar fi bine sa te sfatuiesti cu cineva din anturajul apropiat vizavi de segmentul financiar aferent activitatii tale profesionale. Pe de alta parte, energia ta vitala este fluctuanta si de aici si starile tale de spirit sunt mai greu de inteles sau suportat de catre ceilalti. Astazi esti ingrijorat de bugetul disponibil, probabil in urma unor cheltuieli recente. Sunt momente pasagere, asa incat prezenta si sfaturile cuiva drag iti vor aduce alinare si solutii bune.

Scorpion

Este bine sa fii discret, sa te ocupi pe indelete de tine si sa eviti compania persoanelor care te solicita prea mult. Chiar daca te cuprind tot felul de temeri, chiar daca simturile tale iti ofera informatii fara sens deocamdata, ai incredere ca universul are grija de tine si te ajuta cum si cand este cel mai potrivit pentru tine. Totul este sa te detasezi de tumultul din preajma ta, sa iti reevaluezi situatiile si relatiile in care esti implicat cu realism.

Sagetator

Ocupa-te de activitati care iti fac placere, ia legatura cu oamenii care te sprijina neconditionat si alcatuieste-ti planuri noi. Posibil sa fii necajit in multe privinte, insa depinde numai de tine cum iti gestionezi starile si reactiile. Ceilalti te pot intelege gresit, asa incat evita acest risc si adopta un comportament deschis in masura posibilitatilor. Sanatatea ramane in continuare un segment vulnerabil, asa incat ia masurile potrivite tie.

Capricorn

Se pare ca iti doresti sa socializezi cu multa lume, insa cumva starea sanatatii tale lasa mult de dorit. Posibil sa te oboseasca compania celorlalti, chiar si cele mai banale discutii. Ocupa-te de treburile usoare si la nevoie cere sprijinul celorlalti. Se pot accentua afectiuni ale sistemului respirator si digestiv. Odihneste-te, adopta o dieta usoara si lasa grijile deoparte. In segmentul profesionl exista multa tensiune, de aceea fii prudent.

Varsator

Sufletul tau vrea sa stea acasa, printre cei dragi, insa indatoririle din segmentul profesional te solicita din plin. Se pare ca astazi vei fi solicitat mai mult de sefii de la serviciu, dar poti lua legatura si cu diverse oficialitati conexe activitatii tale profesionale. Recomandabil este sa fii prudent, deoarece exista un risc crescut de a intra in polemici gratuite. Spre seara, relaxeaza-te la o sueta cu un prieten de incredere.

Pesti

Este rost de discutii importante cu membrii familiei. Insa, pe langa aspectele concrete, materiale ale traiului cotidian s-ar putea sa abordezi, cu cine te astepti mai putin, si teme filozofice sau ezoterice. Vizitele la un lacas de cult chiar si planurile de calatorii in strainatate se pot materializa ca prin minune. In a doua parte a zilei, retrage-te in confortul casei, printre cei dragi si asculta-le povestirile.

(D.A.)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Bancul de marți | Măria vine acasă cu hainele răvășite
Bancul de marți | Măria vine acasă cu hainele răvășite
FOTO. Ea e prezentatoarea TV de Champions League! Eva e considerată cea mai frumoasă moderatoare a unui talk-show de fotbal din lume
FOTO. Ea e prezentatoarea TV de Champions League! Eva e considerată cea mai frumoasă moderatoare...
Apariție ȘOC pentru Pescobar și Adrian Mutu! Unde au fost surprinși
Apariție ȘOC pentru Pescobar și Adrian Mutu! Unde au fost surprinși
Cum au arătat Andreea Esca, Delia sau Andra când s-au căsătorit. Andreea Bănică a strălucit într-o rochie minusculă!
Cum au arătat Andreea Esca, Delia sau Andra când s-au căsătorit. Andreea Bănică a strălucit...
Zodia care va avea parte de un miracol pe 5 iunie. Cea mai mare dorință îi devine realitate
Zodia care va avea parte de un miracol pe 5 iunie. Cea mai mare dorință...
Fostul preot Daniel Balaș, băgat în spital după ce a fost atacat pe stradă, în miez de noapte! În ce stare se află
Fostul preot Daniel Balaș, băgat în spital după ce a fost atacat pe stradă, în...
Foreign Affairs: Jocul ascuns al lui Putin în Caucazul de Sud. Rusia a abandonat Armenia, dar a câștigat un aliat mai puternic
Foreign Affairs: Jocul ascuns al lui Putin în Caucazul de Sud. Rusia a abandonat Armenia,...
BBC: Cine a ucis-o pe „Regina Cripto”, cea mai căutată femeie din lume. „Este o fantomă. Dacă nu asculți de el, dispari de pe Pământ”
BBC: Cine a ucis-o pe „Regina Cripto”, cea mai căutată femeie din lume. „Este o...
Toyota au suspendat livrările pentru mai multe modele. Au manipulat testelor de siguranță și emisii
Toyota au suspendat livrările pentru mai multe modele. Au manipulat testelor de siguranță și emisii
Mărturiile dureroase ale italienilor care au asistat la moartea celor două tinere înghițite de viitură: „M-am apropiat de ea, ca să îi spun că sunt acolo, dar nu mi-a răspuns”
Mărturiile dureroase ale italienilor care au asistat la moartea celor două tinere înghițite de viitură:...
Flavius, filmat cum se îneacă! Imagini uluitoare cu ultimele clipe de viață ale băiatului de 19 ani
Flavius, filmat cum se îneacă! Imagini uluitoare cu ultimele clipe de viață ale băiatului de...
Cuza, mărturisiri despre momentul în care s-a angajat prima dată, atunci când mama lui nu i-a dat bani de piscină. “A fost pentru prima dată când mama nu a mai decis cu ce să mă îmbrac, nu mai erau banii ei.”
Cuza, mărturisiri despre momentul în care s-a angajat prima dată, atunci când mama lui nu...
A murit soția antrenorului de la FC Voluntari, Florin Pîrvu! Oana Alina avea doar 47 de ani
A murit soția antrenorului de la FC Voluntari, Florin Pîrvu! Oana Alina avea doar 47...
Primul cod roşu de vreme severă din acest an: Acoperişuri smulse de vânt, case inundate, copaci doborâţi. Un panou a căzut peste un trecător
Primul cod roşu de vreme severă din acest an: Acoperişuri smulse de vânt, case inundate,...
BANCUL ZILEI. Bulă ajunge pentru prima dată la țară. Vede un țăran și îl întreabă: - Bade, de ce nu are coarne vaca ta?
BANCUL ZILEI. Bulă ajunge pentru prima dată la țară. Vede un țăran și îl întreabă:...
SECREUL prin care un bărbat a plătit incredibil de puțin pentru a alimenta mașina
SECREUL prin care un bărbat a plătit incredibil de puțin pentru a alimenta mașina
Moment ISTORIC pe Lună! Acesta este ÎNCEPUTUL dominației spațiale
Moment ISTORIC pe Lună! Acesta este ÎNCEPUTUL dominației spațiale
De necrezut! Ce a spus Laurențiu Reghecampf despre trecutul amoros al iubitei lui, Corina Caciuc: „Eu sunt fixist. Cum aș putea să aflu...”
De necrezut! Ce a spus Laurențiu Reghecampf despre trecutul amoros al iubitei lui, Corina Caciuc:...
Dedeman face angajări masive. Compania fraților Pavăl oferă salarii uriașe. Cât câștigă un consultant în vânzări
Dedeman face angajări masive. Compania fraților Pavăl oferă salarii uriașe. Cât câștigă un consultant în...
Minerva știe ce zodii vor avea noroc în perioada 3 – 9 iunie 2024. Acești nativi vor da lovitura
Minerva știe ce zodii vor avea noroc în perioada 3 – 9 iunie 2024. Acești...
Tragedie pentru HALEP. 2024 devine un coșmar
Tragedie pentru HALEP. 2024 devine un coșmar
Anunţul momentului în showbiz, vor avea gemeni!
Anunţul momentului în showbiz, vor avea gemeni!
Prețuri speciale la jocuri. Recomandările Go4Games
Prețuri speciale la jocuri. Recomandările Go4Games
Olaf Scholz îl avertizează pe Putin: Vom apăra „fiecare centimetru pătrat” din teritoriul NATO
Olaf Scholz îl avertizează pe Putin: Vom apăra „fiecare centimetru pătrat” din teritoriul NATO
TAXĂ obligatorie în România. ORDINUL s-a dat deja direct de la UE
TAXĂ obligatorie în România. ORDINUL s-a dat deja direct de la UE
Zanni, criză de nervi după Survivor All Stars: „Să ne spună câte voturi”
Zanni, criză de nervi după Survivor All Stars: „Să ne spună câte voturi”
Ce poți să cumperi de doar 1 leu din LIDL România? Un bucureștean a găsit răspunsul
Ce poți să cumperi de doar 1 leu din LIDL România? Un bucureștean a găsit...
Pe modelul Irinel Columbeanu, un alt cunoscut milionar şi-a tocat întreaga avere: Mi-am cheltuit toţi banii
Pe modelul Irinel Columbeanu, un alt cunoscut milionar şi-a tocat întreaga avere: Mi-am cheltuit toţi...
Cum au arătat nașii Anca Sigartău și Dragoș Pandele la nunta Oanei Moșneagu cu Vlad Gherman și cât de spectaculos a fost tortul
Cum au arătat nașii Anca Sigartău și Dragoș Pandele la nunta Oanei Moșneagu cu Vlad...
Cum vor sărbători un an de relație Dinu Maxer și Magdalena Chihaia: ”Avem programul full”
Cum vor sărbători un an de relație Dinu Maxer și Magdalena Chihaia: ”Avem programul full”
Ultima iubită a lui Irinel Columbeanu dă cărțile pe față. Cum și-ar fi pierdut averea fostul milionar
Ultima iubită a lui Irinel Columbeanu dă cărțile pe față. Cum și-ar fi pierdut averea...
Ai contract la energie cu Hidroelectrica? Vestea momentului despre plata facturii direct cu cardul
Ai contract la energie cu Hidroelectrica? Vestea momentului despre plata facturii direct cu cardul
Mihai Voropchievici lansează seria talismanelor norocoase! La ce te ajută în viața talismanul Buburuză
Mihai Voropchievici lansează seria talismanelor norocoase! La ce te ajută în viața talismanul Buburuză
×