Acasă » Știri » HOROSCOP 20 august. Banii sunt o problema pentru nativii Berbeci!

HOROSCOP 20 august. Banii sunt o problema pentru nativii Berbeci!

De: Cancan 20/08/2015 | 08:42
HOROSCOP 20 august. Banii sunt o problema pentru nativii Berbeci!

Nativii zodiei Berbec au parte aastazi de cheltuieli majore, care le-ar putea da peste cap bugetul. Cat despre Lei, acestia sunt sfatuiti sa-si tina gura...

Berbec
Intervin astazi cheltuieli datorita implicarii in actiuni comune cu altii. Pe de o parte trebuie sa cheltuiesti tu din bugetul personal sume destul de mari. Insa, pe de alta parte s-ar putea sa primesti bani, bunuri, favoruri sau chiar informatii pretioase dinspre segmentul financiar. Fii prudent, deoarece exista un risc major de a cheltui prea mult pentru altii, iar tu sa ramai fara posiblitatea de a-ti rezolva treburile tale personale.

Taur
Se recomanda atentie in relatiile parteneriale, mai ales la cele care presupun proiecte profesionale. S-ar putea relua discutii pe teme vechi, respectiv legate de modul in care ti-ai indeplinit pana acum sarcinile de lucru in cadrul unei colaborari. Concentreaza-te pe acest segment, pentru ca exista riscul ca membrii familiei, indatoririle domestice sau partenerul de viata sa iti distraga atentia si astfel sa gafezi iremediabil.

horoscop

 

 

Gemeni
Potrivita zi pentru a te ocupa de un hobby sau de activitati recreative alaturi de cei dragi. In prima parte a zilei sunt posibile animozitati in relatiile cu ceilalti, insa le poti dizolva daca eviti discutiile ample sau replicile spuse in graba. Indreapta-ti atentia si eforturile si spre locul de munca, unde se contureaza sarcini de lucru noi. Cineva din anturajul apropiat iti va oferi informatii deosebite despre segmentul profesional.

 

 

Rac
Se pare ca iti doresti sa petreci ceva mai mult timp cu familia sau acasa printre obiectele tale dragi. Ai avea suficient timp pentru a face inventarul spatiului in care locuiesti, gasind astfel solutii bune pentru reparatii, schimbari de decor si chiar pentru a achizitona obiecte patrimoniale de valoare sau o casa noua. Potrivit astrocafe.ro, acum este favorizata doar partea teoretica a planului, implementarea propriu-zisa trebuie lasata pentru zilele urmatoare.

horoscop

 

Leu
Sunt favorizate intalnirile si dialogurile cu persoanele din anturajul apropiat. Minunat este ca poti gestiona foarte usor toate acestea, asa incat daca cineva iti displace momentan il poti ocoli politicos, lasand loc de buna ziua cu alte ocazii. Fii prudent si vorbeste cat mai putin, deoarece exista riscul sa spui ce nu trebuie cui nu trebuie. Mentalul este vulnerabil si foarte usor altii te pot influenta in luarea deciziilor.

 

Fecioara
In prima parte a zilei este bine sa iti planifici cheltuielile majore pentru urmatoarele patru saptamani. Chiar daca vor surveni modificari, odata trasate acum liniile financiare directoare le vei urmari cu succes. Dupa-amiaza sunt posibile intalniri si dialoguri cu persoanele din anturajul apropiat. In aparenta ceilalti sunt amabili cu tine, dar aminteste-ti ca in umbra se tes intrigi care foarte curand vor iesi la iveala. Discretie si prudenta!

horoscop

 

Balanta
Rezerva-ti momente doar pentru tine si treburile tale personale. Pentru ca in culisele segmentului profesional in care activezi exista conflicte ascunse, discutii tainuite intre colegi care au ca tinta locul tau de munca ar fi bine sa analizezi pe indelete situatia in care te afli. Ai sanse sa afli solutii deosebite pentru ameliorarea tensiunilor profesionale. Totul este sa tii cont de parerile altora si sa fii cinstit cu tine insuti.

horoscop

Scorpion
Este o zi in care te vei simti mai bine, mai ales in relatiile cu ceilalti. Indiferent de provocarile survenite, daca ai sa-ti temperezi emotivitatea si dorinta excesiva de control vei reusi sa depasesti totul cu bine. Planifica-ti activitati noi pentru urmatoarele patru saptamani, dar ai in vedere in primul rand ingrijirea sanatatii si apoi segmentul socio-profesional in care activezi. Sunt posibile discutii aprinse cu sefi sau autoritati in general.


Sagetator

Oricat ai dori sa te implici in activitati comune cu altii, sansele de reusita sunt mici, pentru ca energia ta vitala este la cote joase. Ziua este potrivita discretiei, activitatilor usoare, de rutina si relationarii numai cu persoanele apropiate care iti fac cu adevarat placere. Se pot accentua unele afectiuni renale sau ale gatului, de aceea fii prudent si ia-ti masuri de precautie. Spre seara, rezerva-ti momente pentru meditatii interioare sau plimbari in aer liber.

horoscop

 

Capricorn
Este o zi in care esti inconjurat de prieteni, de oameni care doresc sa te sprijine in demersurile tale socio-profesionale. Pe langa discutiile serioase pe teme diverse este loc suficient si pentru distractii sau activitati specifice unor hobby-uri. Neplaceri pot aparea fie de la remarci adresate persoanei tale iubite, fie copiilor. Chiar si aspectele materiale sunt o sursa de nemultumiri, cand vine vorba de a iesi in lume alaturi de altii.

 

Varsator
Este nevoie sa participi fie la reuniuni familiale, fie profesionale. In orice situatie te-ai afla este bine sa vorbesti strictul necesar si numai la cererea expresa a celorlalti. Eforturile de a oferi o imagine clara vizavi de intentiile sau planurile tale personale si profesionale pot fi putin apreciate de auditoriu. Unii nu te pot intelege, altii nu au rabdarea sa te asculte. Astfel, tu mergi pe drumul ales de tine, dar fara sa faci prea multa valva.

Horoscop

 

Pesti
Cu toate ca ai dovezi clare despre unele relatii si situatii din preajma ta, dovezi care ar trebui sa iti schimbe filozofia de viata sau macar niscai idei, tu fortezi nota si ramai ancorat in realitatea inconjuratoare fara rezerve. Iti este greu sa parasesti o zona confortabila a vietii, chiar daca constientizezi faptul ca iti dauneaza. Depune eforturi sa vezi si celelalte fatete ale realitatii, pentru ca asta iti va aduce beneficii minunate.

(M.N.)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Locul din România unde se află CEA MAI FRUMOASĂ stradă din Europa / Puțini știu despre ea
Locul din România unde se află CEA MAI FRUMOASĂ stradă din Europa / Puțini știu...
FOTO. Cât de frumoasă e noua iubită cu care s-a cuplat la câteva zile după ce s-a afișat întâi cu logodnica și apoi cu amanta!
FOTO. Cât de frumoasă e noua iubită cu care s-a cuplat la câteva zile după...
Vlăduța Lupău, apariție INCEDIARĂ! A renunțat la haine și s-a fotografiat AȘA
Vlăduța Lupău, apariție INCEDIARĂ! A renunțat la haine și s-a fotografiat AȘA
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Zodii care vor avea parte de o perioadă fantastică.  Se anunță schimbări benefice, plouă cu bani și scapă de probleme
Zodii care vor avea parte de o perioadă fantastică. Se anunță schimbări benefice, plouă cu...
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat macrou congelat. Ce s-a descoperit la analize
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat...
O tânără care a crezut că este mahmură a ajuns până la urmă la spital iar medicii i-au spus că mai are doar 12 luni de trăit
O tânără care a crezut că este mahmură a ajuns până la urmă la spital...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Cum vor petrece Paștele Oana și Viorel Lis: „O să mă duc pe câmp să alerg un miel”. Blondina face dezvăluiri inedite
Cum vor petrece Paștele Oana și Viorel Lis: „O să mă duc pe câmp să...
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua de Florii? Primele rezultate ale analizelor
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua...
Mioara Velicu rememorează copilăria autentică de la sat: „Am crescut într-o familie cu 8 copii. Dimineața când ne trezeam, simțeam mirosul de lapte fiert, de turte făcute pe plită și căldură.”
Mioara Velicu rememorează copilăria autentică de la sat: „Am crescut într-o familie cu 8 copii....
„Am crezut că sunt iubit. Pleacă!” Pepe a aruncat verigheta și nu s-a mai uitat înapoi! Adevărul din spatele gestului său
„Am crezut că sunt iubit. Pleacă!” Pepe a aruncat verigheta și nu s-a mai uitat...
EXPERIMENT. Pască plină de mucegai, drob cu probleme şi cozonac fără lapte. Analizele de laborator au demascat capcanele de pe masa de Paşte
EXPERIMENT. Pască plină de mucegai, drob cu probleme şi cozonac fără lapte. Analizele de laborator...
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Descoperire ULUITOARE la polii Pământului! Se întâmplă chiar acum
Descoperire ULUITOARE la polii Pământului! Se întâmplă chiar acum
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de măritat, dacă trebuie și insistă cine trebuie...”
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de...
Peștele pe care trebuie să îl ai pe masa de Paște. E gustos, se gătește ușor și are un preț accesibil
Peștele pe care trebuie să îl ai pe masa de Paște. E gustos, se gătește...
De ce scârțâie, de fapt, metroul când ajunge în Gara de Nord. Are legătura cu Nicolae Ceaușescu
De ce scârțâie, de fapt, metroul când ajunge în Gara de Nord. Are legătura cu...
TAXA obligatorie în România. Nu poți evita plata ei, oricine ai fi
TAXA obligatorie în România. Nu poți evita plata ei, oricine ai fi
Scandal monstru între Florin Dumitrescu și Alex Dima. Chef-ul l-a jignit foarte urât. ''Nu mai mânca, dementule!''
Scandal monstru între Florin Dumitrescu și Alex Dima. Chef-ul l-a jignit foarte urât. ''Nu mai...
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Rusia pune la cale revendicarea victoriei pe câmpul de luptă. În ce constă planul în trei paşi pentru destabilizarea Ucrainei
Rusia pune la cale revendicarea victoriei pe câmpul de luptă. În ce constă planul în...
Cutremur în tenis. HALEP a făcut anunțul: Nu se poate așa ceva
Cutremur în tenis. HALEP a făcut anunțul: Nu se poate așa ceva
Vârsta de pensionare ar putea crește în România. Datele care ar duce la o decizie conroversată
Vârsta de pensionare ar putea crește în România. Datele care ar duce la o decizie...
Un român a făcut CALCULUL complet: „Cât costă să locuiești, singur, în Londra, în condiții de minimă decență”
Un român a făcut CALCULUL complet: „Cât costă să locuiești, singur, în Londra, în condiții...
Mihăiţă Neşu a rupt tăcerea şi a spus adevărul despre divorţul de soţia sa: „A fost un şoc foarte mare pentru ea!”
Mihăiţă Neşu a rupt tăcerea şi a spus adevărul despre divorţul de soţia sa: „A...
I-a cerut soțului o fotografie cu bebelușul celui mai bun prieten al său, dar a rămas surprinsă de ce era în ea. A povestit totul
I-a cerut soțului o fotografie cu bebelușul celui mai bun prieten al său, dar a...
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital:
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital: "Asta e cel mai important"
Cum arată apartamentul de lux în care locuiește Raluca Bădulescu în chirie: „Plătesc 1.300 de euro pe lună”
Cum arată apartamentul de lux în care locuiește Raluca Bădulescu în chirie: „Plătesc 1.300 de...
Clădirea emblematică din București în care s-ar petrece lucruri stranii. Unii spun că este bântuită
Clădirea emblematică din București în care s-ar petrece lucruri stranii. Unii spun că este bântuită
Orașul din România în care se construiește un ansamblu rezidențial peste o necropolă: “Cei mai mulți dintre decedați nu au avut coșciug”
Orașul din România în care se construiește un ansamblu rezidențial peste o necropolă: “Cei mai...