Acasă » Știri » HOROSCOP 4 SEPTEMBRIE. Gemenii sunt atat de obositi, incat nu se trezesc pana la pranz!

HOROSCOP 4 SEPTEMBRIE. Gemenii sunt atat de obositi, incat nu se trezesc pana la pranz!

De: Cancan 04/09/2015 | 07:54
HOROSCOP 4 SEPTEMBRIE. Gemenii sunt atat de obositi, incat nu se trezesc pana la pranz!

Nativii zodiei Gemeni sunt foarte obositi si trebuie sa echilibreze timpul dedicat odihnei cu cel pentru munca. De abia dupa pranz, Gemenii reusesc sa se trezeasca.

Berbec
Pana spre pranz, Luna se afla inca in Taur si te face atent la resursele materiale si la modul in care iti administrezi bugetul. E posibil sa se urgenteze niste plati sau sa realizezi ca nu dispui de fonduri suficiente pentru a achizitiona ceea ce ai nevoie. In orice caz, e o zi buna pentru a-ti revizui atitudinea fata de bani. Dupa pranz, abtine-te de la a-i invinovati pe ceilalti pentru situatia ta, mai bine asuma-ti si cauta solutii.


Taur

Astazi e posibil sa se acutizeze niste tensiuni in relatia cu partenerul de viata sau cu cei cu care colaborezi. E destul de multa rigiditate in ambele tabere, tocmai de aceea, incearca sa abordezi totul cu mai multa intelepciune si sa vezi si punctul celuilalt de vedere ca fiind la fel de valabil ca al tau. Dupa pranz, evita cheltuielile pripite si fii atent la noile idei din sfera muncii.

 

horoscop_principal

Gemeni
E posibil sa nu ai suficienta energie pentru tot ce ti-ai propus sa faci, si asta din cauza ca ai consumat mai mult decat aveai disponibil. Asadar, astazi e necesar sa gasesti o cale prin care sa echilibrezi timpul dedicat odihnei cu cel dedicat muncii. Dupa pranz, te simti ceva mai bine. Luna se muta in semnul tau natal si iti readuce cheful de miscare si de conversatie.

 

Rac
Tu ai tendinta sa privesti relatiile foarte pragmatic, astazi. In sensul ca, in sfarsit esti nevoit sa te uiti ce duce fiecare in viata ta, valoare adaugata, sau doar vlaguire si compromis. Fie ca-ti place, fie ca nu, astazi e esential si spre binele tau, sa recunosti adevaratele intentii ale oamenilor din preajma ta. Dupa pranz, Luna in Gemeni te aduce in postura de observator. E momentul sa privesti atent spectacolul lumii. Multe ti se vor revela!

 

horoscop

Leu
Prima parte a zilei te pune in situatia, fie de a-ti revendica autoritatea, fie de a nu ceda in fata unei autoritati exterioare. E un moment, pe cat de incrancenat, pe atat de valoros, pentru ca te ajuta sa-ti consolidezi o pozitie, un statut, o imagine la care ai muncit. Totusi, e necesara si o bruma de flexibilitate, diplomatie si intelepciune. Dupa-amiaza si seara ar fi bine sa te gaseasca afara, cu prietenii, dar cu masura in privinta cheltuieilor.


Fecioara

N-ar fi rau ca astazi sa-ti iei putin la intrebari dorintele si aspiratiile. S-ar putea ca unele sa fie vechi si sa nu mai corespunda cu ce vrei in prezent. Potrivit astrocafe,ro, unele convingeri vechi pot fi sursa unor frustrari repetabile, prin urmare e momentul sa le schimbi, transformi, eliberezi… Dupa pranz, Luna se muta in Gemeni si-ti aduce dialoguri spumoase, mai ales in sfera profesionala sau cu oameni din acest sector de viata. Atentie la tendinta de a exagera cu critica.

 

horoscop

Balanta
Daca astepti vreun sprijin material sau de alta natura, probabil ca nu va veni, sau nu in forma pe care o astepti tu. Astazi, contextul astral te face constient de situatiile in care tinzi sa te bazezi pe altii, in loc sa ai incredere in tine. Asadar, nu sunt ceilalti de vina ca tie iti lipseste ceva. E mai constructiv, in loc sa analizezi totul, mai bine sa te uiti ce poti schimba in abordare, atitudine si credinte.

Scorpion
Astazi ai de ales, fie negociezi, fie rupi acorduri si colaborari. Tensiunile care se nasc intre tine si ceilalti te pot tenta sa adopti o atitudine radicala. Si totusi, aici nu e vorba despre ceilalti, ci despre ceea ce activeaza ei in tine. In definitiv, orice situatie este creatia ta. Intrebarea este ce poti crea diferit, cu mai multa usurinta, si la ce ai putea sa renunti, la ce puncte de vedere, pentru asta…

 

horoscop

Sagetator
Sarcinile profesionale pot fi resimtite astazi ca o povara, mai ales daca nu-ti dozezi eficient energia si resursele, sau daca nu-ti organizezi bine lucrurile. Prin urmare, ai nevoie de o mai buna organizare, de rabdare si intelepciune, pentru a duce la bun sfarsit ceea ce ti-ai propus. Si poate n-ar strica sa inveti sa ceri sprijin acolo unde e nevoie, in loc sa ai pretentia sa le faci tu pe toate.

Capricorn
S-ar putea ca astazi sa te lovesti de judecatile si accesele de moralitate ale prietenilor, mai ales in prima parte a zilei. E timpul insa sa stai in ceea ce crezi tu ca e corect si sa fii atent la semnalele din jur, doar in masura in care iti sunt utile. Nu te lasa contaminat cu pareri care nu au nicio legatura cu tine si viata ta. In a doua parte a zilei, te poti ocupa cu succes de un proiect profesional sau de ameliorarea unei relatii care conteaza.

 

horoscop

Varsator
Prima jumatate a zilei iti aminteste ca ai nevoie de echilibru intre interior si exterior, intre viata intima/personala si cea profesionala. Acum e momentul sa vezi unde exista fisuri si ce poti face pentru a le remedia. O zi buna pentru auto-ingrijire, dar si pentru a-ti face unele placeri de care ai uitat, ocupat fiind in ultima vreme.

 

horoscop

Pesti
Uneori, ceea ce ai invatat e nevoie sa fie abandonat si inlocuit. Astazi ai putea avea sentimentul ca nu mai stii nimic sau ca ceea ce stii nu poti aplica in situatiile cu care te confrunti. Cere si asteapta informatii si mesaje noi, intreaba-te pe tine inainte sa-i intrebi pe altii ce sa faci. Relatiile cu familia e nevoie sa fie ajustate si vei realiza asta spre seara.

(M.N.)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Elena Mateescu anunță cum va fi vremea în minivacanța 1 Mai – Paște! Ce ne așteaptă, de fapt
Elena Mateescu anunță cum va fi vremea în minivacanța 1 Mai – Paște! Ce ne...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un manechin spectaculos
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
S-a dezbrăcat și are milioane de like-uri! Georgina lui Ronaldo, cea mai incendiară apariție
S-a dezbrăcat și are milioane de like-uri! Georgina lui Ronaldo, cea mai incendiară apariție
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Zodiile care în Săptămâna Mare sunt apărate de divinitate. Până la Paști își vor rezolva toate problemele
Zodiile care în Săptămâna Mare sunt apărate de divinitate. Până la Paști își vor rezolva...
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce îl urmărea pe presupusul amant al iubitei sale!
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce...
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Kremlinul spune că „soarta lui Zelenski este pecetluită”. Peskov: „Panica în rândul ucrainenilor crește”
Kremlinul spune că „soarta lui Zelenski este pecetluită”. Peskov: „Panica în rândul ucrainenilor crește”
Ești obligat să lași certificatul de înmatriculare la service atunci când duci mașina la reparat?
Ești obligat să lași certificatul de înmatriculare la service atunci când duci mașina la reparat?
Kate Middleton și Prințul William sărbătoresc 13 ani de căsnicie! Ce decizie au luat cei doi, după diagnosticul de cancer. Un expert regal face dezvăluiri: ”Nu va fi ușoară”
Kate Middleton și Prințul William sărbătoresc 13 ani de căsnicie! Ce decizie au luat cei...
Tragedie în România! A MURIT
Tragedie în România! A MURIT
Ce sumă a plătit Tavi Clonda pentru geanta oferită cadou soției. Gabriela Cristea este în al nouălea cer după achiziție! „ Acum își cumpără pentru prima dată când e cu mine.”
Ce sumă a plătit Tavi Clonda pentru geanta oferită cadou soției. Gabriela Cristea este în...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel mai înalt loc din lume la care această plantă s-a adaptat
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă, nevasta te-ar întâmpina cu…
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
Rezervor URIAȘ de apă, găsit ADÂNC sub suprafața Pământului
Rezervor URIAȘ de apă, găsit ADÂNC sub suprafața Pământului
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Alimentul ieftin și plin de proteine recomandat de doctorul Mihail Pautov. E ideal pentru cei care vor să pună masă musculară
Alimentul ieftin și plin de proteine recomandat de doctorul Mihail Pautov. E ideal pentru cei...
Peștele pe care să nu-l cumperi din piață. Ce au arătat testele:  “Am găsit arsen, plumb și mercur”
Peștele pe care să nu-l cumperi din piață. Ce au arătat testele: “Am găsit arsen,...
S-A DAT ORDIN în Ungaria. Viktor Orban a luat deja decizia: Situaţia este înfricoşătoare
S-A DAT ORDIN în Ungaria. Viktor Orban a luat deja decizia: Situaţia este înfricoşătoare
DEZASTRU pentru Iancu Sterp. Riscă descalificarea din finală! Acuzații grave la Survivor! Cum a trișat cu ajutorul fratelui său
DEZASTRU pentru Iancu Sterp. Riscă descalificarea din finală! Acuzații grave la Survivor! Cum a trișat...
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
Se schimbă regulile în România. SE DĂ LEGEA pe care o așteptau milioane de români
Se schimbă regulile în România. SE DĂ LEGEA pe care o așteptau milioane de români
Iancu Sterp, ajuns în finala Survivor All Stars cu ajutorul fratelui său celebru
Iancu Sterp, ajuns în finala Survivor All Stars cu ajutorul fratelui său celebru
Rezervația unică în Europa care se află în România. Este situată într-un peisaj de vis, în apropiere de un castel
Rezervația unică în Europa care se află în România. Este situată într-un peisaj de vis,...
Fiica de 24 de ani a lui Gabi Balint a ajuns vedetă pe Tik Tok. Denisa Balint este model şi şi-a dat fanii peste cap
Fiica de 24 de ani a lui Gabi Balint a ajuns vedetă pe Tik Tok....
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
"Oare cât mai trebuie să mai îndur? Credeți-mă că nu mai pot". Mesajul fostului socru...
Boala gravă de care a suferit Oana Lis, în timp ce trebuia să aibă grijă de soțul ei: „În viață nu e totul roz”
Boala gravă de care a suferit Oana Lis, în timp ce trebuia să aibă grijă...
Lucrurile pe care să nu le faci sub nicio formă până în ziua de Paște 2024. E păcat să faci asta în Săptămâna Patimilor
Lucrurile pe care să nu le faci sub nicio formă până în ziua de Paște...
Horoscop zilnic pentru luni, 29 aprilie. Probleme la muncă pentru două zodii
Horoscop zilnic pentru luni, 29 aprilie. Probleme la muncă pentru două zodii