Acasă » Știri » HOROSCOP 13 Noiembrie! Care sunt cele mai norocoase zodii de ASTAZI!

HOROSCOP 13 Noiembrie! Care sunt cele mai norocoase zodii de ASTAZI!

De: Cancan 13/11/2015 | 08:32
HOROSCOP 13 Noiembrie! Care sunt cele mai norocoase zodii de ASTAZI!

Gemenii sunt dispusi sa coopereze astazi cu toata luymea, iar Leii planuiesc sa isi petreaca seara in familie.

Berbec- Contextul astral de astazi este un test dat propriilor dorinte, viziuni si principii. Cumva, e momentul sa recunosti ca filozofia ta de viata in acest moment duce la rezultate nu tocmai imbucuratoare, prin urmare necesita modificari si revizuiri. E timpul sa renunti la unele iluzii, sa-ti reconfigurezi prioritatile si sa reconstruiesti unele relatii pe care le-ai neglijat producandu-ti prejudicii, inclusiv de imagine. Daca simti sa incepi un curs sau sa aprofundezi niste studii, acum e momentul.

Taur– Destul de multa confuzie se poate naste astazi in ce priveste cooperarea cu ceilalti, in cadrul unui proiect sau in afaceri. Cert este ca te poti trezi de unul singur, fiind nevoit sa te repliezi si sa te reorientezi bazandu-te strict pe tine. Important este ca lucrurile iau o turnura favorabila tie, daca incetezi sa opui rezistenta si te orientezi catre solutii. La locul de munca, incepe o perioada dinamica, dar cu satisfactii si rezultate foarte bune.

Gemeni- Cooperarea este esentiala pentru tine astazi, sprijinul partenerului si al celor din jur este inestimabil si cu roade pe termen lung. Cu conditia sa nu renunti la adevarul tau si sa-ti pastrezi verticalitatea si demnitatea. Compromisurile nu sunt un mijloc castigator acum, oricat de tentante ar fi. In alta ordine de idei, te afli intr-o perioada creativa, fertila si pasionala. Urmatoarele saptamani ti-ar putea aduce idei de proiecte noi si frumoase, dar si intensificarea sentimentelor pentru cineva la care tii.

Rac- Luna in Sagetator activeaza zona muncii si a rutinei zilnice. E posibil sa te lovesti de principiile si abordarile diferite si rigide ale celorlalti, prin urmare succesul demersurilor tale de astazi depinde de abilitatea de a negocia si a-ti expune cat mai argumentat punctul de vedere. Se pare ca ai castig de cauza si reusesti ce-ti propui, ori de cate ori te folosesti de intuitie si creativitate in a gasi cai si abordari alternative.

Leu- Ziua aceasta vine cu un suflu nou, o schimbare si innoire a energiei. Iti revine entuziasmul, cheful de a crea lucruri noi, determinarea de a pune unele lucruri in ordine dar si de a te bucura mai mult de ceea ce ai. Astazi s-ar putea sa vezi solutii si mijloace de creatie care erau sub nasul tau si pana acum. Sau e posibil sa ai revelatii extraordinare cu privire la un proiect si/sau o relatie cu cineva drag.

Fecioara- Incepe o perioada dinamica in ce priveste munca, afacerile si administrarea resurselor materiale. E momentul sa te gandesti la solutii si metode noi de castig, precum si la o strategie mai eficienta pentru administrarea bugetului. Important este sa te axezi foarte mult pe colaborari, sa te straduiesti sa le triezi si sa le faci eficiente, pentru ca acestea sunt vitale in urmatoarele saptamani.

horoscop

Balanta– E ca si cum iesi, incet incet, dintr-un tunel. Ai din ce in ce mai multa energie, putere si determinare. Marte se afla deja in semnul tau solar, ceea ce inseamna ca e momentul sa iei initiativa, sa te ocupi de ceea ce vrei cu adevarat sa faci si sa-ti urmezi impulsul creativ. E o perioada buna pentru redefinirea imaginii dar si pentru clarificari in relatii, indiferent de natura lor. Asta si datorita adevarurilor pe care acum incepi sa le vezi sau perceptiei diferite pe care ai capatat-o in urma experientelor recente.

Scorpion– Odata cu intrarea lui Marte in Balanta, e ca si cum ai intra intr-un con de umbra, in sensul ca urmeaza cateva saptamani in care discretia este esentiala. Mai ales daca in ultima vreme te-ai implicat in conflicte sau ai avut parte de furtuni in relatii, acum e mai bine sa te retragi o vreme si sa evaluezi atitudinea avuta impreuna cu beneficiile si costurile ei deopotriva. E o perioada de repliere, asumare, vindecare si intelegere.

Sagetator- Luna aflata astazi in semnul tau solar vorbeste despre nevoile tale, despre ceea ce ai vrea sa perfectionezi, fie ca e vorba de aspecte ale atitudinii tale, fie ca e vorba de ceva exterior. In orice caz, e timpul sa-ti asumi responsabilitatea pentru orice situatie in care te afli, sa-ti sufleci manecile si sa treci la treaba serios. Chiar daca pentru asta va fi nevoie sa faci ordine in anturaj, preocupari si chiar in proiecte si aspiratii. O triere e bine-venita.

Capricorn– Prezenta Lunii in Sagetator este, pentru tine, un semnal sa stai deoparte si sa asculti cu bagare de seama toate informatiile si mesajele care ajung la tine. Asteapta mai intai sa ai toate datele, asigura-te ca intelegi corect contextul si abia apoi actioneaza, mai ales daca e vorba de o oportunitate in cariera sau de gestionarea unei relatii cu autoritati din viata ta.

Varsator- O dezamagire e oricand binevenita, daca o abordezi in sens constructiv. Pana la urma, scapi de o amagire de care tu esti principalul responsabil. E vorba, de data aceasta, fie de prieteni si cunostinte despre care iti schimbi perceptia, fie despre un proiect care nu merge in directia potrivita sau nu e ceea ce te reprezinta. E esential sa ai curajul sa recunosti adevarul in fata ta, astfel te vei scuti de multe „cucuie” ulterioare si te vei redresa rapid.

Pesti– E posibil sa fii in postura de a-ti apara imaginea si credibilitatea profesionala, astazi. Iar atitudinea care te onoreaza si iti da putere este sa-ti asumi greselile si sa fii onest, indiferent cat de mare este temerea ca ai putea sa pierzi ceva. De fapt, asa vei castiga sustinere si sprijin, in plus vei primi si aprecierea celor cu care interactionezi, fie ei sefi sau colegi.
Sursa: AstroCafe

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Nu este o eroare! Cu cât se vinde un singur mic la Cocoșatu’, acum, de 1 MAI
Nu este o eroare! Cu cât se vinde un singur mic la Cocoșatu’, acum, de...
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
Imaginea zilei: ANDREEA ESCA în costum de BAIE! N-a mai fost văzută niciodată AȘA
Imaginea zilei: ANDREEA ESCA în costum de BAIE! N-a mai fost văzută niciodată AȘA
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Eroul român care a lansat celebra deviză „Pe aici nu se trece!”. Povestea generalului considerat cel mai important comandant al Armatei Române în Primului Război Mondial
Eroul român care a lansat celebra deviză „Pe aici nu se trece!”. Povestea generalului considerat...
Strigăte și urlete de jale la priveghiul lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu care a fost răpus de cancer
Strigăte și urlete de jale la priveghiul lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu care a...
Un fost ministru a fost filmat omorându-și în bătaie soția, într-un restaurant. Imaginile au stârnit o revoltă uriașă
Un fost ministru a fost filmat omorându-și în bătaie soția, într-un restaurant. Imaginile au stârnit...
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani....
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
Dana Roba, în lacrimi după ce familia lui Daniel Balaciu a amenințat-o că îi ia fetițele! Ce părere are Doctorul Psiholog Ion Duvac despre această situație
Dana Roba, în lacrimi după ce familia lui Daniel Balaciu a amenințat-o că îi ia...
Adevărul despre starea gravă a lui Florin Piersic! Breaking news!
Adevărul despre starea gravă a lui Florin Piersic! Breaking news!
Florin Piersic, ajuns de urgență pe masa de operație! Care este starea de sănătate a actorului?  „Nu se va anula nimic.”
Florin Piersic, ajuns de urgență pe masa de operație! Care este starea de sănătate a...
Verdict neașteptat în cazul bărbatului suspectat de uciderea gravidei din Orhei.  Ce urmează să se întâmple cu el
Verdict neașteptat în cazul bărbatului suspectat de uciderea gravidei din Orhei. Ce urmează să se...
Un tânăr din Suceava a omorât un om cu maşina, apoi a fugit. Poliţia l-a găsit acasă, dar el n-a vrut să iasă la poartă. Cum a fost convins să se predea
Un tânăr din Suceava a omorât un om cu maşina, apoi a fugit. Poliţia l-a...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă, nevasta te-ar întâmpina cu…
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
RISC MAJOR în spațiul cosmic! Un cercetător avertizează că „suntem LA LIMITĂ”
RISC MAJOR în spațiul cosmic! Un cercetător avertizează că „suntem LA LIMITĂ”
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de măritat, dacă trebuie și insistă cine trebuie...”
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de...
Câți mici a comandat un singur român la o terasă de 1 Mai. Numărul l-a uimit până și pe grătargiu
Câți mici a comandat un singur român la o terasă de 1 Mai. Numărul l-a...
Singurele zodii care vor avea noroc pe toate planurile în următoarele două luni. Primesc șansa unică să-și schimbe viața complet
Singurele zodii care vor avea noroc pe toate planurile în următoarele două luni. Primesc șansa...
E ilegal pentru cei cu CASA la CURTE. Nu poți face asta vecinului. Faci închisoare
E ilegal pentru cei cu CASA la CURTE. Nu poți face asta vecinului. Faci închisoare
Lumea afacerilor din România, zguduită de decesul unui dintre cei mai cunoscuţi afacerişti. A fost răpus de o boală incurabilă
Lumea afacerilor din România, zguduită de decesul unui dintre cei mai cunoscuţi afacerişti. A fost...
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Rusia îşi intensifică producţia de armament, după ce Statele Unite au anunţat un nou ajutor pentru Ucraina
Rusia îşi intensifică producţia de armament, după ce Statele Unite au anunţat un nou ajutor...
Noua lege obligatorie pentru ȘOFERI. E intrată deja în vigoare: Vă trimite la închisoare
Noua lege obligatorie pentru ȘOFERI. E intrată deja în vigoare: Vă trimite la închisoare
Viața la bloc. Cum pot fi diminuate sumele plătite la întreținere
Viața la bloc. Cum pot fi diminuate sumele plătite la întreținere
https://www.gandul.ro/diverse/cat-costa-porumbul-fiert-sau-copt-in-vama-veche-pana-si-acest-simplu-produs-a-ajuns-sa-fie-foarte-scump-20198989
https://www.gandul.ro/diverse/cat-costa-porumbul-fiert-sau-copt-in-vama-veche-pana-si-acest-simplu-produs-a-ajuns-sa-fie-foarte-scump-20198989
Averea lui Ionuţ Negoiţă a explodat! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români!
Averea lui Ionuţ Negoiţă a explodat! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul...
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice. Poze cu ea din trecut
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice....
"A făcut o mare greșeală că a renunțat la profesia de actor". Carmen Tănase, declarații...
Gabriela Cristea și Tavi Clonda, decizie radicală înainte de Paște. De ce au plecat cei doi soți în Italia. Fetițele au fost lăsate acasă
Gabriela Cristea și Tavi Clonda, decizie radicală înainte de Paște. De ce au plecat cei...
Mircea Badea, reacție dură după ”pensionarea” din învățământ a lui Klaus Iohannis: ”Cum? 20 de ani n-a trecut pe acolo!”
Mircea Badea, reacție dură după ”pensionarea” din învățământ a lui Klaus Iohannis: ”Cum? 20 de...
Orașul din România unde nu e bine să trăiești astăzi. Locuitorii nu știu cât e de periculos
Orașul din România unde nu e bine să trăiești astăzi. Locuitorii nu știu cât e...