Acasă » Știri » HOROSCOP 22 NOIEMBRIE. Cu ce se confrunta „Fecioarele” astazi si ce solutie au pentru rezolvarea problemei!

HOROSCOP 22 NOIEMBRIE. Cu ce se confrunta „Fecioarele” astazi si ce solutie au pentru rezolvarea problemei!

De: Cancan 22/11/2015 | 11:27
HOROSCOP 22 NOIEMBRIE. Cu ce se confrunta Fecioarele astazi si ce solutie au pentru rezolvarea problemei!

Nativii din zodia Fecioara au cam exagerat cu munca in ultima perioada, iar nimeni n-a sesizat acest lucru! In aceste conditii, cea mai buna solutie ca sa evite surmenarea este sa renunte la o colaborare!

Berbec
Finalul acestei saptamani iti aduce in atentie relatiile cu ceilalti si felul in care te raportezi la evenimentele din preajma ta. Ai dori sa schimbi multe, sa ajuti pe altii sau sa pleci intr-o vacanta. Insa, realitatea inconjuratoare te indeamna sa fii vigilent si prezent acum si aici, in toate domeniile vietii cotidiene. Rezerva-ti momente pentru odihna, plimbari in aer liber si discutii amicale cu cei dragi.

Taur
Relatiile cu prietenii sunt tensionate in aceste zile de weekend, asa incat ar fi bine sa te tii departe de ei. Este posibil sa fii tentat sa apelezi la ajutorul unora pentru a-ti rezolva diverse chestiuni personale sau chestiuni legate de cei dragi. Mai bine este sa ai incredere in Ierarhiile spirituale si sa le ceri ajutorul, decat sa apelezi la pamanteni. Traversezi o perioada in care numai spiritual poti rezolva totul.

horoscop

Gemeni
Evenimentele cu multa lume reprezinta tema principala de la sfarsitul acestei saptamani. Dar ar fi bine sa le selectezi pe cele care iti sunt de folos si care te fac sa te simti in largul tau. Unii vor dori sa-ti prezinti ideile in pubic, altii te vor provoca pe diverse teme, insa tie iti vor placea toate acestea pana la urma. Astrologii Astrocafe.ro recomanda prudenta in vorbe si gesturi, deoarece riscul de a gafa serios este mare.

 

Rac
Studiul, lecturile, vizitarea targurilor de sezon, participarea la sesiuni pe teme diverse sunt preocupari care iti aduc multa voie buna, dar si informatii pretioase. Sunt posibile intalniri si dialoguri cu persoane erudite, specializate in domenii variate. Chiar te poti gandi la imbogatirea bagajului educational si sa urmezi un program de instruire, fie pe cont propriu, fie intr-un cadru organizat oficial.

horoscop

Leu
Cheltuielile comune cu altii sunt o tema delicata in aceste zile de weekend. Ar fi bine sa iti selectezi prioritatile personale, dar sa ai in vedere si ceea ce trebuie sa achiti impreuna cu altii. Datoriile trebuie rezolvate, pentru ca altfel se vor aduna prea multe si iti va fi mai greu sa le rezolvi onorabil pe toate. Rezerva-ti momente pentru odihna si pentru meditatii interioare. Ai nevoie de legatura cu Divinitatea.

Fecioara
Finalul acestei saptamani iti aduce in atentie relatiile parteneriale si colaborarile in care esti implicat. Ar fi bine sa-ti revizuiesti conduita vizavi de oamenii alaturi de care desfasori activitati profesionale. Traversezi o perioada in care exagerezi cu munca, iar plata sau recunostinta celorlalti lasa de dorit. Hiba este la tine, pentru ca fie trebuie sa renunti la o colaborare, fie trebuie sa schimbi strategia de lucru.

Horoscop

Balanta
Zilele acestui weekend te predispun la multa munca, fie ca mergi la serviciu, fie ca stai acasa. Cumva esti manat din umbra de a munci mult si de a te feri de odihna si relaxare. Fii prudent pentru ca exista riscul sa obosesti. De asemenea se pot accentua unele afectiuni vechi. Evita pe cat posibil consultatiile si analizele medicale. Plimbarile usoare in aer liber, somnul si dialogurile amicale cu cei dragi te ajuta mult.

 

Scorpion
Ai dori sa te distrezi la sfarsitul acestei saptamani, dar persoanele dragi se pare ca au alt program. Nevoia de afectiune este mare, dar dificil de implinit de catre cine vrei tu. Insa, un animal de companie, cativa prieteni de incredere sau desfasurarea unor activitati de genul hobby ti-ar bucura sufletul. Tine cont si de dorintele sau sfaturile celorlalti, pentru ca la momentul potrivit acestia iti vor fi alaturi.

Sagetator
In familie este forfota, pentru ca fie trebuie sa desfasurati activitati domestice de anvergura, fie primesti vizite. Este rost de intalniri si dialoguri cu rudele, dar si de vizite in locurile natale sau in locurile copilariei. Fii prudent si evita discutiile zgomotoase si reprosurile. Indatoririle profesionale urgente iti pot rasturna programul propus cu cei dragi. Totusi te poti descurca si in plan personal si in plan profesional.

horoscop

Capricorn
Esti cufundat in ganduri la finalul acestei saptamani. Dialogurile cu ceilalti iti pot oferi informatii pretioase vizavi de o calatorie in strainatate sau despre cum sa-ti imbunatatesti competentele profesionale. Ar fi bine sa eviti discutiile ample, pentru ca exista riscul sa spui anumite chestiuni personale care apoi, ceva mai tarziu vor fi folosite impotriva ta. Odihneste-te si detaseaza-te de tumultul cotidian.

Varsator
Cheltuielile cotidiene iti dau multe batai de cap la sfarsitul acestei saptamani. Veniturile iti cresc constant, insa se pare ca esti tentat sa te orientezi spre metode si mijloace incorecte pentru a le obtine. Dincolo de nevoile tale si cele ale persoanelor dragi exista lucruri mult mai importante spre care ar trebui sa-ti indrepti atentia. Spre exemplu sa folosesti strictul necesar din realitatea cotidiana.


Pesti

Esti capricios la finalul acestei saptamani, astfel ca totul in jur ti se pare ca este impotriva ta. Este vorba doar despre o perceptie momentana si subiectiva. Starile tale de spirit se datoreaza relatiilor incerte cu partenerul de viata sau cu cei profesionali. Este momentul sa te detasezi de ceilalti si sa te gandesti serios la tine si planurile tale de viata. Schimbarile bat la usa in toate domeniile vietii.

(Ganriel Constantinescu)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Stațiunea unică în România, de care puțini turiști știu. Aici se găsește „cel mai bine păstrat secret din Apuseni
Stațiunea unică în România, de care puțini turiști știu. Aici se găsește „cel mai bine...
Simona Halep iubește din nou. Cine e bărbatul misterios care i-a luat locul lui Toni Iuruc?
Simona Halep iubește din nou. Cine e bărbatul misterios care i-a luat locul lui Toni...
AȘA a fost surprinsă Larisa lui Pescobar pe litoral! El se DISTRA în club în Mamaia și nu era cu ea
AȘA a fost surprinsă Larisa lui Pescobar pe litoral! El se DISTRA în club în...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Ingredientul banal din bucătărie care ne poate scăpa de furnici! Trucul genial pe care trebuie să îl știe toți românii
Ingredientul banal din bucătărie care ne poate scăpa de furnici! Trucul genial pe care trebuie...
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea a provocat stupoare
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea...
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job. Experiențe bizare și umilitoare din procesul de recrutare
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job....
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Program Metrorex și STB de Paște 2024. Cum vor circula mijloacele de transport în Capitală, în Noaptea de Înviere și prima zi de Paște
Program Metrorex și STB de Paște 2024. Cum vor circula mijloacele de transport în Capitală,...
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns!
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Gabriela Cristea, mesaj pentru cei care nu vor primi cozonacii săi de Paște. Care este adevăratul motiv: „Nimeni nu a încercat să vă țepuiască.”
Gabriela Cristea, mesaj pentru cei care nu vor primi cozonacii săi de Paște. Care este...
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Mesaje de Paște 2024. Urări calde și felicitări pentru cei dragi
Mesaje de Paște 2024. Urări calde și felicitări pentru cei dragi
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
SURPRIZĂ de PAȘTE: o frumoasă PLOAIE de METEORI!
SURPRIZĂ de PAȘTE: o frumoasă PLOAIE de METEORI!
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de măritat, dacă trebuie și insistă cine trebuie...”
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de...
Lucrul pe care nu trebuie să-l atingi în Noaptea de Înviere. Se spune că vei avea ghinion dacă nu ții cont de asta
Lucrul pe care nu trebuie să-l atingi în Noaptea de Înviere. Se spune că vei...
Cum păstrezi cozonacul proaspăt și după Paște. Trucuri simple prin care te poți bucura de el mai mult timp
Cum păstrezi cozonacul proaspăt și după Paște. Trucuri simple prin care te poți bucura de...
A venit anunțul TRIST despre Bruce Willis. Chiar fiica sa a dat vestea: A fost atât de incredibil...
A venit anunțul TRIST despre Bruce Willis. Chiar fiica sa a dat vestea: A fost...
Tarkan, adorabilul interpret al melodiei Şımarık, care făcea furori în urmă cu două decenii, de nerecunoscut la 51 de ani
Tarkan, adorabilul interpret al melodiei Şımarık, care făcea furori în urmă cu două decenii, de...
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Rusia pune la cale revendicarea victoriei pe câmpul de luptă. În ce constă planul în trei paşi pentru destabilizarea Ucrainei
Rusia pune la cale revendicarea victoriei pe câmpul de luptă. În ce constă planul în...
Credincioșii au primit INTERZIS. Anunț pentru români în noaptea de Înviere
Credincioșii au primit INTERZIS. Anunț pentru români în noaptea de Înviere
Încă trei zile libere pentru bugetari, după minivacanța de 1 Mai și Paști
Încă trei zile libere pentru bugetari, după minivacanța de 1 Mai și Paști
Paște 2024: Este păcat să spălăm rufe în Sâmbăta Mare? Ce spun preoții
Paște 2024: Este păcat să spălăm rufe în Sâmbăta Mare? Ce spun preoții
Donație fabuloasă, de 25 de milioane de euro, făcută de Gigi Becali. S-a aflat totul chiar înainte de Paște
Donație fabuloasă, de 25 de milioane de euro, făcută de Gigi Becali. S-a aflat totul...
Rezultatele tragerilor speciale Loto de Paști. Numerele câștigătoare de la 6/49, Joker, 5/40, Noroc, Super Noroc și Noroc Plus
Rezultatele tragerilor speciale Loto de Paști. Numerele câștigătoare de la 6/49, Joker, 5/40, Noroc, Super...
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital:
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital: "Asta e cel mai important"
Revine Adelina Pestrițu pe micul ecran? Vedeta a obosit: „Online-ul îmi ocupă foarte mult timp”
Revine Adelina Pestrițu pe micul ecran? Vedeta a obosit: „Online-ul îmi ocupă foarte mult timp”
Localitatea în care găsești “turnul din Pisa”, varianta din România: “Se vede cu ochiul liber înclinația. Pare aproape periculos”
Localitatea în care găsești “turnul din Pisa”, varianta din România: “Se vede cu ochiul liber...
Cum știi când expiră cu adevărat un produs. Diferența dintre ”a se consuma de preferință înainte de… ” și ”a se consuma până la… ”
Cum știi când expiră cu adevărat un produs. Diferența dintre ”a se consuma de preferință...