Acasă » Știri » Divorturile anului 2015! Ce vedete au rupt certificatul de casatorie!

Divorturile anului 2015! Ce vedete au rupt certificatul de casatorie!

De: Cancan 31/12/2015 | 19:39
Divorturile anului 2015! Ce vedete au rupt certificatul de casatorie!

Anul 2015 a fost si el marcat de despartiri in lumea celebritatilor. Fie ca nu au mai gasit un numitor comun in relatie, sau in viata lor a aparut altcineva, multe cupluri au ales sa semneze actele pentru separarea legala.

Prima luna a anului a adus si primul divort. Denisa Tanase, din trupa Bambi, a decis sa sa puna punct mariajului cu medicul Cornel Brotac, dupa numai trei ani. Se pare ca principalul motiv care a dus la aceasta separare este tocmai infidelitatea barbatului.

Cu toate ca, in urma cu un an, Denisa si Cornel se aflau in aceeasi situatie, cea in care vorbeau despre separare, cei doi au mai dat o sansa relatiei. Se pare, insa, ca solista trupei Bambi nu a putut trece de episodul in care si-ar fi prins sotul cu o alta femeie, asa ca certurile si discutiile dintre ei au fost imposibil de evitat. Desi oficial nu se mai intelegeau in niciun fel, barbatul nu isi dorea divortul. Surse apropiate celor doi sustin ca principalul motiv pentru care Cornel Brotac nu dorea sa divorteze de partenera lui era acela ca nu vroia sa piarda dreptul de a fi preot.
Brotac nu este numai medic ortoped, ci a terminat si Teologia, iar dupa casnicie s-a hirotonisit preot. Nicio biserica nu accepta insa ideea de un divort in randul preotilor, asa ca sotul Denisei a incercat astfel sa-si salveze slujba.

 

denisa bambi cornel brotac

 

 

Divortul lui Gabriel Fatu, o “farsa” pentru sotie

Tot luna ianuarie a adus si divortul “farseurului” de la OTV, Gabriel Fatu. Sotia lui, regizoarea Chris Simion, a decis sa-l paraseasca dupa 16 ani de mariaj. Toata lumea stia ca ei au o casnicie fericita, dar de fapt, asa cum a aflat atunci CANCAN.ro, ei erau despartiti in fapt de mai multe luni, iar Gabriel Fatu isi luase lucrurile si se mutase la un hotel. De vina ar fi fost infidelitatile actorului, surprins de multe ori in compania unor domnisoare, dar in ciuda acestui fapt, sotia lui a vrut sa pastreze permanent discretia asupra vietii de cuplu: Numai asa se explica reactia cel putin ciudata pe care a avut-o regizoarea Chris Simion, cand si-a dat seama ca vestea divortului a devenit publica
„E o gluma, nu? Cineva vrea sa faca o gluma si nu stie cum. Cine v-a spus asta? Ce vreti de la mine? Nu inteleg ce doriti. Chiar daca o sa fie vreodata asa, nu vom face acest lucru prin intermediul presei. Suntem doi oameni civilizati” a declarat atunci sotia lui Fatu pentru CANCAN.ro

 

gabriel fatu chris simion

 

Diana Munteanu nu a mai suportat infidelitatile sotului

La sfarsitul anului trecut, Diana Munteanu si Claudiu Niculescu au anuntat ca divorteaza, dupa opt ani de casnicie. Cei doi nu au vrut sa vorbeasca despre motivele rupturii, insa, apropiatii au marturisit ca de vina ar fi fost infidelitatea fostului dinamovist. In urma divortului, produs in luna februarie a acestui an, Diana Munteanu a ramas cu casa de jumatate de milion de euro din Pipera, dar si cu o suma generoasa de bani in conturi. Diana si Claudiu s-au iubit nebuneste si multi se mira ca au divortat. Ei au ramas in relatii apropiate de dragul fiului lor, pe care il cresc impreuna. Claudiu Niculescu si-a refacut viata cu o tanara de 25 de ani cu care a inchegat o relatie serioasa. El nu a luat nici o pauza si s-a mutat imediat impreuna cu tanara pentru care si-a parasit sotia, ba chiar si-a anuntat prietenii ca intentioneaza sa se insoare civil, insa nu vrea sa mai faca si o nunta fastuoasa, in biserica: „Diana stie inca de atunci. O vreme a fost foarte afectata, dar acum ii este total indiferent. Nu o deranjeaza daca tatal baiatului ei se casatoreste cu o alta femeie. Unica preocupare a Dianei este ca fiul ei, David, sa petreaca mult timp in compania tatalui sau, pentru a nu suferi”, declara o sursa din apropierea celor doi, pentru CANCAN.ro.

 

Diana Munteanu si Claudiu Niculescu au pozat mereu intr-un cuplu foarte fericit
Diana Munteanu si Claudiu Niculescu au pozat mereu intr-un cuplu foarte fericit

 


Fiica lui Ilie Balaci a divortat dupa 17 ani de casnicie!

Una din cele mai neasteptate despartiri a fost intre fiica marelui fotbalist Ilie Balaci, Lorena, si fotbalistul Eugen Trica. Relatia lor s-a deteriorat pe parcurs, iar in primavara au decis sa se desparta. Divortul s-a pronuntat insa la notar, pe 11 mai, iar CANCAN.ro a anuntat in premiera, acest lucru. Lorena Balaci si Euge Trica erau impreuna de 17 ani!
“Da, am divortat, divortul s-a pronuntat pe data de 11 mai. La notar, atunci cand s-a facut si partajul, deci am rezolvat toate problemele. Eu am revenit la numele Balaci! Daca ma chema Popescu poate ca nu as fi vrut sa revin la numele de dinainte de casatorie, dar asa… Bine, el nu a vrut sa-mi lase numele! Viata merge mai departe, poate ca asta era o lectie pe care trebuia sa o invat. El isi poate vedea copiii oricand doreste, a fost un tata foarte bun, deci are program de vizita deschis (n.r. au un baiat de 16 ani si unul de 11). Eu am vrut sa dam un comunicat de presa, insa sotul meu nu a dorit acest lucru. Si, cum eram doi in chestia asta, am zis ca trebuie sa ii respect decizia”, a declarat Lorena, pentru CANCAN.ro.

 

Lorena Balaci
Lorena Balaci

 

 

Maria Marinescu n-a suportat vina sotului

Ca o telenovela a fost si despartirea intre creatoarea de moda Maria Marinescu si fostul luptator in Legiunea Straina Frank Collin, aflat acum intr-o inchisoare din Franta pentru trafic international de droguri. Acesta ar fi fost de fapt si motivul divortului pe care Maria Marinescu l-a introdus anterior, l-a retras, pentru a-l reintroduce, iar in final, separarea legala s-a pronuntat la Judecatoria Sectorului 1 in iunie 2015.
Maria Marinescu a divortat de sotul ei, Frank Colin, obtinand si custodia copilului lor, Levyn.
Designerul vestimentar roman a depus si in 2014 actele de divort, nemaiavand rabdare ca sotul ei sa iasa din puscarie, insa, dupa ce l-a vizitat in penitenciar, s-a razgandit brusc
In lunile care au urmat, Maria Marinescu a fost zarita alaturi de fostul ministru Eugen Bejenariu,
Decizia de a rupe casnicia cu cel cu care are si un copil a venit pe neasteptate pentru Frank Colin, cel care credea ca sotia lui il va astepta pana ce va iesi din inchisoare.
„El a aflat si sufera, este socat. Nu se astepta la asa ceva din partea Mariei. Ea este hotarata sa fie cu fostul ministru si nimic nu o poate face sa se razgandeasca”, a declarat o sursa pentru Cancan.ro.

 

Maria Marinescu


Lidia Buble a ales un barbat…proaspat divortat!

In vara, dupa 15 ani de casnicie, co-prezentatorul emisiunii matinale de la Antena 1 Razvan Simion i-a spus adio sotiei sale, cea alaturi de care are doi copii. Imediat dupa ce a parasit caminul conjugal, prezentatorul TV a inceput o relatie cu Lidia Buble, revelatia muzicala a anului.
Desi au existat imagini cu Razvan iesind din casa cantaretei, cei doi nu au infirmat ca se iubesc, insa nici nu au confirmat faptul ca formeaza un cuplu, cel putin la inceput, lasand anuntul oficial pentru noiembrie, la nunta solistului Adi Sana.
Intr-un comunicat de presa, Razvan Simion anunta, in august, ca s-a despartit de Diana si ca spera la un divort discret, fara scandal. „Timp de 15 ani am trait o poveste frumoasa din care s-au nascut cele mai importante fiinte din viata mea, copiii mei. De ceva timp, drumurile noastre n-au mai fost aceleasi si am hotarat ca e cel mai bine pentru noi – pentru ce putem sa le oferim copiilor nostri – sa o luam pe carari separate. Intr-un mod civilizat, discret, asa cum a fost viata noastra din spatele micului ecran si pana in acest moment”, a tinut sa precizeze starul TV. Avand in vedere ca a respectat-o mereu pe Diana, apropiatii sai sustin ca s-a afisat in public cu Lidia Buble numai dupa ce a incheiat actele de divort cu sotia, in fata notarului!

 

Lidia Buble


Si Julia Jianu a ingrosat randul “separatilor”

O alta despartire intre vedete s-a produs in aceasta vara, cantareata Julia Jianu si sotul ei, Bodgan, luand-o separat pe drumurile vietii. Nu au mai contat cei 15 ani de relatie, cuplul fisurandu-se inca din primavara. De atunci, cei doi soti nu au mai fost vazuti impreuna, ba chiar au evitat sa vorbeasca unul de celalalt in public. Aceste lucruri, dar si faptul ca in aceasta vara au mers separat in vacante, ea cu prietenele, el cu gasca de prieteni, a ridicat si mai multe semne de intrebare. „Ei au avut nenumarate discutii, nenumarate momente in care s-au indepartat. Si-au dat multe sanse. Au inceput sa petreaca din ce in ce mai putin timp impreuna, iar la un moment dat, inevitatibulul s-a produs. Julia nu vorbeste despre acest subiect cu nimeni, insa, nu am auzit-o macar o data sa ii pronunte numele. Iese mereu in oras, insa niciodata cu Bogdan. Nici prietenii apropiati nu l-am mai vazut la culoare de la inceputul verii. Ea se poarta ca si cum nici nu ar fi maritata. Ca o femeie libera. El nu o suna niciodata. Cel mai probabil nu au divortat inca pentru a evita un scandal mediatic”, declara un apropiat al familiei Jianu, pentru CANCAN.ro.

 

julia jianu


Dana Savuica a ramas “prietena” cu fostul sot

In octombrie, la cei 45 de ani ai sai dar aratand ca o pustoaica, fostul iepuras Playboy Dana Savuica s-a despartit de sotul ei Razvan Stanciu (48 de ani), impreuna cu care a stat 26 de ani. Ea a confirmat despartirea, in exclusivitate pentru CANCAN.ro. Dana Savuica a marturisit ca ruptura dintre ea si partenerul sau de viata nu a fost produsa de un amantlac, ci de faptul ca nu a mai existat chimie intre ei, lucru care a dus la despartire.
„Noi suntem bine, pentru ca avem un copil impreuna, pentru ca suntem buni prieteni, nu conteaza fiecare pe ce drum apuca, noi tot timpul vom avea o legatura afectiva si asta cred eu ca este cel mai important. Ramanem buni prieteni. Eu sunt fata de diplomat si intotdeauna voi lasa loc de buna ziua si consider ca atunci cand ai ceva de impartit sau ai impartit 26 de ani impreuna si ai cladit o familie, case, afaceri si asa mai departe, trebuie sa-ti respecti partenerul, omul cu care ai facut aceste lucruri, si nu are rost sa te gandesti la lucrurile rele si sa le pastrezi pe cele bune.”, a declarat Dana Savuica, in exclusivitate, pentru CANCAN.ro.

Dana Savuica si Razvan Stanciu au fost impreuna 26 de ani
Dana Savuica si Razvan Stanciu au fost impreuna 26 de ani

 


Divortul Antoniei a durat un an si jumatate!

Poate cel mai alambicat divort al lui 2015 a fost cel al Antoniei, care l-a parasit pe Vincenzo Castellano pentru Alex Velea, caruia i-a facut si un copil. Scandalul divortului a fost presarat cu acuze de o parte si de cealalta, iar batalia s-a dus in special pe custodia micutei Maya, fiica Antoniei si a lui Vincenzo. Desi divortul fusese introdus de Antonia din decembrie 2013, procedurile dintre Romania si Italia, unde domiciliaza Vincenzo, au prelungit procesul, pana cand cei doi au ales, intr-un final, sa mearga pe o alta cale.

Antonia si Vincenzo au o fetita pe nume Maya
Antonia si Vincenzo au o fetita pe nume Maya

 

In aprilie 2015 Antonia a renuntat la cererea de divort, avocatii au mai negociat cateva luni, iar la sfarsitul lui iunie au mers impreuna la notar pentru desfacerea casatoriei. Conditia pentru ca Vincenzo sa-i acorde divortul a fost ca Maya sa ramana la bunici, in Italia, cu posibilitatea ca Antonia s-o viziteze oricand, spunea tatal lui Vincenzo, Ciro Castellano.

(Gabriel Niculescu)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Pensionarii vor primi banii înaintea Paștelui. Poșta Română a început distribuirea în avans a pensiilor
Pensionarii vor primi banii înaintea Paștelui. Poșta Română a început distribuirea în avans a pensiilor
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Mădălina Ghenea, așa cum n-a mai fost surprinsă NICIODATĂ! Imaginile care taie respirația
Mădălina Ghenea, așa cum n-a mai fost surprinsă NICIODATĂ! Imaginile care taie respirația
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
O poveste extraordinară de viață din care avem toți de învățat. „Totul a început cu niște semințe. De bostan, cu sare”
O poveste extraordinară de viață din care avem toți de învățat. „Totul a început cu...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o sumă mare în cont și i-au furat 140.000 €
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
S-a aflat! Vor întârzia sau nu pensiile în luna mai 2024? Daniel Baciu a făcut anunțul așteptat de milioane de români
S-a aflat! Vor întârzia sau nu pensiile în luna mai 2024? Daniel Baciu a făcut...
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta Română a făcut anunțul
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei bunică „Când mă gândesc că a dat naștere la 12 copii, asta mă înfioară.”
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Cine sunt românii care trebuie să plătească 
Cine sunt românii care trebuie să plătească "taxa pe lux" pentru locuinţele şi maşinile pe care...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Când expiră, de fapt, cardurile sociale. Până la ce dată sunt valabile și ce să faci ca să nu rămâi fără bani
Când expiră, de fapt, cardurile sociale. Până la ce dată sunt valabile și ce să...
Animalul pe care românii îl cresc pentru desfătarea străinilor. Merge direct la export și se pot face inclusiv nuggets din el
Animalul pe care românii îl cresc pentru desfătarea străinilor. Merge direct la export și se...
INTRĂ BANI mai mulți în conturi. Vestea cea mare pentru MILIOANE de români
INTRĂ BANI mai mulți în conturi. Vestea cea mare pentru MILIOANE de români
Câți bani cere Theo Rose ca să cânte la un eveniment pentru 60 de minute. Și-a mărit tariful pentru 2024
Câți bani cere Theo Rose ca să cânte la un eveniment pentru 60 de minute....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Impactul negativ al expunerii la lumina albastră a ecranelor şi beneficiile detoxifierii digitale asupra sănătăţii
Impactul negativ al expunerii la lumina albastră a ecranelor şi beneficiile detoxifierii digitale asupra sănătăţii
Regula din CODUL RUTIER care te poate lăsa FĂRĂ PERMIS. Foarte puțini șoferi o cunosc și o respectă
Regula din CODUL RUTIER care te poate lăsa FĂRĂ PERMIS. Foarte puțini șoferi o cunosc...
Vacanța perfectă e în acest oraș. Cea mai bună destinație de mers pe jos
Vacanța perfectă e în acest oraș. Cea mai bună destinație de mers pe jos
Cele două ZODII care vor avea noroc uriaș în luna mai. Sunt favoritele astrelor
Cele două ZODII care vor avea noroc uriaș în luna mai. Sunt favoritele astrelor
Câți bani primește FCSB după ce a devenit campiona României! Suma uriașă pe care o poate încasa din competițiile europene
Câți bani primește FCSB după ce a devenit campiona României! Suma uriașă pe care o...
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin....
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani:
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani: "Eu mă simt...
Profețiile clarvăzătoarei Baba Vanga devin realitate. Ce s-a adeverit din ce a prezis bulgăroaica pentru 2024
Profețiile clarvăzătoarei Baba Vanga devin realitate. Ce s-a adeverit din ce a prezis bulgăroaica pentru...
Orașul din România în care poți lua mâncare fără să o plătești. Nu te costă nici măcar un leu
Orașul din România în care poți lua mâncare fără să o plătești. Nu te costă...
Singura gară din România care a fost construită pentru personalități. Ce nume grele au coborât din tren și s-au plimbat pe peron sau prin stațiune
Singura gară din România care a fost construită pentru personalități. Ce nume grele au coborât...