Acasă » Știri » HOROSCOP 27 IANUARIE: Nativii din zodia Berbec vor avea o zi axata pe munca

HOROSCOP 27 IANUARIE: Nativii din zodia Berbec vor avea o zi axata pe munca

De: Cancan 27/01/2016 | 08:10
HOROSCOP 27 IANUARIE: Nativii din zodia Berbec vor avea o zi axata pe munca

 

 

Berbec

O zi axata pe munca, eficienta si detalii. Ai multa energie si hotarare, de aceea e posibil sa iei in maini o situatie presanta, fie legata de sanatate, fie legata de locul de munca. Nu-ti sta nimic in cale si ai capacitatea de a ajunge direct la adevar dar si la solutia cea mai buna pentru orice situatie, asa ca ai incredere. Ai o persoana cu autoritate de partea ta, nu te sfii sa-i ceri sprijinul.

Taur

Creativitatea e stimulata astazi, insa e bine sa o folosesti pragmatic. Adica sa ai un scop clar pentru tot ce faci si sa stii exact la ce foloseste si ce creeaza in viitor orice alegere pe care o faci. Mai ales ca acum te preocupa viitorul destul de mult si iti doresti siguranta. Asadar, fie ca ne referim la o relatie romantica a carei soarta se decide acum, fie ca vorbim de proiecte la care lucrezi, ia decizii cand ti-e clar ce vrei si ce posibilitati se deschid.

Gemeni

Sa nu te miri daca astazi te apuca brusc cheful de curatenie in casa sau la birou, ori incepi sa-ti faci ordinea de mult promisa, prin dulapuri si documente. E minunata ziua asta pentru a ordona, organiza, curata… Si mai ales, e excelenta energia zilei pentru a te elibera de tot felul de poveri pe care le constientizezi: fie materiale (lucruri vechi sau inutile) sau emotionale (resentimente, dorinte…). Vei vedea ca dupa acest proces de curatenie, lucruri noi si minunate isi vor face loc in viata ta.

 

Rac

Pentru tine, ziua aceasta vine cu o energie benefica si fertila pentru tot ceea ce poate fi creat cu ajutorul cuvantului scris sau vorbit, a calatoriilor, negocierilor, informatiei pusa in slujba scopurilor comune. Se pot consolida relatii, se pot clarifica parteneriate si colaborari, se dezvolta un proiect si se traseaza directii sanatoase pentru acesta impreuna cu cei implicati. O zi axata pe actiune, eficienta, rezultate concrete. Fara pierderi de timp sau risipa de cuvinte.

Leu

O zi de cules roade ale muncii, la propriu. Se deschid posibilitati de crestere financiara, anticipate sau nu, in urma a ceea ce ai creat pana acum si pe masura calitatilor interioare pe care le manifesti. Un lucru e cert: daca ai constientizat schimbarile necesare in zona muncii si ai inceput sa le si faci, pornind de la atitudinea ta si terminand cu trierea proiectelor in care te implici, ei bine, vei vedea si roadele deja…

Fecioara

Tu te afli intr-un moment frumos, intr-un punct din care se deschid oportunitati si sanse de evolutie diverse, asa ca tot ce ai de facut este sa te bucuri de toate acestea si sa alegi in functie de ceea ce simti si vrei sa creezi. Fie ca e vorba despre o relatie romantica in plina desfasurare si dezvoltare, fie ca e vorba de colaborari si proiecte, aceste zile iti aduc claritate, idei, inspiratie si bucurie in ce faci.

Balanta

Pentru tine, este o zi care aduce revelatii, raspunsuri, ghidare interioara, clarificari. Cu cat mai mult spatiu iti creezi pentru tine, cu atat mai multe daruri primesti. In acelasi timp, astazi e foarte importanta discretia in tot ce faci si mai ales in interactiunile cu ceilalti. Indiferent cat de mare e tentatia de a te implica in discutii cu continut de speculatii si presupuneri, stai departe de astfel de capcane ale mintii si bucura-te de timp cu tine, in liniste.

Scorpion

Luna in Fecioara este o pozitie buna pentru tot ce inseamna proiecte, activitati de grup, demersuri de promovare si in general relatii sociale dezvoltate in scopuri bine stabilite. Astazi poti sa vezi clar ce e nevoie sa ajustezi si unde, care sunt punctele forte pe care le poti exploata si dezvolta si care sunt oamenii cu care poti coopera eficient.

Sagetator

In cazul tau, zona care primeste un influx de energie constructiva este cea a carierei si statului socio-profesional. E bine ca astazi sa profiti de orice sansa de a-ti creste credibilitatea si a-ti deschide calea catre o pozitie mai buna si mai bine platita, de ce nu. Fii flexibil si dispus sa schimbi cate ceva pe ici pe acolo, la nivel de convingeri si atitudine. Unele principii erau valabile candva, dar nu e musai sa fie valabile si astazi.

Capricorn

In cazul tau, e vorba despre evolutie, dezvoltare, perspective noi in ce priveste drumul tau de aici incolo. In orice caz, astazi vei sti ce ai nevoie sa inveti, sa fii si sa faci pentru a crea ceva solid, sanatos, implinitor. Fii atent, deci, la ideile care-ti vin, la oamenii pe care-i intalnesti si la mesajele care ajung la tine pe cai mai mult sau mai putin conventionale.

Varsator

Daca nu stiai cum sa faci sa obtii niste fonduri sau un sprijin material pentru un proiect, astazi nu doar ca afli cum, dar poti primi la propriu ce ai nevoie. Insa tine cont ca uneori e nevoie sa ceri pentru a primi, asa ca fii dispus sa faci si asta. In alta ordine de idei, e posibil ca unele proiecte sa nu mai fie pe placul tau, sau anturajul aferent sa nu ti se potriveasca. Partea buna este ca vei sti exact ce anume e nevoie sa schimbi. Si cum.

Pesti

In cazul tau, imaginea publica, relatiile, parteneriatele, colaborarile, trec printr-o transformare benefica. E timpul sa vezi pe cine poti conta pentru crearea a ceva solid si serios, eventual cu cine poti privi in aceeasi directie o vreme macar. E un timp al abordarii serioase in aceasta privinta, a selectarii pe criterii de responsabilitate si a consolidarii relatiilor dar si a pozitiei tale in anumite angrenaje sociale.


Oana Pascaru

 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Locul din România unde se află CEA MAI FRUMOASĂ stradă din Europa / Puțini știu despre ea
Locul din România unde se află CEA MAI FRUMOASĂ stradă din Europa / Puțini știu...
FOTO. Cât de frumoasă e noua iubită cu care s-a cuplat la câteva zile după ce s-a afișat întâi cu logodnica și apoi cu amanta!
FOTO. Cât de frumoasă e noua iubită cu care s-a cuplat la câteva zile după...
Vlăduța Lupău, apariție INCEDIARĂ! A renunțat la haine și s-a fotografiat AȘA
Vlăduța Lupău, apariție INCEDIARĂ! A renunțat la haine și s-a fotografiat AȘA
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Zodii care vor avea parte de o perioadă fantastică.  Se anunță schimbări benefice, plouă cu bani și scapă de probleme
Zodii care vor avea parte de o perioadă fantastică. Se anunță schimbări benefice, plouă cu...
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat macrou congelat. Ce s-a descoperit la analize
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat...
O tânără care a crezut că este mahmură a ajuns până la urmă la spital iar medicii i-au spus că mai are doar 12 luni de trăit
O tânără care a crezut că este mahmură a ajuns până la urmă la spital...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Cum vor petrece Paștele Oana și Viorel Lis: „O să mă duc pe câmp să alerg un miel”. Blondina face dezvăluiri inedite
Cum vor petrece Paștele Oana și Viorel Lis: „O să mă duc pe câmp să...
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua de Florii? Primele rezultate ale analizelor
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua...
Mioara Velicu rememorează copilăria autentică de la sat: „Am crescut într-o familie cu 8 copii. Dimineața când ne trezeam, simțeam mirosul de lapte fiert, de turte făcute pe plită și căldură.”
Mioara Velicu rememorează copilăria autentică de la sat: „Am crescut într-o familie cu 8 copii....
„Am crezut că sunt iubit. Pleacă!” Pepe a aruncat verigheta și nu s-a mai uitat înapoi! Adevărul din spatele gestului său
„Am crezut că sunt iubit. Pleacă!” Pepe a aruncat verigheta și nu s-a mai uitat...
EXPERIMENT. Pască plină de mucegai, drob cu probleme şi cozonac fără lapte. Analizele de laborator au demascat capcanele de pe masa de Paşte
EXPERIMENT. Pască plină de mucegai, drob cu probleme şi cozonac fără lapte. Analizele de laborator...
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Descoperire ULUITOARE la polii Pământului! Se întâmplă chiar acum
Descoperire ULUITOARE la polii Pământului! Se întâmplă chiar acum
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de măritat, dacă trebuie și insistă cine trebuie...”
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de...
Sâmbătă, 4 mai 2024, de la ora 11, viața acestor 5 zodii intră într-o nouă etapă. Le așteaptă bogăție și succes
Sâmbătă, 4 mai 2024, de la ora 11, viața acestor 5 zodii intră într-o nouă...
Peștele pe care trebuie să îl ai pe masa de Paște. E gustos, se gătește ușor și are un preț accesibil
Peștele pe care trebuie să îl ai pe masa de Paște. E gustos, se gătește...
Euro falși în toată Europa. Banii care au fost falsificați: Nu trebuie să fii expert
Euro falși în toată Europa. Banii care au fost falsificați: Nu trebuie să fii expert
Scandal monstru între Florin Dumitrescu și Alex Dima. Chef-ul l-a jignit foarte urât. ''Nu mai mânca, dementule!''
Scandal monstru între Florin Dumitrescu și Alex Dima. Chef-ul l-a jignit foarte urât. ''Nu mai...
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Rusia pune la cale revendicarea victoriei pe câmpul de luptă. În ce constă planul în trei paşi pentru destabilizarea Ucrainei
Rusia pune la cale revendicarea victoriei pe câmpul de luptă. În ce constă planul în...
TAXA obligatorie în România. Nu poți evita plata ei, oricine ai fi
TAXA obligatorie în România. Nu poți evita plata ei, oricine ai fi
Vârsta de pensionare ar putea crește în România. Datele care ar duce la o decizie conroversată
Vârsta de pensionare ar putea crește în România. Datele care ar duce la o decizie...
Un român a făcut CALCULUL complet: „Cât costă să locuiești, singur, în Londra, în condiții de minimă decență”
Un român a făcut CALCULUL complet: „Cât costă să locuiești, singur, în Londra, în condiții...
Mihăiţă Neşu a rupt tăcerea şi a spus adevărul despre divorţul de soţia sa: „A fost un şoc foarte mare pentru ea!”
Mihăiţă Neşu a rupt tăcerea şi a spus adevărul despre divorţul de soţia sa: „A...
I-a cerut soțului o fotografie cu bebelușul celui mai bun prieten al său, dar a rămas surprinsă de ce era în ea. A povestit totul
I-a cerut soțului o fotografie cu bebelușul celui mai bun prieten al său, dar a...
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital:
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital: "Asta e cel mai important"
Cum arată apartamentul de lux în care locuiește Raluca Bădulescu în chirie: „Plătesc 1.300 de euro pe lună”
Cum arată apartamentul de lux în care locuiește Raluca Bădulescu în chirie: „Plătesc 1.300 de...
De ce scârțâie, de fapt, metroul când ajunge în Gara de Nord. Are legătura cu Nicolae Ceaușescu
De ce scârțâie, de fapt, metroul când ajunge în Gara de Nord. Are legătura cu...
Clădirea emblematică din București în care s-ar petrece lucruri stranii. Unii spun că este bântuită
Clădirea emblematică din București în care s-ar petrece lucruri stranii. Unii spun că este bântuită