Acasă » Știri » HOROSCOP 4 MARTIE. Află ce ţi-au rezervat astrele pentru ziua de vineri

HOROSCOP 4 MARTIE. Află ce ţi-au rezervat astrele pentru ziua de vineri

De: Cancan 04/03/2016 | 07:58
HOROSCOP 4 MARTIE. Află ce ţi-au rezervat astrele pentru ziua de vineri

Horoscop zilnic

Berbec
Dacă ai tot amânat să iei taurul de coarne în ce priveşte unele măsuri radicale în carieră sau în contextul afacerii personale, acum e momentul. Ai susţinere astrală pe zona de putere şi autoritate şi poţi fi atât de intransigent şi riguros pe cât o cere momentul, astfel încât să schimbi ceva în profunzime şi să defineşti mai clar traiectoria ta socio-profesională. Ai încredere în intuiţia ta şi acţionează dincolo de orgoliu.

Taur
Luna în Capricorn te impulsionează să te gândeşti serios la viitorul tău şi să evaluezi posibilitaţile pe care le vezi la acest moment, atât în ce priveşte evoluţia personală cât şi în ce priveşte unele proiecte în comun cu alţii. E o zi bună pentru a realiza obiective dificile şi pentru a obţine ceva ce ai aşteptat multă vreme, fie şi numai nişte răspunsuri sau înţelegeri ale unor întrebări existenţiale. În mod cert, experienţele şi alegerile de astăzi pot însemna un mare pas înainte.

Gemeni
Nu te aştepta ca prietenii să-ţi sară în ajutor sau să-şi ţină promisiunile. Cu cât ai mai puţine aşteptări, cu atât mai puţine dezamăgiri, având în vedere contextul astral care predispune la surprize şi răsturnari de situaţie în relaţii. Pe de altă parte, concentrează-te pe ceea ce ai nevoie ca resurse în acest moment şi mobilizează-le, adu-le la tine, chiar dacă pentru asta e nevoie să renunţi la mândrie şi să ceri sprijinul sau chiar să ceri o favoare. Aşteaptă-te să vezi, astăzi, lucruri care ţi-au scăpat, sau să devoalezi informaţii ce ţi-au fost ascunse.

 

Rac
E destul de înceţoşată linia orizontului, în aceste zile, şi ai sentimentul că singurul lucru pe care îl poţi face este să aştepţi. Detaşarea e cea mai înţeleaptă atitudine acum, mai ales că urmează să ţi se reveleze nişte răspunsuri şi adevăruri nebănuite. În altă ordine de idei, ziua de astăzi are un potenţial major de consolidare a unui parteneriat şi de clarificare a unei traiectorii în această privinţă, cu condiţia să fii dispus să recunoşti şi umbrele celor cu care interacţionezi, ba chiar să triezi riguros direcţiile şi oamenii spre care îţi îndrepţi atenţia.

Leu
Conjuncţia Luna-Pluto în Capricorn te orientează către muncă, organizare, rigurozitate şi disciplină. E o zi excelentă pentru a-ţi pune ordine în agendă şi pentru a aprofunda unele activităţi care-ţi pot aduce atât satisfacţii de tip recunoaştere şi apreciere, cât şi venituri financiare mai mari. Sănătatea ar trebui să fie, de asemenea, prioritară, unele semnale din partea organismului făcându-şi simţită prezenţa, la nivel de oase şi articulaţii. Poate o mai mare atenţie la dietă şi un aport suplimentar de apă şi minerale ar fi de folos.

Fecioară
O zi interesantă, în care puterea interioară şi creativitatea pot fi folosite cu rezultate uimitoare. Chiar dacă ai sentimentul că vei pierde ceva, dacă faci exact ce vrei şi iţi vei urma intuiţia, adevărul este că în esenţă nu pierzi nimic valoros si util. Astăzi, lasă la o parte frica şi inhibiţiile, e păcat să nu foloseşti potenţialul de creştere, creaţie şi clarificare al acestei zile. În relaţia amoroasă sau cu copiii, prin tranşarea unor subiecte îndelung evitate, se poate ajunge la o conexiune mai profundă şi la mai multă coerenţă în deciziile comune.

Balanţă

Pentru ţine, această zi este potrivită pentru a te acordă la realitatea exterioară, găsindu-ţi echilibrul interior. Pentru asta, e posibil să fie nevoie de mai multă fermitate în a gla nisteconturi cu trecutul şi, pe ici pe colo, de mai multă intransigenţă. Chiar dacă îţi place să treci cu vederea o serie de lucruri din dorinţă de a fi pace şi armonie în jurul tău, toate aceste reprimări îţi pot veni de hac la un moment dat, prin somatizari ale emoţiilor îngropate sau senzaţia de greutate în corp şi nu numai. E timpul să ai grijă de interiorul tău, orice ar presupune asta.

Scorpion

Luna se află în Capricorn şi îl întâlneşte pe Pluto, unul din stăpânii semnului tău zodiacal. Intuiţia, privirea pătrunzătoare şi comunicarea mai mult non-verbală decât verbală, îţi revelează astăzi o serie de răspunsuri şi îţi clarifica multe subiecte asupra cărora erai confuz. Prietenii şi persoană iubită sunt sursă de inspiraţie şi sprijin. În schimb, în sferă muncii şi sănătăţii, e necesar să fii mai atent decât de obicei şi mai flexibil. Pot să apăra surprize în acest sens, de aceea fii gata să te adaptezi şi să găseşti soluţii rapide şi nonconformiste.

Săgetător

Renunţi la ceva, câştigi altceva. Cam aşa stau lucrurile astăzi şi totul pare să se învârtă în jurul banilor şi a acumulărilor materiale. În această privinţă, sunt şanse de valorizare a unor resurse interioare şi abilităţi personale, astfel încât să-ţi creşti veniturile sau să faci investiţii profitabile. E momentul să profiţi de această conjunctură astrala pentru a-ţi consolida fundaţia financiară. Pe de altă parte, Uranus poate aduce situaţii neprevăzute legate de copii, relaţia cu persoană iubită sau un proiect. Şi se pare că pentru a trece uşor prin aceste experienţe, e necesar să fii creativ, nu reactiv.

Capricorn

Eşti într-un moment de reevaluare a drumului personal şi al aspiraţiilor. În mod sigur, schimbări de destin fundamentale se petrec în această perioadă, chiar dacă acum păr insesizabile. De fapt, fiecare gând, intenţie, cuvânt şi acţiune contribuie la această nouă traiectorie şi la definirea unor noi obiective pe termen lung. Pentru asta, e esenţial să te documentezi, să cercetezi şi să observi cu atenţie tot ce se petrece în jurul tău, cu cât mai puţine judecăţi şi puncte de vedere rigide, însă.

Vărsător

Pentru ţine, această zi e precum o oglindă în care să te priveşti în profunzime, o oglindă a conştiintei tale. Dacă eşti atent la detalii şi ai curajul să-ţi pui întrebări tranşante şi directe, ai ocazia să eliberezi nişte blocaje în care ai persistat poate chiar ani de zile. Chirurgie cu laser pe subconştient, cam aşa s-ar traduce energia pe care o simţ cei care sunt atenţi la ei în aceste zile. Urmată de vindecare rapidă şi chiar rejuvenare.

Peşti

Luna îl întâlneşte pe Pluto în zonă prietenilor şi a relaţiilor sociale. Probabil că vei avea ocazia, pe de o parte să vezi ce nu funcţionează în anumite relaţii şi proiecte care le implică pe acestea, iar pe de altă parte, energia zilei te ajută să creezi conexiuni mai profunde cu unii apropiaţi. De fapt, ai posibilitatea şi deschiderea să vezi ceva ce nu ai văzut până acum şi să înţelegi totul dintr-o perspectivă mult mai profundă şi… spirituală, de ce nu.

 

Anca Toma
 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Facturi mai mari la curent. Cu cât se SCUMPEȘTE energia electrică în noua ofertă a Hidroelectrica și de ce
Facturi mai mari la curent. Cu cât se SCUMPEȘTE energia electrică în noua ofertă a...
FOTO. David Popovici și-a cumpărat „bestie” decapotabilă de peste 200.000 de euro! Băiatul modest a dispărut
FOTO. David Popovici și-a cumpărat „bestie” decapotabilă de peste 200.000 de euro! Băiatul modest a...
S-a pozat fără HAINE într-o FARFURIE! Alexandra Stan, cele mai INCENDIARE imagini din 2024
S-a pozat fără HAINE într-o FARFURIE! Alexandra Stan, cele mai INCENDIARE imagini din 2024
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
Numerele care atrag banii în viața ta. Cât de norocos ești în funcție de data nașterii și cum calculăm cifra banilor
Numerele care atrag banii în viața ta. Cât de norocos ești în funcție de data...
Cornel Dinicu a întins masa de Paște pe ruinele Fermei Dacilor! A făcut dezvăluiri emoționante
Cornel Dinicu a întins masa de Paște pe ruinele Fermei Dacilor! A făcut dezvăluiri emoționante
GALERIE FOTO Cele mai extravagante ținute de la Met Gala 2024. Un bilet la dineu a costat 75.000 de dolari
GALERIE FOTO Cele mai extravagante ținute de la Met Gala 2024. Un bilet la dineu...
A plecat în vacanță în Spania și a dispărut fără urmă. Ana Maria i-a trimis unei prietene un mesaj bizar, însă poliția are altă pistă
A plecat în vacanță în Spania și a dispărut fără urmă. Ana Maria i-a trimis...
Dacia Duster 2024: „Poate chiar e o problemă că arată atât de futurist”
Dacia Duster 2024: „Poate chiar e o problemă că arată atât de futurist”
Ce se întâmplă cu fiica Oanei Roman după divorțul părinților și moartea bunicii sale: ,,Mă rog la Dumnezeu”. Oana Roman face tot posibilul să o ajute pe micuța Isa
Ce se întâmplă cu fiica Oanei Roman după divorțul părinților și moartea bunicii sale: ,,Mă...
Se spală în a treia zi de Paște? Ce spun preoţii
Se spală în a treia zi de Paște? Ce spun preoţii
Suferința prin care a trecut Mihai Onilă când a auzit că fiica lui se va stinge din viață „Nu a fost nici măcar un semn, absolut nimic.”
Suferința prin care a trecut Mihai Onilă când a auzit că fiica lui se va...
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
Minunea din grădina unui sătmarean. Fructele sale ajung să cântărească şi 140 de grame şi se vând cu doar 20 de lei kilogramul
Minunea din grădina unui sătmarean. Fructele sale ajung să cântărească şi 140 de grame şi...
BANCUL ZILEI. De Paște, soțul e la bucătărie și face de mâncare. Soția, care e la cură de slăbire, îl întreabă: - Ce faci...
BANCUL ZILEI. De Paște, soțul e la bucătărie și face de mâncare. Soția, care e...
Creează, Repară, Inovează: sculele electrice FĂRĂ FIR Parkside la Lidl
Creează, Repară, Inovează: sculele electrice FĂRĂ FIR Parkside la Lidl
VINDECĂTOR sau ȘARLATAN? Călugărul care a avut LUMEA la picioare
VINDECĂTOR sau ȘARLATAN? Călugărul care a avut LUMEA la picioare
La 12 ani de la divorț, Mihai Neșu rupe tăcerea! Adevărul a ieșit la iveală: „Vreau să știe lumea...”
La 12 ani de la divorț, Mihai Neșu rupe tăcerea! Adevărul a ieșit la iveală:...
Afacerea care l-a îmbogățit pe un român. A cultivat un fruct banal care a ajuns să fie considerat o adevărată comoară. Se vinde cu 20 de lei kilogramul, iar oamenii vin de la zeci de kilometri distanță să cumpere
Afacerea care l-a îmbogățit pe un român. A cultivat un fruct banal care a ajuns...
Emailul pe care trebuie să îl ștergi neapărat dacă l-ai primit. Utilizatorii nu trebuie să îl deschidă, pentru că pot fi în pericol
Emailul pe care trebuie să îl ștergi neapărat dacă l-ai primit. Utilizatorii nu trebuie să...
Medicul care l-a operat a anunțat acum. FLORIN PIERSIC...
Medicul care l-a operat a anunțat acum. FLORIN PIERSIC...
Cutremur în lumea interlopă. Beinur ar putea prelua şi clanul Corduneanu. Cum va reacţiona Adrian Beleaua?
Cutremur în lumea interlopă. Beinur ar putea prelua şi clanul Corduneanu. Cum va reacţiona Adrian...
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Vladimir Putin a fost învestit azi într-un nou mandat la conducerea Rusiei. Ce declaraţii a făcut liderul rus în timpul ceremoniei
Vladimir Putin a fost învestit azi într-un nou mandat la conducerea Rusiei. Ce declaraţii a...
Ungaria NU vrea să renunțe. Alianța care o scoate definitiv din Europa
Ungaria NU vrea să renunțe. Alianța care o scoate definitiv din Europa
Medicul și vedeta. Monica Bârlădeanu și Valeriu Gheorghiță, vacanță romantică în Deltă
Medicul și vedeta. Monica Bârlădeanu și Valeriu Gheorghiță, vacanță romantică în Deltă
Doctorul Vlad Ciurea dezvăluie care este alimentul de pe masa de Paște care ne face mai INTELIGENȚI
Doctorul Vlad Ciurea dezvăluie care este alimentul de pe masa de Paște care ne face...
Cum arată şi din ce face bani Consuelo, fosta soţie a lui Adrian Mutu, la 51 de ani. Imagini rare
Cum arată şi din ce face bani Consuelo, fosta soţie a lui Adrian Mutu, la...
Gabriela Cristea, prima reacție după problemele de la afacerea cu cozonaci. Cum a explicat situația: „Nimeni nu v-a țepuit”
Gabriela Cristea, prima reacție după problemele de la afacerea cu cozonaci. Cum a explicat situația:...
Pepe, mesaj cu subînțeles pentru Raluca Pastramă? Artistul stârnește controverse cu noua piesă „Pasăre de noapte”
Pepe, mesaj cu subînțeles pentru Raluca Pastramă? Artistul stârnește controverse cu noua piesă „Pasăre de...
Cum sărbătorea Ion Dolănescu Paștele alături de copiii săi: „Nu mâncam nimic, nici apă nu beam”
Cum sărbătorea Ion Dolănescu Paștele alături de copiii săi: „Nu mâncam nimic, nici apă nu...
Băutura care are un gust mai bun decât cafeaua. Te trezește instant, dar are la bază alte ingrediente
Băutura care are un gust mai bun decât cafeaua. Te trezește instant, dar are la...
Locul din România care a renăscut cu fonduri europene. Gradul de absorbție a depășit 140% aici
Locul din România care a renăscut cu fonduri europene. Gradul de absorbție a depășit 140%...