Acasă » Știri » Sport » Ce nu s-a văzut la TV. DOAR AICI ai cel mai tare comentariu al meciului ROMÂNIEI!

Ce nu s-a văzut la TV. DOAR AICI ai cel mai tare comentariu al meciului ROMÂNIEI!

De: Cancan 10/06/2016 | 21:25
Ce nu s-a văzut la TV. DOAR AICI ai cel mai tare comentariu al meciului ROMÂNIEI!

CANCAN.ro v-a ţinut în priză la Franţa - România cu un comentariu livetext unic. Scopul nostru? Să comentăm meciul alături de voi. Şi nu am făcut-o în maniera greoaie şi plină de clişee a presei sportive, ci în aceea lejeră, relaxată şi mustind de umor a microbistului român tipic. Din nefericire, finalul meciului a adus înfrângerea naţionalei României, dar echipa noastră a jucat admirabil. Vă aşteptăm să urmăriţi livetext şi pe 15 iunie, la meciul România - Elveţia.

UPDATE – ora 00.50: Cristi Sapunaru: „Cred ca meritam mai mult din acest meci (…) Aceasta tara (n.r. – Romania) merita echipa nationala calificata in sferturi sau in optimi„.

UPDATE – ora 00.45: Portarul Frantei, Hugo Lloris: „(…) Suntem fericiti ca am luat trei puncte. (…) Urmatoarea partida, cea cu Albania, va fi la fel de importanta ca cea de astazi„.

UPDATE – ora 00.40: Antrenorul Frantei, Didier Deschamps: „Cred ca romanii ar spune ca nu e corect acest rezultat (…) Nu e usor sa joci impotriva Romaniei. (…) Cred ca pentru romani e dureros sa pierzi in ultimele minute. Stanciu, Stancu, Popa, la fel si Alibec, sunt foarte buni, e o echipa care joaca foarte bine impreuna (…)

UPDATE – ora 00.35: Florin Andone: „Nu iesim de pe teren cu capul plecat. Pacat ca s-a alergat mult, ca s-a luptat mult. A fost un meci foarte greu. (…) Mergem cu gandul si cu inima inainte (…) Trebuie sa castigam peste 5 zile cu Elvetia!

UPDATE – ora 00.28: Anghel Iordanescu (antrenorul „nationalei”): „Am facut o partida buna! Am inceput jocul foarte bine si poate ca, daca reuseam sa marcam in startul jocului, lucrurile stateau cu totul si cu totul altfel. Este greu, este dureros si trist, la acest nivel, sa pierzi in minutul 88. (…) Toti jucatorii sufera in vestiar! (…) Cred ca va trebui sa refacem jucatorii din punct de vedere fizic si, apoi, mental. (…) VREAU SA LE MUTUMESC SUPORTERILOR! AU FOST FANTASTICI! AU FOST MAGISTRALI!

UPDATE – ora 00.25: Vlad Chiriches: „Ne asteptam ca Franta sa domine jocul. Sunt jucatori puternici, de calitate, dar am reusit sa ne ridicam la nivelul lor. (…) Ne dorim sa facem un joc bun cu Elvetia, sa castigam, sa scoatem puncte!

UPDATE – ora 00.20: Nicusor Stanciu: „Cred ca am facut, ca echipa, un joc destul de bun. Daca eram putin mai atenti puteam sa scoatem un egal. Am avut ocazii mari de a marca. Doar norocul i-a facut sa castige! Sunt, personal, suparat ca am pierdut! E o dezamagire, o tristete imensa„.

UPDATE – ora 00.15: Bogdan Stancu: „Nu ne-a speriat Franta. Nu am avut emotii deloc. Cu putin noroc si cu putina experienta am fi putut sa castigam!

Final de meci: Franţa ne bate cu 2 minute înainte de final, dar băieţii noştri au fost admirabili. Mai ales Puiu Iordănescu, acest junior de mare perspectivă!

min 88 Payet înscrie un gol senzaţional. Senzaţional de nemeritat. Franţa – România 2-1. Cât de aproape am fost! Ca Iliescu de viaţa de apoi!

min 86 Ne scuzaţi, dar e aproape 12 noaptea: Alibec i-a băgat mingea în chiloţi lui Sagna. Acelaşi francez care spunea că are români care lucrează pentru el. Ei bine, un român de la Giurgiu l-a ”lucrat” bine de tot.

min 82 Şi a treia cruce din prim-plan este făcută de Adi Popa, în minutul 82, când a fost înlocuit de Torje. Am fi răi să spunem că aceste cruci nu ne-au făcut deloc rău, din contră. FORZA DUMNEZEU!

min 69: Stancu a egalat dintr-un penalty scos de Stanciu. Dominăm Franţa şi pe teren şi în tribune. 20.000 de români strigă la unison: ”Luptăm, luptăm, luptăm şi câştigăm!”. Hai, băieţii!

min 65: GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL!

min 64: PENALTY ROMÂNIAAAAA! HAIDE NICUŞOR!

min 57: Giroud deschide scorul cu un gol care ne aminteşte dureros de mult de golul lui Kenneth Anderson din 1994. Tătăruşanu a sărit de parcă l-ar fi tras cineva de tricou. Păcat. Franţa – România 1-0.

min 54 Payet îl face pe Hoban să aibă nevoie de o operaţie de scoatere a ierbii de fund, iar Pogba ratează, la o fază la care APĂRĂ TĂTĂRUŞANUUUUUUUUU!

min 52 Staţi liniştiţi, Giroud are nevoie de 5 ocazii ca să marcheze! Deocamdată a avut trei. Să sperăm că nu mai are mai mult de una!

min 48: Bogdan Stancu ratează a doua ocazie uriaşă a României. Avem 2-1 la ratări! Suntem finaliiiiişti!

min 45: Centrările lui Săpunaru l-ar face şi pe Bănel să pară fotbalist.

Şi a doua repriză de la Franţa – România începe tot cu o cruce largă în prim-plan. De data asta a lui Ovidiu Hoban. Probabil Hoban i-a transmis lui Dumnezeu: ”Dă, Doamne, să fiu fotbalist repriza asta!”.

Pauză Franţa – România 0-0 la pauză. Dacă scoatem un egal cu favorita competiţiei la ea acasă, probabil am putea ieşi deja la Universitate. Mai ales că mâine se anunţă un protest româno-francez.

min. 44: Avem deja două cartonaşe galbene, amândouă pentru fundaşi: Chiricheş şi Raţ. Raţ mai avea puţin şi scotea cuţitul la Giroud.

min 38: Koscielny îi dă un şut în pulpă lui Andone în careu, dar astăzi trebuie să i se rupă capul lui Adi Popa ca să se dea un penalty pentru noi.

min 36: Dragoş Grigore e primul jucător din istoria turneelor finale tuns 0 cu 2.

min 30: Pintilii se accidentează. Nu sperăm că de tot, dar parcă Pintilii a jucat azi ca pe vremuri, la Jiul Petroşani

min 21: Dacă Buzdugan şi Morar ar comenta pe undeva meciul ăsta am avea 20 de amenzi în primele 20 de minute. Şi la sfârşitul meciului ne-ar exclude din UE.

min 14: Griezmann loveşte bara cu capul după o fază la care Sagna i-a făcut otită lui Stancu.

min 8: Rami joacă la noi! Din păcate, şi arbitrul joacă la ei.

min 4: Bogdan Stancu ratează singur cu poarta goală de la un metru de poartă. Probabil va rămâne ocazia turneului. Din tribune se aude ”Pe ei, băieţi, pe ei, băieţi, pe ei, băieţi, pe mama lor!”.

Chiar suntem pe ei! Hai România!

22:04 Primul cadru cu Anghel Iordănescu la acest euro a fost cu generalul făcându-şi nişte cruci laaaargi, cât nişte zile de post. Dumnezeu e român azi. Bine. că şi Allah s-ar putea să fie francez…

22:00 Dacă se va face cumva schimb de portari, la francezi va apăra Costil, la români va apăra Costel.

21:58 Festivitatea de început e susţinută de un băiat care pune muzică la calculator. Să vedeţi ce complicat o să fie la Euro 2020 (când sunt meciuri în România) să-i băgăm pe toţi spectatorii în clubul de manele unde o să facă Florin Salam deschiderea.

21:45 La antrenamentul de dinainte de începerea meciului, Cristi Săpunaru a acuzat dureri la genunchi şi e incert pentru începerea meciului. Ce ţi-e şi cu reumatismul ăsta! O fi târziu să-l trimitem rapid la nişte băi la Olăneşti?

21:27 ”Am români care lucrează pentru mine”, a declarat Bacary Sagna, fundaşul dreapta al Franţei, înainte de meciul cu noi. Stai liniştit, Bacary, şi noi avem francezi care lucrează pentru noi: Clotilde Armand, de pildă, este consilier general la Bucureşti. Plus că avem senzaţia că tu o să lucrezi pentru Bogdan Stancu în seara asta.

21:15 Cu puţin timp înaintea începerii meciului de debut de la Euro (România – Franţa), UEFA a anunţat că meciul va fi arbitrat de maghiarul Viktor Kassai. Ştiţi bancul ăla cu Kassai, nu? K-aşa-i francezul, când vrea neapărat să câştige: pune un ungur la meciul României.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Pensionarii vor primi banii înaintea Paștelui. Poșta Română a început distribuirea în avans a pensiilor
Pensionarii vor primi banii înaintea Paștelui. Poșta Română a început distribuirea în avans a pensiilor
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Imagini SUPERBE cu soția lui Ogică: AȘA se IMBRACĂ la job! Meseria NEAȘTEPTATĂ pe care o are Alexandra
Imagini SUPERBE cu soția lui Ogică: AȘA se IMBRACĂ la job! Meseria NEAȘTEPTATĂ pe care...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o sumă mare în cont și i-au furat 140.000 €
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Unde va sărbători Irinel Columbeanu Paștele? Motivul pentru care omul de afaceri nu se poate bucura de preparatele tradiționale
Unde va sărbători Irinel Columbeanu Paștele? Motivul pentru care omul de afaceri nu se poate...
Ce plantă poate preveni cancerul? Are proprietăți miraculoase: elimină pietrele de la rinichi și tratează bolile de inimă
Ce plantă poate preveni cancerul? Are proprietăți miraculoase: elimină pietrele de la rinichi și tratează...
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a trăit „Au fost restaurante care nu m-au primit. A căzut cerul pe mine.”
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Judeţele care se vor dezvolta puternic. Proiectul de infrastructură care va transforma estul României
Judeţele care se vor dezvolta puternic. Proiectul de infrastructură care va transforma estul României
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Când poți pleca din magazine fără să plătești cumpărăturile. Ești acoperit de lege și nimeni nu are ce să îți facă
Când poți pleca din magazine fără să plătești cumpărăturile. Ești acoperit de lege și nimeni...
Aplicația care te plătește să mergi pe jos. Poți face o grămadă de bani în timp ce te plimbi
Aplicația care te plătește să mergi pe jos. Poți face o grămadă de bani în...
UNGURII au dat deja ordinul. Șoferii români care AU INTERZIS peste graniță. Se aplică de astăzi, 27 aprilie
UNGURII au dat deja ordinul. Șoferii români care AU INTERZIS peste graniță. Se aplică de...
Câți bani cere Theo Rose ca să cânte la un eveniment pentru 60 de minute. Și-a mărit tariful pentru 2024
Câți bani cere Theo Rose ca să cânte la un eveniment pentru 60 de minute....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Die Welt publică acordul de pace pe care Ucraina şi Rusia l-ar fi putut semna în aprilie 2022
Die Welt publică acordul de pace pe care Ucraina şi Rusia l-ar fi putut semna...
Anunțul dimineții despre BANII DE PENSIE: Tot timpul se întâmplă problema asta
Anunțul dimineții despre BANII DE PENSIE: Tot timpul se întâmplă problema asta
Secretul unui pui suculent și delicios. Sfat de aur de la Jamie Oliver
Secretul unui pui suculent și delicios. Sfat de aur de la Jamie Oliver
Cele două ZODII care vor avea noroc uriaș în luna mai. Sunt favoritele astrelor
Cele două ZODII care vor avea noroc uriaș în luna mai. Sunt favoritele astrelor
Decizia radicală luată de fiica cea mare a lui Cristi Borcea, la 20 de ani. Momentul care îi poate schimba total viaţa
Decizia radicală luată de fiica cea mare a lui Cristi Borcea, la 20 de ani....
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Cum a reușit Jo să treacă peste depresie, după despărțirea de Juno: ”Unele au trecut, altele încă mă afectează”
Cum a reușit Jo să treacă peste depresie, după despărțirea de Juno: ”Unele au trecut,...
Scandal după lansarea filmului Buzz House al lui Selly. Acuzații de viol și pedofilie
Scandal după lansarea filmului Buzz House al lui Selly. Acuzații de viol și pedofilie
Sfatul zilei de duminică, 28 aprilie 2024. Criză financiară pentru Gemeni
Sfatul zilei de duminică, 28 aprilie 2024. Criză financiară pentru Gemeni
Județul din România care a fost luat cu asalt. Aici se mută cei mai mulți oameni, indiferent că sunt tineri sau pensionari
Județul din România care a fost luat cu asalt. Aici se mută cei mai mulți...