Acasă » Showbiz » Showbiz intern » ”Ciocniri” între Bianca şi Victor! ”S-ar putea despărţi definitiv!”

”Ciocniri” între Bianca şi Victor! ”S-ar putea despărţi definitiv!”

De: Cancan 04/09/2016 | 15:00
”Ciocniri” între Bianca şi Victor! ”S-ar putea despărţi definitiv!”

Relaţia dintre Bianca şi Victor este una foarte condimentată.  Cei doi s-au cunoscut la finalul anului 2012 la emisiunea “Dansez pentru tine”.  Dansul i-a unit atât de tare, încât cei doi s-au îndrăgostit iremediabil.

Cum Victor ieşise din relaţia cu Anda Adam, iar Bianca încheiase povestea de iubire dintre ea şi Adrian Cristea, momentul a fost prielnic ca cei doi să înceapă un nou capitol de iubire.  În toamna anului 2013 cei doi şi-au unit destinele în faţa lui Dumnezeu, iar iubirea lor părea să fie veşnică, doar că lucrurile au căpătat o altă întorsătură când Bianca a plecat cu fostul iubit, Adrian Cristea într-o escapadă romantică la Paris. Victor şi Bianca au divorţat şi păreau că nimic nu-i va readuce împreună. Dar cum viaţa este plină de surprize, vara anului trecut i-a prins din nou împreună, dar de această dată cu planuri serioase, atât de serioase încât în aproape o lună cei doi vor deveni părinţi şi asta pentru că Bianca poartă în pântece rodul iubirii dintre cei doi.

S-ar putea despărţi definitiv anul viitor

Bianca Drăguşanu este născută într-o zi guvernată de Pământ Yang şi de Şobolan şi în an de Apă Yang şi Câine. 2016 este un an foarte bun pentru a face schimbări în viaţa ei, pentru a da naştere, pentru a se împlini ca femeie şi ca mamă. Anul poate fi destul de tensionat, din cauza cionirii dintre Apei Yang din anul în care s-a născut Bianca şi Focul Yang de anul acesta, aşa ca sunt posibile certuri în cuplul Bianca-Victor Slav, dar naşterea copilului poate suda relaţia lor. Problema este că anul 2017 va fi unul de ciocnire pentru Victor Slav şi este posibilă o nouă despărţire, mai serioasă de data aceasta, pentru că va fi prima dată când Slav va fi penalizat la relaţie. El îşi va dori să facă schimbări care pot duce la certuri, la neînţelegeri şi chiar la despărţire. Pe de altă parte, perioada de noroc în care se află Victor arată susţinere din partea astrelor în plan profesional. Anul 2017 va fi unul extrem de important pentru Victor, în ceea ce priveşte relaţia de cuplu. Ar fi bine să poarte un talisman cu zodia Dragon începând cu 4 februarie 2017 până pe 3 februarie 2018.  

Lavinia şi Ştefan Bănică

Primele zvonuri despre o posibilă relaţie dintre Ştefan Bănică şi Lavinia Pârva au apărut în 2011, atunci când Lavinia a fost fotografiată ieşind din blocul din zona Dorobanţi acolo unde Bănică are un apartament. Imediat ce a văzut cp este fotografiată, cântăreaţa i-a dat un mesaj lui Bănică cu textul: “Nuuu iesi”. În 2013, Andreea Marin şi Ştefan Bănică au anunţat printr-o postare pe contul de Facebook că divorţează. Rămas liber, cântăreţul s-a refugiat în braţele Lavinei Pârva, dar a păstrat o relaţie de prietenie cu Andreea, mai ales că cei doi se ocupă de educaţia copilului lor, Violeta. În timp ce Bănică şi Lavinia sunt foarte discreţi cu relaţia lor, Andreea Marin nu ezită să îşi arate dragostea faţă de partenerul ei, Tuncay Ozturk, care în 2014 i-a devenit oficial soţ.

Vor avea probleme în relaţie, chiar se pot despărţi anul acesta

Ştefan Bănica Junior este născut într-o zi guvernată de Lemn Yin şi Iepure şi în an de Foc Yin şi Capră. Anul acesta nu are aspecte care să aducă informaţii despre încheierea relaţiei cu Lavinia, ceea ce înseamnă  că din punctul lui de vedere lururile sunt în parametri normali. Însă anul 2017 pare să aduca în diagrama artistului nori negri în relatia cu cântăreaţa. Problema este că până atunci, Lavinia are un an 2016 destul de greu, de solicitant , cu nevoia de schimbare aproape în toate planurile. Este posibil să simtă nevoia unei schimbări şi în ceea ce priveşte relaţia cu Bănică. Dacă relaţia lor este sudată, nici anul acesta, nici anul viitor, cei doi nu se vor despărţi. Dacă ţinem cont de compatibilitatea mare dintre ei, este posibil ca aceşti doi ani să fie plini de provocări care fie le consolidează şi mai mult relaţia, fie vor duce la o ruptură. 

Mihaela şi Felix

Povestea de dragoste dintre Mihaela Rădulescu şi Felix Baumgartner a început în 2014, atunci când jurata de la “Românii au talent” i-a luat acestuia un interviu, după ce austriacul a sărit cu paraşuta din stratosferă, depăşind viteza sunetului şi a stabilit recordul celui mai înalt salt în cădere liberă. În cazul celor doi a fost atracţie la prima vedere, iar acest lucru l-a confirmat şi Felix. S-a format o legătură între noi din momentul în care ne-am văzut. Ne potrivim perfect, e o fată foarte amuzantă, are multă grijă de mine, facem multe lucruri împreună şi mă sprijină, povestea austriacul.

Cu toate că iubirea dintre ei este foarte mare, cei doi nu se gândesc la căsătorie. “Să ne căsătorim?  Se uită în ochii mei acum şi zice NU. Căsătoria nu cred că mai este necesară.  Dacă ne iubim şi stăm împreună, nu avem nevoie de o hârtie”, povesteau cei doi într-un interviu. Cu toate că multe voci susţineau că cei doi nu vor rezista ca şi cuplu, iată că lucrurile stau total altfel, iar Felix i-a intrat în suflet şi lui Ayan, băieţulul Mihaelei din mariajul cu omul de afaceri, Elan Schwartzenberg.

S-ar putea despărţi anul viitor

Mihaela Rădulescu este născută pe 3 august 1969, în an guvernat de Pământ Yin şi Cocoş şi într-o zi de Metal Yang şi Câine, două elemente care arată caraterul extem de puternic al acesteia şi o voinţă de fier, datorită căreia obţine tot cea ce îşi doreşte. Vedeta de televiziune a fost destul de norocoasă de-a lungul vieţii, înşă a trăit şi momente mai puţin bune, care i-au întărit convingerea că se poate descurca în orice situaţie. În ceea ce priveşte viaţa profesională, Mihaela a obţinut succesul pe care şi l-a dorit, dar în viaţa personală  avut mai multe dezamăgiri pe care le-a considerat etape fireşti şi a privit către viitor, fiindcă este optimistă şi vede mereu jumătatea plină a paharului.

De ceva timp trăieşte o relaţie de iubire cu austriacul Felix Baumgartner care se pare că este jumătatea ei, fiindcă este nascut într-o zi guvernată de Lemn Yin şi Bou şi în an de Pământ Yin şi Cocoş. Între Metalul Yang din ziua în care s-a născut Mihaela Rădulescu şi Lemnul Yin din ziua în care s-a născut Felix există o relaţie de armonie perfectă, ceea ce arată că ei se înţeleg foarte bine şi este posibil ca amândoi să trăiască sentimentul că şi-au găsit jumatatea. Cu toate acestea este posibil ca anul 2017 să ridice unele probleme în cuplul lor şi să se pună, la un moment dat, problema astfel:  fie se căsătoresc, fie se despart. Atât anul 2016, cât si 2017, precum şi decada de noroc în care se află Mihaela Rădulescu vorbeşte despre posibilitatea de a se căsători. Sunt şanse foarte mari ca Mihaela să se recăsătorească în viitorul apropiat sau să îşi schimbe partenerul.

Aspectul de Putere care guvernează anul acesta, anul viitor şi perioada de noroc în care se află vedeta TV arată că în viaţa ei se pot întâmpla evenimente neaşteptate cu privire la relaţia cu partenerul de viaţă. Este bine de precizat ca în ceea ce priveşte Destinul lui Felix, abia în jurul vârstei de 60 de ani apar aspecte care pot favoriza mariajul.

Mai multe detalii puteţi citi în revista SPY.

Răzvan Sava

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Elixirul care îți CURĂȚĂ corpul la un preț derizoriu. Oricine și-l poate permite!
Elixirul care îți CURĂȚĂ corpul la un preț derizoriu. Oricine și-l poate permite!
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un manechin spectaculos
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
S-a dezbrăcat și are milioane de like-uri! Georgina lui Ronaldo, cea mai incendiară apariție
S-a dezbrăcat și are milioane de like-uri! Georgina lui Ronaldo, cea mai incendiară apariție
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Ce poreclă i-a pus Violeta Bănică lui Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin: „Este un..”
Ce poreclă i-a pus Violeta Bănică lui Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin: „Este un..”
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce îl urmărea pe presupusul amant al iubitei sale!
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce...
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Kremlinul spune că „soarta lui Zelenski este pecetluită”. Peskov: „Panica în rândul ucrainenilor crește”
Kremlinul spune că „soarta lui Zelenski este pecetluită”. Peskov: „Panica în rândul ucrainenilor crește”
Ești obligat să lași certificatul de înmatriculare la service atunci când duci mașina la reparat?
Ești obligat să lași certificatul de înmatriculare la service atunci când duci mașina la reparat?
Dana Roba, atacată dur de tatăl lui Daniel Balaciu: ,, Mi-a vorbit foarte urât și m-a amenințat”. Ce a rugat-o fosta soacră pe vedetă
Dana Roba, atacată dur de tatăl lui Daniel Balaciu: ,, Mi-a vorbit foarte urât și...
Tragedie în România! A MURIT
Tragedie în România! A MURIT
Ce sumă a plătit Tavi Clonda pentru geanta oferită cadou soției. Gabriela Cristea este în al nouălea cer după achiziție! „ Acum își cumpără pentru prima dată când e cu mine.”
Ce sumă a plătit Tavi Clonda pentru geanta oferită cadou soției. Gabriela Cristea este în...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel mai înalt loc din lume la care această plantă s-a adaptat
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă, nevasta te-ar întâmpina cu…
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
Rezervor URIAȘ de apă, găsit ADÂNC sub suprafața Pământului
Rezervor URIAȘ de apă, găsit ADÂNC sub suprafața Pământului
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Peștele pe care să nu-l cumperi din piață. Ce au arătat testele:  “Am găsit arsen, plumb și mercur”
Peștele pe care să nu-l cumperi din piață. Ce au arătat testele: “Am găsit arsen,...
Lucrurile pe care să nu le faci sub nicio formă până în ziua de Paște 2024. E păcat să faci asta în Săptămâna Patimilor
Lucrurile pe care să nu le faci sub nicio formă până în ziua de Paște...
Se schimbă regulile în România. SE DĂ LEGEA pe care o așteptau milioane de români
Se schimbă regulile în România. SE DĂ LEGEA pe care o așteptau milioane de români
DEZASTRU pentru Iancu Sterp. Riscă descalificarea din finală! Acuzații grave la Survivor! Cum a trișat cu ajutorul fratelui său
DEZASTRU pentru Iancu Sterp. Riscă descalificarea din finală! Acuzații grave la Survivor! Cum a trișat...
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
INTRĂ BANII pe card de astăzi, 29 APRILIE. Informația confirmată oficial în direct la TV: A fost o mobilizare generală
INTRĂ BANII pe card de astăzi, 29 APRILIE. Informația confirmată oficial în direct la TV:...
Exclusiv: Valentina Borcea și Cristian Boureanu, împreună în instanță. Cine i-a dat în judecată pe cei doi foști soți
Exclusiv: Valentina Borcea și Cristian Boureanu, împreună în instanță. Cine i-a dat în judecată pe...
Bancul de LUNI | „Bulă, cu cine vorbești la telefon de 20 de minute?”
Bancul de LUNI | „Bulă, cu cine vorbești la telefon de 20 de minute?”
Fiica de 24 de ani a lui Gabi Balint a ajuns vedetă pe Tik Tok. Denisa Balint este model şi şi-a dat fanii peste cap
Fiica de 24 de ani a lui Gabi Balint a ajuns vedetă pe Tik Tok....
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
"Oare cât mai trebuie să mai îndur? Credeți-mă că nu mai pot". Mesajul fostului socru...
Laurențiu Reghecampf ar putea fi condamnat la închisoare după ce a lovit-o pe Anamaria Prodan. S-a început urmărirea penală
Laurențiu Reghecampf ar putea fi condamnat la închisoare după ce a lovit-o pe Anamaria Prodan....
Horoscop zilnic pentru luni, 29 aprilie. Probleme la muncă pentru două zodii
Horoscop zilnic pentru luni, 29 aprilie. Probleme la muncă pentru două zodii
Planta care aduce un profit de 30.000 de euro la hectar. Românii au început să o cultive și să raporteze câștiguri uriașe
Planta care aduce un profit de 30.000 de euro la hectar. Românii au început să...