Acasă » Știri » Știri interne » Noi detalii ies la iveală despre viaţa intimă a familiei Maleon! Omul de suflet al profesorului face dezvăluiri uluitoare: „Erau dispuşi să meargă pe acest drum…”

Noi detalii ies la iveală despre viaţa intimă a familiei Maleon! Omul de suflet al profesorului face dezvăluiri uluitoare: „Erau dispuşi să meargă pe acest drum…”

De: Cancan 31/12/2017 | 11:05
Noi detalii ies la iveală despre viaţa intimă a familiei Maleon! Omul de suflet al profesorului face dezvăluiri uluitoare: „Erau dispuşi să meargă pe acest drum...”

Au ieşit la iveală noi detalii importante din viaţa familiei Maleon. Profesorul Cristian Ploscaru, un apropiat al lui Bogdan Maleon, a vorbit despre ce crede acesta că s-a întâmplat în acea noapte fatidică, în casa celor doi soţi. 

Detaliile oferite de Cristian Ploscaru ar putea explica decizia radicală pe care au luat-o Anda şi Bogdan Maleon. Viaţa familiei care a îndoliat lumea academică a fost în atenţia întregii ţări, în ultimele zile. Prietenii nu-şi pot explica cele întâmplate şi cred cu tărie că nimic nu l-ar fi putut convinge pe Bogdan Maleon să recurgă la un asemenea gest. A luat naştere o nouă ipoteză. 

Tragedia care a avut loc în prima zi de Crăciun în Iaşi, atunci când soţii Maleon au fost găsiţi morţi în propria casă de către profesorul Liviu Pilat, a lăsat multe semne de întrebare. Prietenul lui Bogdan Maleon, profesorul Cristian Ploscaru, a vorbit despre neajunsurile din viaţa de cuplu, care au dus la decizia familiei Maleon de a-şi încheia socotelile cu această lume.

Se pare că Anda şi Bogdan Maleon se confruntau şi cu probleme financiare, dar şi cu alte neajunsuri sentimentale. Mulţi cred că femeia era dărâmată din cauza faptului că nu putea deveni mamă. Cu toate acestea, profesorul Cristian Ploscaru crede că nimic din toate acestea nu i-ar fi putut împinge pe soţii Maleon la un asemenea gest extrem.

„Am fost foarte apropiaţi până prin 2014, am petrecut mult timp împreună. El era un tip coerent şi eficient, era un om care nu avea odihnă. Mereu trebuia să fie implicat în ceva, atât în plan profesional, cât şi în plan personal. Dat fiind faptul că veniturile noastre, la Facultatea de Istorie, nu sunt aşa de mari, facem totul prin eforturi considerabile şi prin multe credite. Exact această era şi situaţia lui Bogdan Maleon. Tot ceea ce a construit în plan personal s-a făcut prin mult efort şi fiind mereu dator. Adică făcând credite la bănci, care se văd în declaraţia să de avere. Aşa şi-a construit casă, maşinile şi le-a cumpărat aşa. Pentru a-şi termină de construit casă el a trebuit să vândă o maşină, el având o maşină Skoda Octavia, pe care o cumpărase doar cu un an de zile înainte. El stătea într-un bloc ANL, al Primăriei. În momentul în care a achiziţionat teren pentru casă, a trebuit într-un anumit termen să predea apartamentul pentru că nu se mai încadra din punct de vedere legal. Atunci a fost grăbit să termine casă, ceea ce evident a condus la o anumită presiune. El avea această abilitate de a se descărcă de presiune, de face mereu un plan lucid. Era un foarte bun strateg în sensul în care înţelegea bine încercările vieţii, relaţiile cu oamenii şi era un foarte fîn cunoscător de oameni. Găsea mereu soluţii pentru a depăşi impasurile. Cred că un consum nervos interior era inevitabil. Nu era în situaţia de a fi într-o criză financiară. În prima parte a anului 2013 am trecut şi eu, şi el printr-o perioadă delicată, când Guvernul Ponta a tăiat finanţările unor proiecte de cercetare pe care noi le aveam, le-a tăiat dramatic. Şi el, şi eu ne plăteam datoriile la bănci din ceea ce câştigăm la universitate, nu aveam altă sursă de venit. Dar asta a fost cu multă vreme în urmă. Bogdan se echilibrase, avea o viaţă de om normal. Nu avea probleme financiare, dar nici nu avea o stare financiară deosebită. Trăia că un om normal, cu obligaţiile fireşti pentru un om normal. Nu opulenţă era ceea ce îl preocupa pe el, ci dorinţă de a lasă ceva în urmă. Nu înveştea în lucruri inutile sau în lucruri mai sus decât nevoile normale ale vieţii. Şi-a achiziţionat un Mercedes dintr-un singur motiv, pentru că a apărut la o ofertă foarte bună. Avea 55.000 de lei strânşi şi a hotărât să facă un efort mai mare pentru o maşină care cu siguranţă are alte calităţi. Şi casă poate pare mare, dar la interior era o casă obişnuită, cu facilităţile obişnuite” , a povestit profesorul Cristian Ploscaru, pentru bzi.ro.

De asemenenea, Cristian Ploscaru susţine că cei doi îşi doreau, într-adevăr, un copil: „Ei reluaseră discuţiile legate de acest lucru, am discutat despre această chestiune. Şi ei spuneau că îşi doresc un copil şi dacă acest lucru ar impune un anumit ajutor medical, tot ar fi dispuşi să-l facă. Deci nu era un subiect închis pentru ei. Nu este adevărat că Anda nu putea avea copii. Se gândeau la un ajutor în acest sens. Erau dispuşi să meargă pe acest drum. Nu văd alte elemente care să explice această situaţie. Pentru mine totul e învăluit într-un mare mister”,Eu cred că a fost plecat de acasă în acea noapte pentru că, după cum a spus colegul meu Liviu Pilat, uşă era descuiată. Şi atunci, ideea că uşă să fi rămas descuiată mi se pare greu de acceptat pentru că sunt colindători, poate să între cineva în casă şi trebuie să îţi iei această măsură de siguranţă. Dar dacă el a plecat, în urmă unei discuţii, nu cred că a plecat cu maşină, putea merge la un bar în cartier, unde să se liniştească. Putea să se plimbe pentru a se calmă sau putea să meargă să bea ceva şi să fumeze două ţigări pentru a se linişti. Eu înclin să cred că el a plecat, dar nu pot să am o certitudine” 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Pensionarii vor primi banii înaintea Paștelui. Poșta Română a început distribuirea în avans a pensiilor
Pensionarii vor primi banii înaintea Paștelui. Poșta Română a început distribuirea în avans a pensiilor
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Mădălina Ghenea, așa cum n-a mai fost surprinsă NICIODATĂ! Imaginile care taie respirația
Mădălina Ghenea, așa cum n-a mai fost surprinsă NICIODATĂ! Imaginile care taie respirația
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
O poveste extraordinară de viață din care avem toți de învățat. „Totul a început cu niște semințe. De bostan, cu sare”
O poveste extraordinară de viață din care avem toți de învățat. „Totul a început cu...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o sumă mare în cont și i-au furat 140.000 €
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
S-a aflat! Vor întârzia sau nu pensiile în luna mai 2024? Daniel Baciu a făcut anunțul așteptat de milioane de români
S-a aflat! Vor întârzia sau nu pensiile în luna mai 2024? Daniel Baciu a făcut...
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta Română a făcut anunțul
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a trăit „Au fost restaurante care nu m-au primit. A căzut cerul pe mine.”
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Judeţele care se vor dezvolta puternic. Proiectul de infrastructură care va transforma estul României
Judeţele care se vor dezvolta puternic. Proiectul de infrastructură care va transforma estul României
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Planta care e în stare să vindece tot. Era o buruiană, creștea pe oriunde, dar bunicii știau cum să o folosească
Planta care e în stare să vindece tot. Era o buruiană, creștea pe oriunde, dar...
Legea pe care trebuie să o știe toți proprietarii de apartamente. Care sunt, de fapt, părțile comune de pe scara blocului și nu numai. Ești responsabil pentru ele și riști amenzi uriașe
Legea pe care trebuie să o știe toți proprietarii de apartamente. Care sunt, de fapt,...
Răsturnare de situație pentru cei cu TELEFOANE mobile. Au anunțat că este total INTERZIS
Răsturnare de situație pentru cei cu TELEFOANE mobile. Au anunțat că este total INTERZIS
Câți bani cere Theo Rose ca să cânte la un eveniment pentru 60 de minute. Și-a mărit tariful pentru 2024
Câți bani cere Theo Rose ca să cânte la un eveniment pentru 60 de minute....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Die Welt publică acordul de pace pe care Ucraina şi Rusia l-ar fi putut semna în aprilie 2022
Die Welt publică acordul de pace pe care Ucraina şi Rusia l-ar fi putut semna...
Schimbarea care urmează pentru MILIOANE de români. Marcel Ciolacu, anunț astăzi, 27 APRILIE: Se va pune în aplicare
Schimbarea care urmează pentru MILIOANE de români. Marcel Ciolacu, anunț astăzi, 27 APRILIE: Se va...
Românul cu una dintre cele mai scumpe mașini. Puțini au auzit de acest milionar
Românul cu una dintre cele mai scumpe mașini. Puțini au auzit de acest milionar
Cele două ZODII care vor avea noroc uriaș în luna mai. Sunt favoritele astrelor
Cele două ZODII care vor avea noroc uriaș în luna mai. Sunt favoritele astrelor
Decizia radicală luată de fiica cea mare a lui Cristi Borcea, la 20 de ani. Momentul care îi poate schimba total viaţa
Decizia radicală luată de fiica cea mare a lui Cristi Borcea, la 20 de ani....
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin....
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani:
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani: "Eu mă simt...
Cea mai mare slăbiciune a lui Adrian Enache: „A devenit un drog pentru mine”
Cea mai mare slăbiciune a lui Adrian Enache: „A devenit un drog pentru mine”
Ce conțin, de fapt, brânzeturile Pilos de la Lidl. Românii abia așteaptă să fie la ofertă și le cumpără fără să se uite pe etichetă
Ce conțin, de fapt, brânzeturile Pilos de la Lidl. Românii abia așteaptă să fie la...
Zodiac chinezesc pentru duminică, 28 aprilie. Calul află un adevăr important
Zodiac chinezesc pentru duminică, 28 aprilie. Calul află un adevăr important